Elektrická kolobežka
Chcem sa opýtať ako ste s ňou spokojné či to nie je zbytočnosť. Muž mi hovori že môžem na nej chodiť do škôlky že mamičky tak v BA bežne vozia deti. No tak moje mi tam jedine pridá ,, plyn,,😂. Dostala som ju ako darček ale pri deťoch ju zatial moc nemôžem používať lebo su ešte malé.
No šak to len u nás po dedine po bočných cestách a hlavne keď bude sucho. A nešmykaju sa viac tie malé kolesá tieto sú hrubsie než na bicykli? Kamoška hovorila že čo mali úrazy na kolobezkach boli väčšinou pod vplyvom alkoholu. Inak tiež neviem načo mi bude...on dostal tiež ale nie odo mna tak asi chce jazdiť somnou😂
Kolega raz tak spadol za dna ze mu sanku zelezami a skrutkami davali dokopy, popraskane aj ine kosti v tvari, mesiac jedol slamkou... Nam ukazoval fotky, hlava sa rozbije ako vajce. Prilba mu nijako nepomohla. Za mna jedine odrazacia.
Tak syn ma dva pary kolies, tie druhe sme dokupovali akoze "offroad" s tym vie ist cez lesnu/polnu cestu. Tie origo su hladke jak ... a staci mierne vlhky povrch a vies sa paradne sklznut, ak nevhodne pridas plyn... urazovost na kolobezkach je vysoka. O tom, ze ti ludia (prepac nemyslim teba), co idu na tomto po ceste uplne zabudaju, ze musia dodrziavat predpisy a pozerat na premavku a chodcov... aku kolobezku si dostala? Syn ma xiaomi do 25km/h, jemu to staci uplne...kamos ma do 35km/h, nevytocil zakrutu, zlomene obe ruky, dva mesiace nebol v skole 🙄 A to mal este stastie, ze ich s jeho mamou cepujeme, ze helmu, helmu, helmu... inak by bolo este horsie... Ale jasne, ked clovek jazdi jak de..l tak sa vie dolamat aj na bicykli ci comkolvek inom...
Fuha ...no mám Xiaomi 3 a ešte som to nestihla preštudovať. Predpisy dodržiavať tak to je jasné a helmu no to je horšie veď chcem vyzerať pekne😂. Ale samozrejme budem jazdiť ako 40 ročná nie ako16 ročná. A nie na plny plyn.
Mamičky tak v BA bežne vozia deti? Na kolobežke snáď pôjdeš sama, nie s dieťaťom.
Ja mam a som mega spokojna ( mam pracu, kde sa neda parkovat autom) a mne to setri polku casu. Ale dieta na tom vozit to si neviem predstavit. To by bola katastrofa. Hoci uz som to videla. Mozno s prilbou a pomaly ist sa bude dat.
@melanta Nie dcéru by som len na vypnutej zobrala že ja by som išla pešo a ona by len stala a späť sa odveziem sama. To len muž tak videl😂.
@kiki68 No práve na také rychle presuny u nás v dedine keď pôjdem sama.
Môj syn chodil na tom do školy a vlastne vsade sa tak presuval, kým nemal vodičák. Fakt k nezaplateniu to bolo.
A keď tak zostane deckam ale zatial su male.
Čo myslíte tie hoverboarty sú asi viac nebezpečné, nie?
Tak to odporucam, ja takto vybehnem kade tade kde potrebujem, no co Ti poviem, zosetreny cas, hlavne ked potrebujes hento a ono a potom musis bezat autom do skolky. Tak to medzi tym je super, lebo nemusim riesit kde parkovat ( ci najdem miesto ked idem na postu atd )
Inak ja mam znacku Grundig, kupoval mi ju muz, stala okolo 250eur cca.
Ja zase celkom nerozumiem na co je to dobre - vsak pri odrazacej nielen mam vyhody ako tej elektrickej - ze nemusim parkovat, dostanem sa hocikde - ale aj najvacsia - nemusim jazdit po ceste ale mozem jazdit po chodnikoch (kedze obycajna sa rata ako chodec). Fakt je to na nezaplatenie moct ist cez centrum a nemusiet ju tlacit kedze su tam iba same chodniky. A ju mozes zlozit a zobrat do MHD (zatial co elektricke su zakazane prevazat), previezt sa o par zastavok a znovu ist na nej. A este aj nahradi fitko 🙂
@hiro Ani zložená sa nemôže zobrať do MHD? Chcela som sa odviezť z hlavnej stanice v BA k Narodnej banke ak by sa zmenilo počasie že by som išla električkou. Alebo ju necham v práci...
@hiro ano to sa nesmie nikde. Riziko, ktore vznikne pri poziari tej baterie, je obrovske...tazko sa to hasi...

Tak syn ju ma, jazdi relativne vela, ale vyslovene a cisto len cyklo chodniky, ma helmu, vsetko ostatne je proste nebezpecne... ked je mokro ci tma (alebo oboje), ma tiez zakaz. na chodniku nemas s kolobezkou co hladat, ide proste prirychlo, na ceste vlastne tiez nie, na to ides zas prilis pomaly.... Ja ti neviem, ako chapem, ze ti chcel spravit radost a kupit modernu vychytavku, ale...