Epsteinov zoznam

6. jan 2024

Co si myslite zienky a matky o zozname ludi na jeho zozname, ktory bol teraz zverejneny? Je tam vraj 170 mien jeho navstevnikov…

marseillefan
6. jan 2024

Byť návštevníkom ostrova neznamená, že tam človek robil niečo nelegálne.

simsalabim
6. jan 2024

Zoznam navstevnikov neznamena uchylak a agresor. Tazko si predstavit Stevena Hawkinga ako niekoho osahava. Nepopieram, ze niektori sa tam odbavovavali, ale zaujimave je, ze za Epsteinove aktivity zatial sedi jediny clovek - zena.

76california
6. jan 2024

v každom prípade, je dobré, že ho zverejnili....

rude_baby
6. jan 2024

Aj tak každý zo zoznamu poprie, ze Epsteina pozná, a aj tak budú tvrdiť, ze nikdy nikde s nikym neboli atď...

76california
6. jan 2024

...každý by si mal povinne pozrieť film Sound of Freedom 😢

simsalabim
6. jan 2024

@rude_baby kedze existuju fotodokazy, tazko popru, ze ho poznali.

galioska
6. jan 2024

verejne zname mena, pedofilia je rozsirena a popularna prave kvoli ludom co vladnu ludu... smradi, nic sa im nestane

janulka1802
6. jan 2024

Ja som si pozrela dokument o tom úchylákovi a bolo mi z toho riadne nevoľno. A tá žena, čo mu zabezpečovala nové a nové dievčatá... totálna žumpa, celý biznis s ľuďmi je zvrátený. 🤢

galioska
6. jan 2024

@janulka1802 a este pozei dokumend o Savilovi, hnus

janulka1802
6. jan 2024

@galioska to je kto? Nepoznám, ale idem vygoogliť.

galioska
6. jan 2024

@janulka1802 budes v soku aka dalsia velmi popularna ,, osobnost v britanii

kittykat22
6. jan 2024

@marseillefan samozrejme ide o zneuzivanie zien a ako prvy bude v diskusii spochybnovat materialy muz.
Ake trefne.

marseillefan
6. jan 2024

@kittykat22 A hneď druhý príspevok je od ženy a hovorí to isté, čo ja... napadlo ťa, že toto možno nie je o sexizme, ale o zdravom rozume? Že na ten ostrov okrem pedofilov chodili aj iné návštevy?

janulka1802
6. jan 2024

@galioska fuj!🤮 Viem si ten dokument pozrieť niekde aj po slovensky?

galioska
6. jan 2024

@janulka1802 neviem prezeraj cez google linky... on mal vo svojom dome robene ciarky kolko ludi, deti zneuzil a bol podporovany kralovskou rodinou, velmi uunavany pre charitu, moderator v Bbc, okolo deti sa tocil a prevalilo sa to az po jeho smrti a vsetky obvinenia za jeho zivota boli zrusene, uchylnost je nakazliva medzi popularnymi...

autor
6. jan 2024

@marseillefan urcite tam chodili aj ine osoby ako sluzobnictvo 😉

marseillefan
6. jan 2024

No veď hej a sú na tom zozname... čo som naposledy čekoval, tak ísť na nejaký súkromný ostrov nebol trestný čin.
Inak taká pikoška... ak tie mladé kočky, čo ich tam klátili mali 15+, tak stačilo, aby namiesto ostrova prišli na Slovensko a všetko by bolo stopercentne legálne.

autor
6. jan 2024

@marseillefan znamy pedofilny ostrov a niekto tam isiel azda kvoli vodu, ci samote? 🤣 Tam nechodil Ferko Mrkvicka, ktory nasiel lacnu letenku do Karibiku, ci?

marseillefan
6. jan 2024

áno, predstav si, niektorí ľudia tam mohli ísť kľudne kvôli vode, jedlu, dovolenku a podobne... to je taká logika ako že všetci ľudia, čo vojdú do Domu sv. Alžbety tam idú preto, aby sa modlili k bohu.

zuzanka.zuzu
6. jan 2024

@marseillefan hej, na ostrov s mladými babami sa išli pomodliť 😉

simsalabim
6. jan 2024

@zuzanka.zuzu som si ista, ze medzi navstevnikmi boli ludia, ktori uchylakmi neboli. Mnohi agresori to nadherne dokazu skryvat. Nekale veci sa mohli diat vtedy, ked tam boli iba ludia, ktori sa danych uchylacin zucastnovali. Ja osobne si nedokazem predstavit Stevena Hawkinga, ktoreho som uz spomenula, ze by dokazal akymkolvek sposobom tie mlade zeny (ktore tam navyse urcite sli s vedomim, o co tam pojde) obtazovat. A ak tam bol on, urcite nebol jediny. Este stale zije dost ludi so silnymi moralnymi hodnotami, ktori tam naozaj isli s vedomi pobytu zadarmo. Nie, neobhajujem Epsteina, je mi z neho zle a takychto svin je strasne, strasne vela. Ale nie kazdy, kto sa s nim poznal, je rovnaka svina. Mam suseda, neskutocneho zaletnika, ktory sa vyspi s kazdou, ktora mu to umozni (lutujem jeho zenu, co mu to toleruje). Je to uzasne zabavny, mily spolocnik, nie raz sme spolu sedeli na terase, manzel s nik chodieva sem tam na pivo. Ale to neznamena, ze je rovnaky kur.vnik ako sused.

autor
6. jan 2024

@simsalabim cize keby si nevedela, ze tvoj sused strci do kazdej dierky a mala by si sudit podla zovnajska, ako sa sprava, aky je skvely spolocnik, tak by si tipovala ze je taky zaletnik?

simsalabim
6. jan 2024

Anonym - nie, nikdy by som to o nom nepovedala. On ma este take nevinne nebesky modre oci, priamy a uprimny pohlad, je velmi sikovny, empaticky a pomoze kazdemu, ked treba. Ked sme sa to s muzom dozvedeli, obaja sme nad tym zasli.

autor
6. jan 2024

@simsalabim no vidis a teraz si si vlastne aj sama odpovedala na to, ci by toho mohol byt schopny aj ten Steven niecoho takeho aj ked na to nevyzera🤷🏻‍♂️

simsalabim
6. jan 2024

Autorka - videla si vobec Stevena Hawkinga v case, ked tam s Epsteinom bol????

autor
6. jan 2024

@simsalabim ved tomu hlava pracuje stale, cize …

simsalabim
6. jan 2024

A? Nedokazal pohnut nicim, ako ich mohol obtazovat? Aj deti splodil v case, ked nebol tak totalne ochrnuty, ved v case navstevy Epsteina potreboval sustavnu 24hodinovu opateru. Urobit z neho uchyla, "guilty by association", len preto, ze bol s niekym (koho mozno poznal iba letmo), mi pripomina hon na carodejnice. To, ze moj sused zasunie vsade, kde sa da, neznamena, ze vsetci ostatni chlapi na ulici su rovnaki.

autor
6. jan 2024

@simsalabim ved ani nevies co mu tam tie “dievcatka” mali mozno robit, kde sa ho dotykat… nepochopila si, ja som nemyslela, ze vsetci muzi, skor na tvoju naivitu, to ze niekto na to nevyzera neznamena, ze nemoze byt zvrhle prasa.

simsalabim
6. jan 2024

A ja zas zasnem nad tym, ako lahko odsudis niekoho len za to, ze raz u Epsteina bol. Ak tvoja kamoska kradne, aj teba odsudime ako zlodejku? A kradnes kazdy den, ci len v piatok?
No a nehovorim, ze tie mlade zeny neboli urcitym sposobom obete. Vedeli vsak do coho idu a svoj podiel viny maju aj ich rodicia.

marseillefan
6. jan 2024

autorka: no hlavne, že ty jediná vieš, čo mu tam tie "dievčatká" robili, keď ho priamo odsudzuješ...