Eshop creative.sk - skúsenosti
Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?
@katkazec ja som tak isto ako vy uz 3.tyzden cakam na moje peniaze a stale nic.mne poslali derave saty skoro som odpadla este ani v sekace take nepredavaju a teraz ani saty ani peniaze nemam
Dnes približne 10 mailov na creative.sk, odkiaľ mi odpovedajú iba: balík ešte neprišiel, koronavírus a pod. Ak to tak necháme, prídeme o peniaze. Uvedomme si, že nás je veľa zákazníkov, ktorí nie sme spokojní, nevracajú nám peniaze. Oni získavajú peniaze za zlý a poškodený tovar, my im ho ešte pošleme späť, takže ho môžu opäť použiť a €-rá sa im sypú. Navrhujem poškodeným, aby sme sa spojili a nahlásili túto stránku.
@xenianagyova mne odpísali, že balík k nim ešte nedorazil, asi kvôli epidémii 🤦🏻♀️ Do Ameriky by sa dostal skôr... Takisto som rozmýšľala nad SOI, ja som za tie bludy vysolila spolu s DPH a postovnym 50€ a to nerátam 10,40€ poštovné, čo som odoslala naspäť ☹️
Ahojte...mám zle skúsenosti s eshopom Creative-sk.com. Objednala som si tričká ...pred cca 3 týždňami . Prišli ..ale veľkosť absolútne nesedela...Jedno L bolo iné ako druhé L ..úplne od veci . Tričká som poslala späť pred 17 dňami....s tým , že som postupovala podľa ich pokynov..poslala som to poštou do Bulharska . Odvtedy komunikuju ako analfabeti a som hrozne rozčúlena !!! Odpovedajú od veci. Neviem sa dopracovať k odpovedi či im už tovar prišiel a kedy mi budú vrátené peniaze...stále si melú svoje nezmysly dokola !!! Mám tam nemalu sumu..51,90 € mi majú vrátiť . Ale hrajú sa na mŕtveho chrobáka . Sama neviem či robiť . Prosím, videla som že je tu niekto kto už tovar vracal . Vrátili vám aj peniaze ?? Ďakujem ....
no podľa mňa je to podvodna stránka, šaty majú krásne na stránke to áno, aj mňa tým nalákali ....ale pozerala som si ich údaje - žiadne IČO, DIČ , žiadne slovenske mesto podnikania - z toho mi vyplýva že je to čistý odrb...napisala som im že odkiaľ posielajú tovar a kde a aké majú fakturačné údaje - odpísali mi hneď že z bulharska posielajú šaty a na otázku o FA údajoch nereaguje, takže je to čistý podvod!! treba nahlásiť ich FB stránku, nahlásila by som ich aj na SOI, ale keďže nepodnikajú na SK tak SOI s tým nič neurobí..... ženy tip do budúcna - z hocijakej stránky ak budete niečo objednávať tak si najprv zistite kde majú sidlo a či majú na stránke uvedené FA údaje, pretože eshopy sú povinné zverejňovať tieto údaje + tam musí byť uvedené pod aký kontrolný orgán spadajú, resp. pod ktorý okres aby ste sa v prípade problémov mohli obrátiť na štátnu sloenskú inštitúciu, ak tak nemajú tak sa zaručene jedná o podvod.
ešte som zabudla na toto:
Kontrolná činnosť SOI je v rámci jej kompetencií zameraná na podnikateľské subjekty so sídlom na území SR. V prípade spotrebiteľského problému s podnikateľským subjektom z iného členského štátu EÚ majú spotrebitelia možnosť obrátiť sa na:
Európske spotrebiteľské centrum v SR, Ministerstvo hospodárstva SR, Mlynské nivy 44/A, 827 15 Bratislava, tel.: 02/4854 2317, 02/4853 2019, fax: 02/4854 1627, e-mail: info@esc-sr.sk , web: www.esc-sr.sk.
V nadväznosti na vyššie uvedené a vzhľadom na intenzitu podnetov spotrebiteľov s poukazom na to, že Slovenská obchodná inšpekcia nie je oprávnená vymáhať platby za nedodaný tovar, odporúčame spotrebiteľom dôkladne zvážiť všetky spotrebiteľské rozhodnutia, týkajúce sa zakúpenia produktov prostredníctvom vyššie uvedenej webovej stránky.
je to zo stránky SOI, preto milé dámy svoje peniaze ani tovar pravdepodobne už neuvidíte :( , ale čím viac Vás ich nahlási tak tým skôr možno bude niekto niečo robiť, konkrétne svoje sťažnosti treba smerovať na Európske spotrebiteľské centrum v SR, lebo ako je uvedené vyššie subjekt má sidlo mimo územia SR a tak naša SOI s tým nič neurobí.
Ahojte. Už je 5.8. a stále nič. Majú ale prepojenie cez BA, takže ak to nahlásime na ŠOI, musia preveriť aj adresu v BA. Ja som si tú adresu nechala. V Bulharsku som preverila situáciu. Všetko funguje na 100%, nie ako odpisujú že "korona" a iné nezmysly. Ak budeme nad sumou cca 50€ každá mávať rukou, tak si prídu k obrovským peniazom, ide o to, že objednávkový formulár je v poriadku. Tovar by som tak či tak nepredala nikomu, lebo hrozný stav. Šaty mi prišli, akoby boli stokrát požuté. Sú si vedomí toho, že každý mávne rukou. A takéto je Slovensko, okrádajú nás a mávneme rukou? Sama nič nespravím, ale podľa právnika, keď nás je viac, musí sa tým ŠOI zaoberať. Veď sme EÚ! Ja som veľmi nahnevaná. Ja budem bojovať.
Toto je adresa v BA. RAPIDO SK
>>>>>>>>>>>>>> Technická 7
>>>>>>>>>>>>>> SK - 82104 Bratislava
Odtiaľto mi prišla zásielka. Z hore uvedenej adresy.
Dámy, ešte sa chcem spýtať, je tu niekto, komu peniaze vrátili?
@ria2908 neviem či si si všimla ale keď ho adresu do googla tak to je adresa na ktorej sídli pobočka DPD takže s tým veľmi asi nepochodíte :/ a ani na SOI ako som psala keďže nemajú žiadne sídlo na SK, ale treba určite skúsiť - pozri vyššie asi 2 príspevky čo som písala....a ja by som v každom prípade to rovno hlásila na Európske spotrebiteľské centrum v SR lebo to isté sa deje aj v českej republike, tiež je kopu nespokojných zákazníkov čo som pozerala :/
Ahoj. Tak čo iné mi zostáva, už ani neodpisujú....skúsim to ESC v SR, ako si napísala. Ďakujem. A ešte na FB len tak kvitnú. Predpokladám, že oklamaných spotrebiteľov je veľa :(
@ria2908 ahoj ...ja som sem tiež prispela asi predvčerom rozculena že mi nevracajú peniaze..tiež 50 eur . S nimi som si vymenila 45 mailov. Už aj dá sa povedať výhražných takmer...kde sa všade obrátim ...na FB pod reklamu som napísala ako ich neodporúčam lebo klamú ...komunikujú prekladacom...už som sa lúčila s peniazmi ...a zrazu mi nabehli na účet. Som asi jedna z mála čo mala šťastie a vrátili mi peniaze. Sama neviem čo zavážilo .či to že sa obrátim na esc alebo antireklama na FB.
@amigaaaa wau tak to ti gratulujem teda 🙂 asi si fakt jedna z mála 🙂 predpokladam ze tu tvoju zlu referenciu z FB zmažu, ja som si síce nič neobjednala ale už som ich stránku aspon na FB nahlásila že som akože nespokojná s kúpou tovaru :D dievčatá držím palce pri vymáhaní peniažkov.
Dievčatá pridajte sa: Oklamaní Creative.sk
Oklamaní Creative - SK
Na FB
DÁMY, VIAC RECENZIÍ, SKÚSENOSTÍ A FOTIEK NÁJDETE V SKUPINE NA FB, KEĎŽE NA STRÁNKE CREATIVE SK NEGATÍVNE KOMENTÁRE MAŽÚ A TIE, ČO ICH PÍŠU BLOKUJÚ!!!
https://www.facebook.com/groups/583246735706418...
Prosim vas, na aku adresu ste posielali??
@barbora293 Creative Bulharsko, Blagoevgrad 2700, Elenovo, 2 Preslav Str,
@katkazec dakujem

@xenianagyova No ak to bude takto, píšem na ŠOI