icon

Eshop creative.sk - skúsenosti

5. júl 2020

Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?

daduska21
3. nov 2020

No,nikdy viac! Kvalita hrozna,vrátila som tovar na vlastné náklady 7,30€. Musela som sa od augusta doteraz dožadovať svojej platby. Keď som si pozrela platbu19€ ,priratali mi tam DPH a ešte nejaký poplatok,asi doprava,tak som stratila 8€ . Čiže v mínuse skoro 15€. Nikdy viac!!!

roie
9. nov 2020

Tiez neodporucam, radsej by som druhykrat neobjednavala odtial nic. Mne velkosti nesadli a ani produkt nevyzeral ako na foto...pomer cena-kvalita ok, cize nizka cena-kvalita nic moc. Ale za zaslanie naspat to nestoji

roie
9. nov 2020

@daduska21 ahoj, prosim Ta peniaze Ti vratili az po zaslani cisla zasielky? Mam totiz problem, ze som stratila podaci listok a nechcu mi vratit peniaze

daduska21
9. nov 2020

@roie no,ja som nemala písací lístok,posielala som 1. Triedou. Napísala som číslo objednávky,dátum,kedy mi to posielali,kedy som to odosiela. Takisto som skopirovala číslo tej reklamácie. Mala by si to mať v maily. Trvalo to od augusta,peniaze mi vrátili,ale posyahovali poplatky,tak aspoň časť som dostala späť. Napísala som im tam,že nikdy viac!! .Ak si pamätáš,kde si to podávala, na akej pošte a dátum,ak bude ochotná poštárka,tak ti to vyhľadá. Ale stačili by údaje tej objednávky a reklamácie. Mne potom napísala, ta pani,vo to sprostredkuje,že našli zásielku. Keby som sa neozvala,tak asi nie. Držím palce

knrk
Autor odpoveď zmazal
roie
5. jan 2021

@daduska21 ahoj, ja som ten podaci listok nasla pri vianocnom upratovani zapadnuty a hned som ho odfotila, poslala a vratili mi peniaze za tovar. Za postovne samozrejme nie🙂ale aspon daco no...

daduska21
5. jan 2021

@roie ako,ja som im napísala,že nikdy viac u nich neobjednam....

allennaalli
13. jan 2021

@duda223 to sa vazne ma zaslat do bulharska? Ja ze si robia srandu. Ved to posielali z Bratislavy.

allennaalli
13. jan 2021

@roie na aku adresu ste to posielali? A aky podaci listok? S tovarom prisla len fakrura. A vracali ste to cez dpd kuriera? Ako pisu v podmienkach? Kolko vas vyslo postovne?

daduska21
14. jan 2021

@allennaalli ja som im ale 6x písala. Zdá sa mi,že tam bol taký link, tam som vypisovala formulár,ale som to nefopidala,lebo to boli hlúposti. Napísala mi tá pani a poslala adresu. To bolo v Bulharsku,pošta ma vyšla 7€. Prečítajte si vyššie môj príspevok.

roie
20. jan 2021

@allennaalli vracala som to postou, bolo to este vyssie postovne ako kurierom a teda okolo 10,50€. Malo sa to poslat doporucene na bulharsku adresu, vid foto. A v tom podacom listku bolo cislo zasielky, ktore odo mna chceli. Ked som ho poslala, hned na 2.den mi napisali, ze balik nasli a vracaju mi peniaze, ale postove nevratili...

daduska21
22. jan 2021

@roie vsak toto,najskôr zavádzajú,pošta sa vám nevráti späť. Myslím si,že to niekto sprostredkuje obchod a keď si je istý,že balík sa poslal späť,vrstiev peniaze iba za tovar. Aj mne tak

allennaalli
22. jan 2021

@roie ďakujem mne povedala na poste ze postovne 13€ a šaty stali 20€, to si ich mozem rovno nechat, aspon ponaucenie do buducna ze mam citat obchodne podmoenky ze tovar sa vracia do zahranicia

roie
22. jan 2021

@allennaalli presne tak, aj pre mna velke ponaucenie

roie
22. jan 2021

@daduska21 jednoznacne, tovar je lacny, pretoze je vyrabany v Bulharsku z lacnych materialov, aspon si myslim. Inak, hned ako som obdrzala balik a pozrela na stranku eshopu a info o firme, uz som vedela, ze je zle 😀neskoro

daduska21
23. jan 2021

@roie no,čo už ,ja som mala vždy len dobrú skúsenosť,teraz si najskôr overíme a spýtam sa

kovac99
28. jan 2021

JE TO JEDNA OJEBOVACKA FIRMA !!! V ŽIADNOM PRÍPADE NEODPORÚČAM NIEČO OBJ.
PRIATEĽKA SI OBJEDNALA č.L A PRIŠLO MOŽNO XS ...
NA TEPLÁKOCH NIEJE ANI LEN OZNAČENIE VEĽKOSTI...
ČÍNSKA PIČOVINA V CENE 15€ s KURIÉROM 20€?? STE OBYČAJNÝ KLAMÁRI A ZAVÁDZAČI !!!

daduska21
28. jan 2021

@kovac99 ano, ja som im napísala, že nikdy viac, posielajú mi stále reklamy, tak som to dala do spamu.

wilagrande
2. feb 2021

Ja som tiez objednala a dnes mi ma prist balik... Chvala bohu ze som toto tu nasla tak to nepreberiem prisli o postovne teraz oni...

rachaellk
26. feb 2021

NIKDY VIAC!
1. Na stránke vôbec nemajú napísanú cenu poštovného, takže keď budete tovar vracať, nezískate od nich preplatenie prvotného poštovného, na čo máte podľa zákona o ochrane spotrebiteľa nárok!
2. Vôbec na stránke nie je uvedená adresa na vrátenie tovaru! Tú Vám (ak vôbec) napíšu až po atakovaní mailom, že ich kontaktujete, že chcete odstúpiť od zmluvy, teda vrátiť tovar.
3. Tovar vraciate do Bulharska! Ja som za 2kúsky oblečenia zaplatila najlacnejšie doporučené poštovné 10,50€! Slovenská pošta eviduje trasu odoslaného listu po našu hranicu, potom nie je stopa, či Bulhari dopis dostali. Po 2 mesiacoch, keď mi stále nenabehli peniaze za vrátený tovar, som ich kontaktovala mailom s dokladmi o odoslaní tovaru na adresu, ktorú mi dali a hrozbou udania Slovenskej obchodnej inšpekcii, a v priebehu pár hodín sa balíček "zázračne našiel" a pýtali opäť č.môjho účtu, pričom bolo v maile, v elektronickom formulári vrátenia i v printovej podobe v balíčku.
4. Kvalita tovaru absolútne nezodpovedala jeho predajnej cene! Porovnateľná je s kvalitov čínskych výrobkov, ktoré však viete kúpiť za zlomkové ceny.

ABSOLÚTNE NEODPORÚČAM!!!

potvorkaniki
5. mar 2021

@duda223 ahoj, dnes mi prisiel balik, hrozne veci.... vraciam naspat... cena 7,20€ bola cez kuriera ci posielala si spat postou? Ako sa to viac oplati? dakujem

daduska21
6. mar 2021

@potvorkaniki ja som posielala poštou,vyšlo na tuším na 7€

guniska67
14. mar 2021

Ja som is tiež objednala tovar za 10 eur na creative-sk.com, že zaplatím až to príde. Tovar som objednala 4.marca a písali mi, že aj počas korona krízy je dodanie tovaru 3 - 5 pracovných dní. Žiadala som 8.marca o číslo zásielky, aby som si mohla pohyb zásielky sledovať. Dostala som odpoveď , že keď to odošlú, tak potom. Bolo 12.marca ,tak som sa pripomenula. Vraj balík je stále na ceste, ale číslo zásielky neposlali, tak som si ho našla vo svojom účte na tej stránke pod názvom " latest shipment" a tam bolo, že 6.marca " processed in office", čiže to ešte ani z cudziny neodišlo. Našťastie som neplatila vopred. Tak budem čakať, kedy to príde. Keď som okolo 18 hodine písala na mail tak mi prišla arogantná odpoveď, že oni pracujú od pondelka do piatku do 17 hodiny. Akurát, že si neuvedomujú, že iní ľudia končia aj neskôr ako o 17 hodine, a to ma presvedčilo, že táto webstránka síce láka na krásne a lacnejšie oblečenie ako na iných stránkach, no viem, že táto moja prvá objednávka, ak vôbec príde, bude prvá aj posledná zároveň. DOtyčná osoba , ktorá sprostredkúva tento tovar z Bulharska na Slovensko, očividne nezvláda základné povinnosti obchodníka. Takže je na každom z Vás, či risknete kúpu, ale v žiadnom prípade im neplaťte vopred, nech sa snažia.

ssiska_1
16. mar 2021

Booože ja som sa nechala zas raz nachytať! Veci sú fake! Viem to preto, lebo som si objednala priamo od polskeho vyrobcu teplakovu supravu a od nich ..to je neporovnatelna kvalita (alebo skor nekvalita!). Tričká taktiež - len napodobenina toho, čo je na obrázku. tovar som chcela vrátiť cez DPD ako mi bolo doručené a poštovné 30€!!! Do Bulharska. Och taká som naštvaná sama na seba! juj!

kativak
19. mar 2021

Katastrofa čo mi prišlo!!! Objednala som si "krásnu" teplákovú súpravú a prišlo mi priehľadné pyžamo. Ušité ako od učnice bez akejkoľvek značky. Neobjednávať! Este som to neposlala späť, ale chystám sa! Chvalabohu, že to bolo len za 20 eur. Dá sa to poslať DPD alebo poštovým kuriérom, poštou nie. Škoda, že som si nepozrela referencie skôr, už nikdy viac nebudem objednávať z takýchto stránok!🤦

zuzanaozi
29. mar 2021

Ahojte... Ja som si este niekedy vo februari objednala nohavice velkost M... Prisla velkost taka ze osobe krora nosi xs boli male... Tak som im to reklamovala a chcela vratenie penazi aj za postu, kedze to nebola moja chyba, samozrejme to mi nepreslo... Na ich stranke som vyplnila formular na vratenie.. A na info@creative-sk.com som im poslala vsetky informacie co odomna chceli.. Prisiel mi spatny email ze sa mam o par dni informovat ohladom mojej reklamacie... Samozrejme nebol na to cas tak asi po 10 dnoch som im pisala ze chcem informacie o reklamacii a mi odpisali ze moja reklamacia este nedorazila... Kedze som to posiela postou na podacom listku som si overila cez postu, urobila screenshot obrazovky a poslala im ze uz ju musia mat... Na to mi prisla odpoved ze mozno ju dostali ale este nieje v ich systeme.. Tak uz s nervami som pisala ze kedy budu uz mat moju reklamaciu v systeme.. Tak ze napiste mi zajtra ze znovu skontrolujeme... O par dni mi prisli na ucet peniaze... Inak ma zarazilo ze na stranke uvadzaju ze meno uctu na ktore vratia peniaze musi byt rovnake ako meno na fakture z objednavky... A adresu na vratenie tovaru som zadala : dress code, bozeny nemcovej 13, bratislava... Dufam ze vam vratia peniaze.... Uz nikdy neurobim tu chybu aby som si nepozrela recenzie na obchod...

aduskafabikova0
31. mar 2021

@duda223 ahoj a prosím ta za koľko ti poslali spat peniažky? Ja čakám už 25 dni:/

panda2017
4. apr 2021

Creative.sk, neodporúčam. Arogantná komunikácia, otrasny tovar vsetko malej veĺkosti z Činy, vráteny tovat nepreberajú. Velmi zlá skúsenosť. 😡😡😡

melissa333
4. apr 2021

Dievčatá mne sa zdá že majiteľka tej stránky je slovenka , a neviem odkiaľ objednáva ten čínsky šmejd .. ja som s ňou komunikovala minulý rok cez messenger, nakoľko som si to rozmyslela z objednávkou . Požiadala som jú nech mi jú zruší a to len pár minút po vytvorení a odpoveď som dostala že sa to už nedá že bola odoslaná 😀 Moja odpoveď bola ďakujem neprosím si jú 😁 Ja by som na vašom mieste podala hromadne trestné oznámenie na nich . Na facebooku začali mazať hodnotenie od ľudí čo si od nich objednali .

guniska67
4. apr 2021

@melissa333 presne ako píšete