icon

Eshop creative.sk - skúsenosti

5. júl 2020

Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?

mima288
11. apr 2021

zdravím Vás, som ďalšia oklamaná...bohužiaľ, nikdy som nemala jednu neg. skúsenosť s eshopmi, tak som naletela......NETREBA TO VŠAK NECHAŤ TAK!!!!!!!! Poďme to riešiť. Kľudne mi napíšte, kto by mal záujem, aby sa veci pohli. Každopádne bolo by fajn, ak by ste to nahlásili minimálne na: 1. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.c... 2. na SOI - tovar mi prišiel z BA - nie z cudziny, takže mala by sa tým zaoberať i išpekcia SK

mima288
11. apr 2021

@nikameliskova
@ria2908 Dámy, vieme sa spojiť?

mima288
11. apr 2021

ešte jedna pani tú písala, že spor možno adresovať na: Európske spotrebiteľské centrum v SR, Ministerstvo hospodárstva SR, Mlynské nivy 44/A, 827 15 Bratislava, tel.: 02/4854 2317, 02/4853 2019, fax: 02/4854 1627, e-mail: info@esc-sr.sk , web: www.esc-sr.sk.

katkazec
11. apr 2021

@mima288 na FB je skupina Oklamaní-CreativeSK, určite sa Vás tam nájde viac, ktorým dlzia peniaze...
Pre mna je to už neaktuálne, vrátili mi po 6 týždňoch, avšak sumu bez DPH a posty z faktúry + pošta cca 10€ do Bulharska... To bolo v júli 2020...

ariana7777
7. máj 2021

Dobrý deň,tak isto som si objednávala tovar 23.2 a dodnes mi nevrátili peniaze...Kazdý týždeň ma naťahovali,že sa mám informovať ohľadom úhrady,potom mi tvrdili,že balík nebol ešte zapísaný do systému,,kedže som mala podací listok,dalo sa skontrolovať či si balík prevzali a to prevzali hned na další deň ciže 24.2..Minulý týžden 26.4 mi napisali,že konečne sme zapisali balik,ale že potrebujem elektonický folmulár,ktorý oni nemajú,takže peniaze sa nedaju vrátiť jedine,že si vyberiem tovar za cenu čo mi dlžia čo je 56,40eur a to odmietam.Dávam vám radu,nikdy si neobjednavajte z tejto stránky sú to podvodníci a len natahujú ludi...Peniaze už nikdy neuvidim😔Ak máte nejaky nápad,ako dostat peniaze naspať,alebo sa nejako spojiť som za vsetko..Ďakujem

ariana7777
7. máj 2021

@mima288 dobry den,odpovedam na vas inzerat,ja som tiez oklamana,ako by sme to vedeli vyriesit?Dakujem

borka82
12. máj 2021

@mima288 ja sa tiez rada pridam, dnes je tridsiaty den co cakam na vratenie penazi. Prave som im poslala ako je vybavenie reklamacie definovane na SOI a ze ich udam ak mi peniaze okamzite nevratia.

ariana7777
12. máj 2021

@borka82 dobry den,myslite ako tresne oznamenie či kam?Ak by ste to šla spraviť rada sa pridam..Sem moc nechodim,tak tu je moje tel.čislo a mohli by sme niečo vymyslieť.0910245465Ďakujem

borka82
17. máj 2021

@ariana7777 mne dnes nabehli peniaze. Poslala som im sice aj par nie milych emailov kde som im skopirovala nase zakony a ze robia veci, ktore su uz protizakonne, ale teda peniaze nastastie vratili 🙏 Drzim palce

essenceee
25. máj 2021

dnes je ťažke najst obchod, eshop, kde by si človek kupil pekne a kvalitne oblečenie. Všetko su same lacne šmejdy z Činy :( Viete nejaky obchod s peknym oblečením poradit?

daimmon
26. máj 2021

Eshop neodporúčam. Objednala som si bielu teplakovu supravu, bola spinava na viacerých miestach a na patentoch boli zmolky, akoby bola nosená. Kontaktovala som eshop, odoslala tovar podľa inštrukcií . Prvá odpoveď, ktorú mi eshop poslal, že či už som tovar odoslala, potom, že ešte nemajú zapísané baliky v systéme, neskôr bolo odpoveďou:,, poviem kolegynke, nech to rýchlo vybaví! " Do dnešného dňa nie je reklamácia vybavená

bentley55
27. máj 2021

ja som od nich objednala, tovar hneď aj vrátila a už druhý mesiac čakám na peniaze. Stále mi nevrátili. Napísala som im dnes už asi 6ty mail, stále sa vyhovárajú na kolegyňu. Tak rozmýšľam to riešiť cez SOI.

petka2060
1. jún 2021

@ria2908 ahoj prišli ti nakoniec peniaze z toho obchodu za vrátený tovar?

petka2060
1. jún 2021

@borka82 dobrý deň môžem sa spýtať akú formu komunikácie ste s nimi viedli keď ste sa dostali k peniazom?? Ďakujem

bentley55
3. jún 2021

prosím Vás, chcela by som sa ešte opýtať, ak ste eshop niektorá riešila aj cez SOI, tak či to malo nejaký efekt? Mne stále nevrátili peniaze, už je to cez dva mesiace, tak rozmýšľam ísť touto cestou...ďakujem

borka82
3. jún 2021

@petka2060 skopirovala som im do komunikacie zo SOI ako to ma fungovat a co vsetko uz porusuju tym, ze mi stale nevratili peniaze, na to som dostala odpoved, ze to posunie kolegyni, pockala som par dni a napisala som im, ze ak do dvoch dni peniaze nevratia na moj ucet tak to postupujem na vyssie miesta, potom mi uz len prisla odpoved, ze je balik vybaveny a poziadavka posunuta na uctovnictvo a peniaze mi prisla neviem ci nie este v ten den. Takyto e-shop by mal co najskor ukoncit svoju cinnost, cista katastrofa.

petka2060
7. jún 2021

@borka82 vdaka za odpoved, tiez budem kazdeho varovat

danielaksenzulakova
9. jún 2021

Skusennost velmi zla,kvalita ziadna a este roztrhnuty opasok ,chcem ich vratit,ale nikto na moje spravy nereaguje...NEODPORUCAM

danielaksenzulakova
9. jún 2021

Prosim vas viete mi povedat kde vratim tovar z Creative obchodu,ake je tam adresa,aby to doslo spravne?...dakujem

malcica
10. jún 2021

Ahojte ako ste dopadli. Moju zásielku už mesiac nepreberaju a môžem zabudnúť že mi niekto vráti peniaze asi....strasne som rozculena

malcica
10. jún 2021

@borka82 ahoj..mozes mi poslat, čo si im poslala?? Dala by som im to aj ja do mailu, lebo tiež už dlho na peniaze márne čakám.. môj mail je Malcova.natalia@yahoo.com... Budem.moc vďačná

borka82
11. jún 2021

@malcica len si pozri na soi.sk ake mas prava, medzi najcastejsimi otazkami, tam su reklamacie a tam je ako postupovat a ako sa pocitaju dni pri reklamacii, najdes tam vsetko o tom ake mas prava a co oni porusuju svojim spravanim.

pik712
29. jún 2021

@xenianagyova vratili vam peniaze?

pik712
29. jún 2021

@borka82 ahoj a vratili ti aj postovne?

katarinasiskova111
12. júl 2021

Neodporúčam veci ako od číňana. Vrátila som 2 ks šiat v marci. Doteraz mi nevrátili peniaze na účet. Podvodnícky eshop.

katarinasiskova111
12. júl 2021

@mima288 volala som na inšpekciu nič s tým nemôžu. Obchod je registrovaný nie na SK. Volala som aj do banky na urýchlenie peňazí. Nič.

jdo
17. júl 2021

Dobrý deň, prosím neobjednávali ste si niekto tieto šaty? https://creative-sk.com/saty-kod-11893-olivovo-..., ako velkostne sedia, material ci je bavlna ako pisu a aka je asi dlzka, lebo som vysoka 177cm. dakujem pekne za rady.

jdo
17. júl 2021

Dobrý deň, prosím neobjednávali ste si niekto tieto šaty? https://creative-sk.com/saty-kod-11893-olivovo-..., ako velkostne sedia, material ci je bavlna ako pisu a aka je asi dlzka?, lebo som vysoka 177cm. dakujem pekne za rady. Pripadne ako su riesene v pase, ci na gumu alebo volne a musia sa dotiahnut opaskom?

daduska21
17. júl 2021

@jdo z tohto e-shopu radšej nič neobjednavajte. Hrozna kvalita a vrátenie tovaru a peňazí,to hotová Kalvária. Prečítajte si komenty nižšie.

jdo
17. júl 2021

@daduska21 dakujem