Eshop creative.sk - skúsenosti
Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?
@nikameliskova
@ria2908 Dámy, vieme sa spojiť?
ešte jedna pani tú písala, že spor možno adresovať na: Európske spotrebiteľské centrum v SR, Ministerstvo hospodárstva SR, Mlynské nivy 44/A, 827 15 Bratislava, tel.: 02/4854 2317, 02/4853 2019, fax: 02/4854 1627, e-mail: info@esc-sr.sk , web: www.esc-sr.sk.
Dobrý deň,tak isto som si objednávala tovar 23.2 a dodnes mi nevrátili peniaze...Kazdý týždeň ma naťahovali,že sa mám informovať ohľadom úhrady,potom mi tvrdili,že balík nebol ešte zapísaný do systému,,kedže som mala podací listok,dalo sa skontrolovať či si balík prevzali a to prevzali hned na další deň ciže 24.2..Minulý týžden 26.4 mi napisali,že konečne sme zapisali balik,ale že potrebujem elektonický folmulár,ktorý oni nemajú,takže peniaze sa nedaju vrátiť jedine,že si vyberiem tovar za cenu čo mi dlžia čo je 56,40eur a to odmietam.Dávam vám radu,nikdy si neobjednavajte z tejto stránky sú to podvodníci a len natahujú ludi...Peniaze už nikdy neuvidim😔Ak máte nejaky nápad,ako dostat peniaze naspať,alebo sa nejako spojiť som za vsetko..Ďakujem
@mima288 dobry den,odpovedam na vas inzerat,ja som tiez oklamana,ako by sme to vedeli vyriesit?Dakujem
@borka82 dobry den,myslite ako tresne oznamenie či kam?Ak by ste to šla spraviť rada sa pridam..Sem moc nechodim,tak tu je moje tel.čislo a mohli by sme niečo vymyslieť.0910245465Ďakujem
@ariana7777 mne dnes nabehli peniaze. Poslala som im sice aj par nie milych emailov kde som im skopirovala nase zakony a ze robia veci, ktore su uz protizakonne, ale teda peniaze nastastie vratili 🙏 Drzim palce
dnes je ťažke najst obchod, eshop, kde by si človek kupil pekne a kvalitne oblečenie. Všetko su same lacne šmejdy z Činy :( Viete nejaky obchod s peknym oblečením poradit?
Eshop neodporúčam. Objednala som si bielu teplakovu supravu, bola spinava na viacerých miestach a na patentoch boli zmolky, akoby bola nosená. Kontaktovala som eshop, odoslala tovar podľa inštrukcií . Prvá odpoveď, ktorú mi eshop poslal, že či už som tovar odoslala, potom, že ešte nemajú zapísané baliky v systéme, neskôr bolo odpoveďou:,, poviem kolegynke, nech to rýchlo vybaví! " Do dnešného dňa nie je reklamácia vybavená
ja som od nich objednala, tovar hneď aj vrátila a už druhý mesiac čakám na peniaze. Stále mi nevrátili. Napísala som im dnes už asi 6ty mail, stále sa vyhovárajú na kolegyňu. Tak rozmýšľam to riešiť cez SOI.
prosím Vás, chcela by som sa ešte opýtať, ak ste eshop niektorá riešila aj cez SOI, tak či to malo nejaký efekt? Mne stále nevrátili peniaze, už je to cez dva mesiace, tak rozmýšľam ísť touto cestou...ďakujem
@petka2060 skopirovala som im do komunikacie zo SOI ako to ma fungovat a co vsetko uz porusuju tym, ze mi stale nevratili peniaze, na to som dostala odpoved, ze to posunie kolegyni, pockala som par dni a napisala som im, ze ak do dvoch dni peniaze nevratia na moj ucet tak to postupujem na vyssie miesta, potom mi uz len prisla odpoved, ze je balik vybaveny a poziadavka posunuta na uctovnictvo a peniaze mi prisla neviem ci nie este v ten den. Takyto e-shop by mal co najskor ukoncit svoju cinnost, cista katastrofa.
Skusennost velmi zla,kvalita ziadna a este roztrhnuty opasok ,chcem ich vratit,ale nikto na moje spravy nereaguje...NEODPORUCAM
Prosim vas viete mi povedat kde vratim tovar z Creative obchodu,ake je tam adresa,aby to doslo spravne?...dakujem
Ahojte ako ste dopadli. Moju zásielku už mesiac nepreberaju a môžem zabudnúť že mi niekto vráti peniaze asi....strasne som rozculena
@borka82 ahoj..mozes mi poslat, čo si im poslala?? Dala by som im to aj ja do mailu, lebo tiež už dlho na peniaze márne čakám.. môj mail je Malcova.natalia@yahoo.com... Budem.moc vďačná
@xenianagyova vratili vam peniaze?
Neodporúčam veci ako od číňana. Vrátila som 2 ks šiat v marci. Doteraz mi nevrátili peniaze na účet. Podvodnícky eshop.
@mima288 volala som na inšpekciu nič s tým nemôžu. Obchod je registrovaný nie na SK. Volala som aj do banky na urýchlenie peňazí. Nič.
Dobrý deň, prosím neobjednávali ste si niekto tieto šaty? https://creative-sk.com/saty-kod-11893-olivovo-..., ako velkostne sedia, material ci je bavlna ako pisu a aka je asi dlzka, lebo som vysoka 177cm. dakujem pekne za rady.
Dobrý deň, prosím neobjednávali ste si niekto tieto šaty? https://creative-sk.com/saty-kod-11893-olivovo-..., ako velkostne sedia, material ci je bavlna ako pisu a aka je asi dlzka?, lebo som vysoka 177cm. dakujem pekne za rady. Pripadne ako su riesene v pase, ci na gumu alebo volne a musia sa dotiahnut opaskom?

zdravím Vás, som ďalšia oklamaná...bohužiaľ, nikdy som nemala jednu neg. skúsenosť s eshopmi, tak som naletela......NETREBA TO VŠAK NECHAŤ TAK!!!!!!!! Poďme to riešiť. Kľudne mi napíšte, kto by mal záujem, aby sa veci pohli. Každopádne bolo by fajn, ak by ste to nahlásili minimálne na: 1. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.c... 2. na SOI - tovar mi prišiel z BA - nie z cudziny, takže mala by sa tým zaoberať i išpekcia SK