Eshop creative.sk - skúsenosti
Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?
Creative sk sú podvodníci, pošlu Vám čínske silonové handry. Pošlete im to naspať a nevrátia Vám peniaze. Ignorujú vás. Prišla som o peniaze. Nemám oblečenie ani peniaze čo robí 65 eur.
Objednala som tri krát a des ...tovar vôbec nezodpovedá tomu čo dávajú na obrázku ...ani kvalita ale môžem v tom spať ...bohužial boli to šaty na leto ...vyzerajú ako nočná košela
V skutočnosti sú to šmejdy ...ja som tri krát objednala a katastrofa
Sú to šmejdy čínske žiadna kvalita ...moja známa si tiež objednala akože šaty pretože neodolala tomu čo videla na obrázku aj keď som jej ukazovala čo poslali mne a včera jej tie akože šaty prišli ...bolo to dlhé nekvalitné tričko presne také ako moje šaty ...nedajte sa oklamať tým čo vidíte na obrázku ..peniaze vám nikto nevráti
@mamkaivi Dobrý deň, vrátili mi po 6 týždňoch, bolo to ešte v lete minulého roku, avšak bez DPH, ktoré fakturovali a 2xpošta - ja som posielala späť do Bulharska, čiže som prišla asi o niečo cez 20€…
Písala som im denno-denne mail a bola neodbytna, inak neviem, či by som svoje peniaze ešte niekedy uvidela, hoc len časť 😔
Ja som si objednala 3 šiat a som spokojná sú podľa obrázka.Ale ja si neobjednavam cez sk.ale UK tak neviem či je v tom nejaký rozdiel?
Dobrý den.Dnes mi dorazil tovar s tejto stránky a úplne vsetko ako na obrázku a i veľkosti sedia ako majú🙂čiže nechapem zle recenzie🤷🏼♀️Taktiež nechapem ako môže niekto cakat neviem aký zázrak pri takýchto smiešnych položkách za oblecenie🤷🏼♀️😂za mna spokojnosť😉
@luckasrnkova tovar bol super. Aj ja som veľakrát od nich objednávala,len s vrátením tovaru a peňazí to bolo horšie. Čakala som 6 týždňov a preplatila postu
Z tejto stránky creative už nikdy viac. Objednala som si šaty (na modelke dľžka šiat cca tesne nad kolena a tie čo mi prišli, pomaly mi ani zadok nezakryli. Chcela som šaty vrátiť, áno mohla som, ale už cez Bulhársko, kde som mala zaplatiť aj clo, čo vychádzalo viac ako hodnota šiat. Nikdy viac!!!
@sttd kolko si za ne prosim ta dala? To mam nervy na taketo obchody, to clovek ozaj dnes aby dobre rozmyslal z kade moze co objednat, kupit.
@xenianagyova dobrý deň a poslali vám peniaze??
Boze baby ja som si dnes objednala akoze na fotke nadherny overal a taka handra mi od nich prisla a na nohavici roztrhany a dierka na pupku no mam dost ako som sa mohla ulakomit a vedela som o nich ta fotka ma zmiatla no mam dost a nikdy viac nie je to drahe spolu s poštovným 16no ale totalna handra

Určite neodporúčam. Oblečenie 1ks ok, druhý a tretí hrozní🙈🙈Vrátenie do Bulharska , skoro za 8€, 2 mesiace prešli, ešte stále nemám peniaze. Keď tovar vraciate , požadujú milión údajov … celé zle, nikdy viac!!!