icon

Eshop creative.sk - skúsenosti

5. júl 2020

Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?

levik929
8. aug 2021

Určite neodporúčam. Oblečenie 1ks ok, druhý a tretí hrozní🙈🙈Vrátenie do Bulharska , skoro za 8€, 2 mesiace prešli, ešte stále nemám peniaze. Keď tovar vraciate , požadujú milión údajov … celé zle, nikdy viac!!!

kikus26
17. aug 2021

Creative sk sú podvodníci, pošlu Vám čínske silonové handry. Pošlete im to naspať a nevrátia Vám peniaze. Ignorujú vás. Prišla som o peniaze. Nemám oblečenie ani peniaze čo robí 65 eur.

daduska21
20. aug 2021

@kikus26 jedna pani to ide riešiť,pozrite si príspevky. Ja som už dávnejšie objednávala,nemám doklady,inak by som sa pripojila.

raritta
30. aug 2021

Objednala som tri krát a des ...tovar vôbec nezodpovedá tomu čo dávajú na obrázku ...ani kvalita ale môžem v tom spať ...bohužial boli to šaty na leto ...vyzerajú ako nočná košela

megan777
13. sep 2021

Ahojte baby ponukaju takyto krasny kabat co si myslite ako bude vyzerat asi neobjednat vsak

raritta
14. sep 2021

V skutočnosti sú to šmejdy ...ja som tri krát objednala a katastrofa

megan777
14. sep 2021

@raritta ďakujem takze nie

raritta
14. sep 2021

@megan777 ono na obrázku to fakt vyzerá skvele ale keď mi to prišlo normálne som nevedela či sa smiať alebo plakať a ja blba som ešte dávala šancu a objednávala a katastrofa

daduska21
16. sep 2021

@raritta pozrite nedávne príspevky,1 pani to chce riešiť ja už som objednávala dávno. Treba to dať na inspekciu

daduska21
19. sep 2021

@megan777 ja by som stáde vôbec neobjednavala.....strašná kvalita,komunikácia a nedostanete sa k peniazom

megan777
19. sep 2021

@daduska21 ďakujem nic neobjednam alebo objednam a za trest neprevezmem to zo srandy😄

6223
21. sep 2021

Ja som tiez naletela toto mal byt akoze kardigan skoda ze som si skor neprecitala recenzie

megan777
22. sep 2021

@6223 do kelu nejaky tenky

6223
22. sep 2021

@6223
@megan777 ved to uplne nieco ine ako na fotke nema to nic spolocne s tym co som objednavala

megan777
22. sep 2021

@6223 su to hajzlici takto klamu ludi😭

raritta
23. sep 2021

Sú to šmejdy čínske žiadna kvalita ...moja známa si tiež objednala akože šaty pretože neodolala tomu čo videla na obrázku aj keď som jej ukazovala čo poslali mne a včera jej tie akože šaty prišli ...bolo to dlhé nekvalitné tričko presne také ako moje šaty ...nedajte sa oklamať tým čo vidíte na obrázku ..peniaze vám nikto nevráti

mamkaivi
19. nov 2021

@katkazec vratili Vam peniaze?

mamkaivi
19. nov 2021

@kikus26 poslali ste to do bulharska?

mamkaivi
19. nov 2021

@levik929 cize peniaze ani neprisli, alebo ano?

mamkaivi
19. nov 2021

@borka82 prosim mozete mi pomoct s vratenim penazi? pisali ste im na emial?

katkazec
19. nov 2021

@mamkaivi Dobrý deň, vrátili mi po 6 týždňoch, bolo to ešte v lete minulého roku, avšak bez DPH, ktoré fakturovali a 2xpošta - ja som posielala späť do Bulharska, čiže som prišla asi o niečo cez 20€…
Písala som im denno-denne mail a bola neodbytna, inak neviem, či by som svoje peniaze ešte niekedy uvidela, hoc len časť 😔

katika1184
26. dec 2021

Ja som si objednala 3 šiat a som spokojná sú podľa obrázka.Ale ja si neobjednavam cez sk.ale UK tak neviem či je v tom nejaký rozdiel?

luckasrnkova
23. máj 2022

Dobrý den.Dnes mi dorazil tovar s tejto stránky a úplne vsetko ako na obrázku a i veľkosti sedia ako majú🙂čiže nechapem zle recenzie🤷🏼‍♀️Taktiež nechapem ako môže niekto cakat neviem aký zázrak pri takýchto smiešnych položkách za oblecenie🤷🏼‍♀️😂za mna spokojnosť😉

daduska21
30. máj 2022

@luckasrnkova tovar bol super. Aj ja som veľakrát od nich objednávala,len s vrátením tovaru a peňazí to bolo horšie. Čakala som 6 týždňov a preplatila postu

sttd
8. jún 2022

Z tejto stránky creative už nikdy viac. Objednala som si šaty (na modelke dľžka šiat cca tesne nad kolena a tie čo mi prišli, pomaly mi ani zadok nezakryli. Chcela som šaty vrátiť, áno mohla som, ale už cez Bulhársko, kde som mala zaplatiť aj clo, čo vychádzalo viac ako hodnota šiat. Nikdy viac!!!

zuzzuzi909
8. jún 2022

@sttd kolko si za ne prosim ta dala? To mam nervy na taketo obchody, to clovek ozaj dnes aby dobre rozmyslal z kade moze co objednat, kupit.

mijaska
8. jún 2022

@xenianagyova dobrý deň a poslali vám peniaze??

megan777
17. jan 2023

Boze baby ja som si dnes objednala akoze na fotke nadherny overal a taka handra mi od nich prisla a na nohavici roztrhany a dierka na pupku no mam dost ako som sa mohla ulakomit a vedela som o nich ta fotka ma zmiatla no mam dost a nikdy viac nie je to drahe spolu s poštovným 16no ale totalna handra

home66
22. okt 2023

Zabudli napísať že si treba objednať 8 xl aby veci vyzerali ako na modelke 🤣 pevný materiál ,nieje možné ho natiahnuť ..no ale čo chcem za 12€ 🤣🤔💩