icon

Euromarkt - recenzie

kikinder
2. jan 2022

Ahojte chcem si objednať nejaké veci s tade je ich celkom dosť ale neviem či je to dobrý shop neviem nájsť nikde recenzie,máte nejaké skúsenosti?

Euromarkt - recenzie
Strana
z2
56jana
29. jan 2024

Ahoj, diky za recenze. Koupila jsem přes zasilkovnu a euro-markt chytré hodinky, šmejd. Chtěla bych je vrátit. Jsem v CR. Máte někdo zkušenosti,posílali jste na tu bránu Gate 35 a jaké číslo do zasilkovny,nebo jste to posílali zpět na SR přes poštu za vlastní peníze? Kolik prosím stojí balíček? Děkuji. A máte zkušenosti,že peníze vrátí? Nebo,co delat. Děkuji. Pěkný den

56jana
29. jan 2024

@fatimafe prosím,jak jste ty hodinky posílala a kam na adresu a nebo jaký kód zasilkovny. Děkuji moc.

fatimafe
29. jan 2024

@56jana oni mi poslali adresu kde to mam poslať..
Ja už mam všetky správy od nich vymazané tak sa tam neviem dostat, ale oni mi určite napisali adresu keď som ich reklamovala..

56jana
29. jan 2024

@fatimafe ano,dekuji za odpověď. Takže jste to poslala přes zasilkovnu,nebo přes českou poštu na Slovesko za svoje náklady? Na to Gate 35? Děkuji. Pěkný den.

56jana
29. jan 2024

@fatimafe mě v zasilkovne rekli,ze mi neposlou jich zpět,ze potřebuji od nich kód na tu zasilkovnu a ten kód nemůžu nikde sehnat. Tak jestli jste to posílala poštou na to Slovensko,jsem v ČR, nebo jak. Dekuji

fatimafe
30. jan 2024

@56jana ja som to posielala cez slovenskú poštu normalne na adresu ktoru mi poslali, skoda ze to uz nemam. Ale tak skuste napisat cez ich stranku na reklamacie a postupujte podla ich pokynov. Ja wom tiez neverila ze vratia peniaze, qle vratili

luuciinkaa11
3. feb 2024

@fatimafe dobrý deň, aké číslo ste tam dávali prosím vas

fatimafe
4. feb 2024

@luuciinkaa11 ako, aké čislo? Na stránke Euromarkt cez ktorú som objednavala je aj možnosť reklamácie a postupovala som podla pokynov, dokonca som musela nahrať aj kratke video ako hodinky nefungujú a na zaklade toho mi poslali adresu kde ich mám poslať...do 30 dní mi poslali peniaze na účet ktorý som im napísala, pretože ja som tie hodinky kupovala na dobierku

luuciinkaa11
5. feb 2024

@fatimafe myslela som telefónne číslo, lebo keď to chcem poslať na tu adresu co tam majú, je možné len cez kuriérovi a ti chcú kont číslo a oni majú len email. Ja im to chcem vrátiť hneď vrámci 14 dní, nakoľko tovar prišiel hneď rozpadnuty a je to teda riadny odpad, škoda planéty, co dnes vyrabaju

fatimafe
5. feb 2024

@luuciinkaa11 oni mi poslali adresu, neposielala som na tú co je udana... napíšte normálne reklamaciu cez stranku Euromarkt s cislom objednávky a oni sa vam ozvú, teda mne sa tak ozvali...

krauzu
15. máj 2024

U mňa tiež zbrklá objednávka v afekte, syn utopil hodinky, tak že objednám lacnejšie a zaplatí si ich sám, prišiel nefunkčný šmejd, takisto komunikácia s Danielom, pošlite video, ako nás to mrzí že ste nespokojní, ale akonáhle som vrátila tovar a chcela späť peniaze, ostalo ticho. PODVODNÍCI!!!

kristinka1990
15. júl 2024

My sme odtiaľ objednali hodinky ale nefungovali tak som ich vrátila späť , malá som obavy či vrátia peniaze ale vrátili.

mrska737
26. aug 2024

Dobrý deň, idem aj ja vrátiť tovar…píšu, že iba cez spoločnosť…keďže mi to priviezla Packeta, chcem cez nich, ale nemám tel.kontakt-a ten je potrebný. Neviete prosím poskytnúť? Ďakujem

dadushka8758
28. nov 2024

@bornojaro dobry den, ako ste tovyriesili s touto spolocnostou? Vratili oeniaze?

krauzu
1. dec 2024

@dadushka8758 Dobrý deň, peniaze nevrátili, ale je to skúsenosť. Stála má cez 30€.

mrska737
4. dec 2024

@dadushka8758 dobrý deň…síce po cca 2 mesiacoch, ale peniaze dorazili. Stále som im písala…odpisovali a nakoniec vrátili do centu

dadushka8758
5. dec 2024

@mrska737 uz aj mne nabehli, ake trvalo to velmi dlho. Nikdy viac od nich nechcem nic

tatkes
21. jan 2025

Ja som objednal pred Vianocami synovi hodinky. Poslali ich potom kurier pisal , že idu naspeť k predajcovy. Pisal som im odpovede po par dňoch od veci potom som im pred tyzdnom pohrozil že budem kontaktovať obchodnu inšpekciu lebo som za tovar zaplatil a nedodali mi ho. Nato už prišla normalna odpoveď. “Vážený, ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Ak ste balík nedostali, vrátime vám peniaze.” a peniaze mi do par dni prišli.

Strana
z2