Euromarkt - recenzie
Ahojte chcem si objednať nejaké veci s tade je ich celkom dosť ale neviem či je to dobrý shop neviem nájsť nikde recenzie,máte nejaké skúsenosti?

@fatimafe dobrý deň, aké číslo ste tam dávali prosím vas
@luuciinkaa11 ako, aké čislo? Na stránke Euromarkt cez ktorú som objednavala je aj možnosť reklamácie a postupovala som podla pokynov, dokonca som musela nahrať aj kratke video ako hodinky nefungujú a na zaklade toho mi poslali adresu kde ich mám poslať...do 30 dní mi poslali peniaze na účet ktorý som im napísala, pretože ja som tie hodinky kupovala na dobierku
@fatimafe myslela som telefónne číslo, lebo keď to chcem poslať na tu adresu co tam majú, je možné len cez kuriérovi a ti chcú kont číslo a oni majú len email. Ja im to chcem vrátiť hneď vrámci 14 dní, nakoľko tovar prišiel hneď rozpadnuty a je to teda riadny odpad, škoda planéty, co dnes vyrabaju
@luuciinkaa11 oni mi poslali adresu, neposielala som na tú co je udana... napíšte normálne reklamaciu cez stranku Euromarkt s cislom objednávky a oni sa vam ozvú, teda mne sa tak ozvali...
U mňa tiež zbrklá objednávka v afekte, syn utopil hodinky, tak že objednám lacnejšie a zaplatí si ich sám, prišiel nefunkčný šmejd, takisto komunikácia s Danielom, pošlite video, ako nás to mrzí že ste nespokojní, ale akonáhle som vrátila tovar a chcela späť peniaze, ostalo ticho. PODVODNÍCI!!!
My sme odtiaľ objednali hodinky ale nefungovali tak som ich vrátila späť , malá som obavy či vrátia peniaze ale vrátili.
Dobrý deň, idem aj ja vrátiť tovar…píšu, že iba cez spoločnosť…keďže mi to priviezla Packeta, chcem cez nich, ale nemám tel.kontakt-a ten je potrebný. Neviete prosím poskytnúť? Ďakujem
@bornojaro dobry den, ako ste tovyriesili s touto spolocnostou? Vratili oeniaze?
@dadushka8758 Dobrý deň, peniaze nevrátili, ale je to skúsenosť. Stála má cez 30€.
@dadushka8758 dobrý deň…síce po cca 2 mesiacoch, ale peniaze dorazili. Stále som im písala…odpisovali a nakoniec vrátili do centu
@mrska737 uz aj mne nabehli, ake trvalo to velmi dlho. Nikdy viac od nich nechcem nic
Ja som objednal pred Vianocami synovi hodinky. Poslali ich potom kurier pisal , že idu naspeť k predajcovy. Pisal som im odpovede po par dňoch od veci potom som im pred tyzdnom pohrozil že budem kontaktovať obchodnu inšpekciu lebo som za tovar zaplatil a nedodali mi ho. Nato už prišla normalna odpoveď. “Vážený, ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Ak ste balík nedostali, vrátime vám peniaze.” a peniaze mi do par dni prišli.

Ahoj, diky za recenze. Koupila jsem přes zasilkovnu a euro-markt chytré hodinky, šmejd. Chtěla bych je vrátit. Jsem v CR. Máte někdo zkušenosti,posílali jste na tu bránu Gate 35 a jaké číslo do zasilkovny,nebo jste to posílali zpět na SR přes poštu za vlastní peníze? Kolik prosím stojí balíček? Děkuji. A máte zkušenosti,že peníze vrátí? Nebo,co delat. Děkuji. Pěkný den