icon

Koho podporiť vo voľbách: Smer alebo Progresívne Slovensko?

1. jún 2024

Nebudeme sa tu hadat alebo utocit, prosim len o nazor, len by som rada vedela koho by ste si radsej vybrali, pripadne dôvod k tomu
Smer alebo Progresivne? Myslim ze iné nema velku šancu…

Strana
z3
eva8
2. jún 2024

Kandidati do EP
https://www.aktuality.sk/clanok/O3wpIAM/eurovol...
Strany, po rozkliknuti kandidati

erikavesela
3. jún 2024

@dzulli1980 nechces zapad...smrom volis vychod...to ako naozaj?

aduskalac
3. jún 2024

Prečo len tieto 2 ja volím Demokratov

tamta
3. jún 2024

@erikavesela ale ver tomu, ze vsetci ti, ktorí nechcú ten 'zly zly zapad', tak bez ostychu využívajú benefity západu, cestujú krizom krazom a podobne. Velmi zmätené bytosti toto, co tu citam..

erikavesela
3. jún 2024

@tamta ja to viem...

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
eva8
5. jún 2024

V dnesnej diskusii Eurovolby 2024 sa mi lubila Klescova (Volt Slovensko) a Karvasova (Progresivne Slovensko).
Mikulec (Slovensko, Za ludi) mi pripadal ako ziacik a Ondrus (Hlas) akoby hovoril razne prazdne frazy. Vlastne obaja pani len rozpravali....

denithestrange1993
5. jún 2024

Hadam nikto nemoze mat taku schizu aby preferoval obidve strany,lebo teda su rozdielni ako noc a den.

eva8
6. jún 2024

@julish to vazne az tak? 🙃😔

carolynka
6. jún 2024

@julish co je toto za ludi?

kristiii
6. jún 2024

To sa nedá ani dočítať, toľko klamstiev a hlúpostí. No horšie než to, že strany takto okato klamú a zavádzajú je, že väčšina Slovákov, ktorí si to prečítajú, tomu všetkému bez akéhokoľvek kritického myslenia či overenia faktov automaticky veria.

mima1608
6. jún 2024

Neznášam obe strany a obe mi do určitej miery prídu extrémistické (Smer momentálne viac), ale voliť budem PS. Koho zakrúžkovať neviem, na tom mi ani nezáleží, len nech sa tam dostane čo najmenej smerákov.

nini1978
6. jún 2024

V živote nepochopím ako ľudia mohli voliť smer ale ok
Kydali na Európu a západ samozrejme a už sa trepú jeden za druhým tam,kde to nenávidia
A ľudia sú schopní im dať hlas,ved predsa “ idú robiť poriadok v Európe” kto im toto môže zrat je hanba neskutočná! To sa nedá len tak rozchodiť
Že tam o fica ani pes nezakopne,to im nejak stále uniká (bol vylúčený z jednania o zbrojení ,lebo donášal -vieme komu)
Slovensko je od zvolenia fica a následne peleho len jedno - proruská čierna diera a nič viac

edinka126
6. jún 2024

dala si dve možnosti tak určite smer len preto aby sa PS nedostalo a dufam že sa ani nedostane 🙂

lenkakravcova
6. jún 2024

@jankalukasova Slovensko je viac než konzervatívnou krajinou, krajinou národnou alebo patriotistickou. Nevadia ani rozvedení, ani homosexuáli, ani polygamia - ale podstatné je aby to bolo Slováci. 🙂

julish
6. jún 2024

@eva8 čo myslíš? Trosku faktov. Ak ti vadi zdroj, mozemdat aj akademicky k tym zlym migrantom: https://www.universiteitleiden.nl/en/news/2024/...

eva8
6. jún 2024

@julish mozem pridat ten link do inej skupinky?

eva8
6. jún 2024

@julish vyskum sa robil do r. 2018. Potom prisla pandemia, inflacia. V Holandsku sa vela mladych radikalizuje hlavne kvoli byvaniu, vysokemu najmu. Minule v televiznych spravach hovorili o Portugalsku, ze sa tam zvysil najom aj trojnasobne a mnohi Portugalcania preto prichadzaju o pribitky, byvaju v obytnych privesoch, karavanach, stanoch ako migranti. A tak sa aj oni radimalizuju a pripisuju tu situaciu migrantom.

Strana
z3