akoze zeny..ja mam za sebou rande ako zo zleho filmu...som uz dva roky po rozchode s ex som bola 9 rokov, posledne mesiace som sa rozhodla ze zacnem opat randit, aj ked z rozchodu som sa spamatavala dlho..ale stacilo uz trapenia a samoty..mam jednu kolegynu v praci ktora mi uz davnejsie spomenula ze ma super bratranca ktory je tiez uz dllhsie sam a vraj sa mu pacim - kolegyna ma ukazovala na fotkach co sme mali z jednej firemnej akcie..pytala sa ma teda ci mu moze dat moje cislo..tak som suhlasila..hned na druhy den mi napisal a bola z toho celkom prijemna konverzacia..potom sme si aj zavolali v telefone znel velmi prijemne..kolegyna mi ešte predtym ukazala jeho fotku..nebol to sice moj typ ale povedala som si ze tomu dam sancu a ved vyzor nieje vsetko..a fotky tiez skresluju..dostala som pozvanie na rande..teda na veceru na sobotu....to bolo tento vikend..tak som sa nahodila a cakala..mal po mna prist o siestej -20 minut meskal vraj mal problem s autom..ok neriesila som..zobral ma do restiky na namesti..hned ako sme vosli bolo jasne ze nebude velmi kam sadnut kedze bola total plna..ani jeden stol volny isiel k baru kde spustil na casnicku ze kde maju rezervaciu ze objednal telefonicky..casnicka pozrela do pocitaca ospravedlnila sa s tym ze ziadna rezervacia tam nieje..zacal hulakat ze akoto ze to objednaval tri dni dozadu ze im volal a ze si nejaky kolega zapisal rezervaciu a potvrdil..casnicka mu s kludom anglicana povedala ze ziadneho muzskeho kolegu nemaju..ze netusi s kym hovoril..ale ze tam ziadnu rezervaciu nevidi..akurat vtedy sa jeden stol uvolnil tak nam casnicka naznacila rukou ze si mame ist sadnut tam..on sa stale tvaril ako ze on je tam podvedeny zakaznik lebo ziadal rezervaciu a oni si to nepoznacili..(podla mna si pomylil restiku a volal do inej)- hned ako sme sa usadili a ja som otvorila jedalny listok mi oznamil ze aby som si objednala max len polievku lebo aj on si ide dat len polievku a na pitie vodu..kedze mal slabu vyplatu tento mesiac a nemoze vela minat..ze aby som sa nehnevala ze je mu to trapne ale ma obmedzeny rozpocet..chvilu som sa nanho nechapavo pozerala ci to mysli vazne alebo nejaky zart ale bolo evidentne ze nesranduje..tak som mu povedala ze kedze som cely den nic nejedla a som hladna ze si objednam nieco sytejsie ako polievku ale ze si to zacvakam sama..na to sa na mna strasne urazil ze preco mam potrebu ho ponizovat ako chlapa tym ze si budem platit sama ze vsak je vecer preco mi nestaci len polievka..ze nieje dobre sa vecer napchavat..on je vyzivovy poradca tak o tom nieco vie ze je to aj pre moje zdravie ..takk som mu podakovala za radu ale ze naozaj si dam aspon nejake cestoviny (v bruchu mi skvrkalo uz nenormalne)..a samozrejme si to zaplatim nech si nerobi starosti..na to sa zdvihol ze on ide prec ze sorry ale on s takou babou ako som ja nemoze byt,,a odisiel prec..kolegyni - svojej sesternici povedal ze druhe rande somnou nebude lebo som velmi narocna a on ma rad skromne zeny..asi tak :D..dva mesiace pred tym som bola na rande s chlapom z online zoznamky..v pohode sme sa bavili pri drinku ked mu zavolala mama a poziadala ho ci by jej cestou domov nekupil paralen lebo ma zimnicu a neciti sa dobre ..a odpoved " jooj mama neotravuj ma s pi.ovinami! .doslova jej to zvreskol do telefonu az sa vsetci v bare otacali ze sa robi..ja fakt nechapem ci normalni chlapy sa uz nevyrabaju alebo co
Tak to je sila. Takéto rande a ešte sa nemocť najesť. Normálne sa to dá aj ťažko veriť... Samozrejme, že Ti verím. Čo by bolo ale ďalej? Takto je to lepšie. Zistiť čo je zač radšej skôr, ako by bolo neskoro. Neboj, ono to príde keď to budeš najmenej čakať.
Ja si myslím, že až taká katastrofa sa nestala. Bol to šok asi pre obe strany no a čo. Lepšie jak sama doma sedieť pred telkou. Trosku nadhľadu zasmej sa nad tým a chod ďalej .
Mohla si zostať tehotná , nadorogovana , okradnuta , znásilnena a Ty naopak máš dosť sily a energie pre ďalšie rande
Nuž keby mi chlap povie ze si mam objednať iba polievku a vodu a ešte ma aj pripomienky keď poviem ze nemám problém si zaplatiť sama, tak sa dvihnem à odídem a od burana tiež.
Ale nevzdávaj to, raz sa nájde ten pravy
:D :D :D jeden lepsi ako druhy. Zasmiala som sa. Dufam, ze cestoviny si si dala Urcite este min. jeden normalny ostal
@danieladeley jasné že dala akurát mali moje obľúbené cestoviny alfredo..tak som si ich vychutnala.ma pohár bieleho k tomu
@believe3589 no fakt ako tiež som myslela najskôr že si len strieľa zo mňa..
Neveriiim teraz sa nadtym smejem, ale kebyze som na tvojom mieste a zacne mi tam vykladat ze nemozem vecer jest…len polievku, tak by po mne neostal ani prach. No to akoze kde sme. Ja sa lubim najest, je mi jedno kolka je hodina, ak som hladna tak som hladna a ak by mal na prvom rande chlap potrebu diktovat co mozem jest neviem si predstavit co by robil po takom dvojrocnom vztahu..raz davno, bola som trocha pribrata vtedy mala som take blbe obdobie po rozchode, mi jeden tresol asi na tretom rande ze: pocuj a ty si nejaka pribrata..on sam pupkac pritom. No tak rychlo som ho vypoklonkovala z mojho bytu ze po nom neostal ani smrad
nastastie mesiac nato som sla na rande s mojim manzelom, potom aj pekne schudla na svojho stalu vahu( bez jedinej poznamky od neho) takze netreba zanevriet…na 10 debilov vychadza jeden normalny, netreba klesat na duchu
Nie, nenajdes v tejto dobe normalneho chlapa
och kriste. vies co, dobre, ze odisiel
Veď na prvom rande sa muž snaží ,, ohúriť,, ženu a zniesol by jej aj modré z neba. Alebo je už iná doba?
A ešte sa vyfarbil, keď "ktovie kde" objednal tu rezerváciu, že ani to nebol schopný zariadit :D Zároveň, sa nevedel ani ovládať :D Vidieť, že okrem toho, že je zgrglos, je ešte aj nervak. Treba asi dlhšie písať, spoznávať...aby sa charakter "odkryl.
@elizabet173 No len ona uz narazila na dvoch
…Nie jedneho
Pani, ty mas veru zazitky,,nezavidim veru..tomu sa hovori smola...snad sa ti do tretice postasti,nevzdavaj to,,drzim palce...
Existujú, len ich je pomenej a trvá teda dlhšie ich hľadať.
Na pekné exempláre si natrafila Sesternica toho prvého možno ani netušila, aký je bratranec z tohto hľadiska.
Plný počet získal chlapec buď rada, že hneď sa prejavil ako pako, a keby mne toto povedal nejaký výživový poradca na rande, tak si objednám plný stôl jedla
lakomec je najhorší a k tomu nervak
Normálne som sa pobavila keď som si to predstavila, prepáč, to vôbec nemyslím zle, ale takú trubu, ako bol dotyčný, fakt neviem kde vyrobili.Ze daj si len polievku, a nesmieš platiť ani sama, lebo jeho to ponizi a aj keby umieras od hladu, musí ti stačiť polievka, lebo on je výživový poradca
Jasne ze bud rada, že sa takto vyfarbil na začiatku a nemusíš so somarom strácať čas.
Normálni muži existujú, určité hej, nech ta neodradia tieto dva chybne kusy.
kvôli dvom debilom nemôžeš zanevrieť ma všetkých, sú aj normálni, aj veeeľmi normálni
no jasne ze som rada ze sa vyfarbil hned na zaciatku..ale chapete ze ešte on mna oznaci za narocnu?..a preto uz dalsie rande nebude..normalne neviem ci sa smiat alebo plakat
Statisticky z 10 ludi su 3-4 jemne povedane blbci. Je mozne, ze musis najskor prejst tych 4, kym najdes normalneho. A ak zle vyberas, tak si z tych desiatich prejdes vzdy tych blbcov a potom nacnes novu desiatku.
Kolegyňa ako zareagovala, keď ste jej povedali o rande s jej bratrancom?
@akab napisala som jej vsetko ako prebehlo ..odpisala ze tak a necuduje ze si nevie uz dlho najst babu ked je takito..ale ona s nim na rande nechodi tak nevedela porovnat samozrejme..ona ho pozna inak..
@zahrajzlato a aky ze som si chcela objednat nieco viac ako polievku?..ked uz som bola pozvana na veceru
To boli chujoviaobaja
Možno ti normálni sú už rozobrali. Ale,
nie. Ber to pozitívne. Títo dvaja sa vyfarbili hneď, nebudeš s nimi stracat čas.