akoze zeny..ja mam za sebou rande ako zo zleho filmu...som uz dva roky po rozchode s ex som bola 9 rokov, posledne mesiace som sa rozhodla ze zacnem opat randit, aj ked z rozchodu som sa spamatavala dlho..ale stacilo uz trapenia a samoty..mam jednu kolegynu v praci ktora mi uz davnejsie spomenula ze ma super bratranca ktory je tiez uz dllhsie sam a vraj sa mu pacim - kolegyna ma ukazovala na fotkach co sme mali z jednej firemnej akcie..pytala sa ma teda ci mu moze dat moje cislo..tak som suhlasila..hned na druhy den mi napisal a bola z toho celkom prijemna konverzacia..potom sme si aj zavolali v telefone znel velmi prijemne..kolegyna mi ešte predtym ukazala jeho fotku..nebol to sice moj typ ale povedala som si ze tomu dam sancu a ved vyzor nieje vsetko..a fotky tiez skresluju..dostala som pozvanie na rande..teda na veceru na sobotu....to bolo tento vikend..tak som sa nahodila a cakala..mal po mna prist o siestej -20 minut meskal vraj mal problem s autom..ok neriesila som..zobral ma do restiky na namesti..hned ako sme vosli bolo jasne ze nebude velmi kam sadnut kedze bola total plna..ani jeden stol volny isiel k baru kde spustil na casnicku ze kde maju rezervaciu ze objednal telefonicky..casnicka pozrela do pocitaca ospravedlnila sa s tym ze ziadna rezervacia tam nieje..zacal hulakat ze akoto ze to objednaval tri dni dozadu ze im volal a ze si nejaky kolega zapisal rezervaciu a potvrdil..casnicka mu s kludom anglicana povedala ze ziadneho muzskeho kolegu nemaju..ze netusi s kym hovoril..ale ze tam ziadnu rezervaciu nevidi..akurat vtedy sa jeden stol uvolnil tak nam casnicka naznacila rukou ze si mame ist sadnut tam..on sa stale tvaril ako ze on je tam podvedeny zakaznik lebo ziadal rezervaciu a oni si to nepoznacili..(podla mna si pomylil restiku a volal do inej)- hned ako sme sa usadili a ja som otvorila jedalny listok mi oznamil ze aby som si objednala max len polievku lebo aj on si ide dat len polievku a na pitie vodu..kedze mal slabu vyplatu tento mesiac a nemoze vela minat..ze aby som sa nehnevala ze je mu to trapne ale ma obmedzeny rozpocet..chvilu som sa nanho nechapavo pozerala ci to mysli vazne alebo nejaky zart ale bolo evidentne ze nesranduje..tak som mu povedala ze kedze som cely den nic nejedla a som hladna ze si objednam nieco sytejsie ako polievku ale ze si to zacvakam sama..na to sa na mna strasne urazil ze preco mam potrebu ho ponizovat ako chlapa tym ze si budem platit sama ze vsak je vecer preco mi nestaci len polievka..ze nieje dobre sa vecer napchavat..on je vyzivovy poradca tak o tom nieco vie ze je to aj pre moje zdravie ..takk som mu podakovala za radu ale ze naozaj si dam aspon nejake cestoviny (v bruchu mi skvrkalo uz nenormalne)..a samozrejme si to zaplatim nech si nerobi starosti..na to sa zdvihol ze on ide prec ze sorry ale on s takou babou ako som ja nemoze byt,,a odisiel prec..kolegyni - svojej sesternici povedal ze druhe rande somnou nebude lebo som velmi narocna a on ma rad skromne zeny..asi tak :D..dva mesiace pred tym som bola na rande s chlapom z online zoznamky..v pohode sme sa bavili pri drinku ked mu zavolala mama a poziadala ho ci by jej cestou domov nekupil paralen lebo ma zimnicu a neciti sa dobre ..a odpoved " jooj mama neotravuj ma s pi.ovinami! .doslova jej to zvreskol do telefonu az sa vsetci v bare otacali ze sa robi..ja fakt nechapem ci normalni chlapy sa uz nevyrabaju alebo co
@zahrajzlato tak ju mal pozvat do De Paul na polievku a ona by sa rozhodla ci ide alebo nieAk pozvem na večeru do restiky, tak necham vyber jedla na toho koho pozývam.
Nie, nie, to si len "schytala" práve odpad. Urcite sú nejakí aj na inej úrovni.... to jak som si precitala tvoj prípad, niektorí sú teda ozaj, co ani v telke nedávajú..... a bud rada, ze nejakeho vyzivoveho poradcu máš z krku, este ta bude niekto obmedzovat v jedení....
@kassandra25 ja by som toho výživové ho poradcu chca vidieť. Určite stravnu jednotku vypočítava cez eura, nie cez kalorie
@zahrajzlato no mas pravdu na to som nepomyslela..asi mu ešte zavolam a ospravedlnim sa..och ja hlupa!
prepáč prosím....ale ja som sa tak pobavila pri rannej káve....jemine to je vol
najlepšie asi nehladat....ten normálny si ťa nájde....ja si toho svojho asi idem priviazať o nohu k posteli 🤭🤭🤭
ono zeny to fakt vyzeralo ten prvy moment ze si robi srandu ked mi to povedal o tej polievke..ešte som sa zasmiala ze hej istoooo..ale po chvili som si uvedomila ze on to pre boha mysli vazne..
ako musím uznať, že si vážne natrafila na dvoch totálnych blbečkov....a bohužial musím uznať aj, to, že nájsť normálneho v dnešnej dobe....bud sú moc mladý, alebo sú už zadaný/ženaty alebo starý mládenci ktorý už ani rodinu nechcú. takže jedno lepšie ako druhé. poznám veľmi dobre...a nechápem tomu...fakt aj ja som nedávno stretla príjemného 36 ročného , samostatného, šikovného a aj celkom pekný (teda mne sa páčil) ale bohužial hlavou mal 15 rokov, ako len sa baviť, dovolenky, kamoši, adrenalínové zažitky, myslela som, že v tomto veku už bude mať myšlienky inde.....najhoršie je, že chlapi sú si vedomí toho, že to decko si môžu spraviť aj v 50-tke...ibaže my ženy toľko času bohužial nemáme a od určitého veku to začne nekompromisne odbíjať...
ja som dlho nechapala ako moze mat moja segra o 15 rokov starsieho muza..uz to celkom chapem
Tak to je iná socka
Ja nechápem ako môže byť niekto so starým chlapom. Randila som aj s 21ročným keď som mala 26 a bol to úplný gentleman a vyspelý, nikdy by mi nepovedal, že mi nezaplatí jedlo Teraz mám o pol roka staršieho...Starý chlap nezaručuje, že bude super, rozumný atď
@zahrajzlato ty sa tu normálne ponúkaš. To už aké zúfalstvo 🤩
@zahrajzlato to chces povedat ze aj rande s tebou bude na takuto diskusiu?..no to budes ina "výhra"
Zjavne bude podobný, len v bledomodrom. Na zoznamka h neulovil nič, na živo tak isto, tak nahradzuje udicku tu. Len keď zatiaľ žiadna nezabralo, zrejme bude vadna navnada
🥹 tak mna hned volaju na netflix a chill (sex) po prvom rande... a chlapi cudni a zaplatit necham chlapa iba ked mam o neho zaujem, inak trvam na rozdeleni uctov. hento boli riadni tragedi 🥹 urcite su aj normalnejsi ako si stretla ale ja som to osobne vzdala lebo tie rande to je horor
@zahrajzlato vieš, chlap, ktorý je na babskom fóre je divný. Pokiaľ to nie je otec rodiny, tam je to pochopiteľné. A zas ak otec rodiny na ženskom fóre nahradzuje udicky, tak to už je naozaj traged. Zarad sa kde chces
@zahrajzlato vieš čo je xenofóbia? Vieš čo je extrémizmus?
a ty si drzala ako hluchy dvere? Bola si hladna a nechala si si od neho nakladat co sa do teba zmestilo? Tak sa necudujme ze nemas priatela ked si nechas skakat po hlave a s debilom ides von, po prvej blbine si ho mala poslat do riti.. preto si sama. Alebo si taka zufala, a cim viac si zufala, tym viac si sama… Ked si urcis zdrave hranice a prestanes chodit von s debilmi, tak aj ten pravy pride, co ta pozve, bude galantny a zaplati veceru. Neverim - ze uz pocas pisania sa aspon trochu neprejavil, alebo si taka chudina, ze ti to bolo jedno a prehliadla si signaly… Lebo normalni muzi aj su, ale ti su s normalnymi sebavedomymi zenami, nie s chudinami, co idu von s debilom a po prvej hanbe este s nim ostanu v podniku A este napisu ze v konverzacii taky nebol
No bol, ale ty si to nechcela vidiet… ked prilis tlaci, prilis je mily, prilis vyzveda, tak je to potencialny chujko chapes? Nesmie byt nic prilis a nic okate aby bol ok a normalny ale skusena zena to vie z tej komunikacie odfiltrovat… jajajajaaj…
@barborachors a ty si co za dementneho trolla?..na kom sa tu odbavujes?..ako ty vies ako sa prejavil v nasej konverzacii?..si to citala?..ak ano daj vediet kde?...nechapem ako si dovolis cudzieho cloveka oznacit za chudinu..(kks to je nadavka)..na zaklade svojich domnienok ktore sa ani nezakladaju na realite..lebo realitu nemas odkial vediet..kks nomralne mam tlak 300 z takych ubohych existencii ako si ty
@barborachors ako vies ci tlacil? ci vyzvedal?..no daj vediet odkial..fakt ma to zaujima..normalne mi tu preposli celu nasu konverzaciu s nim..pockam si..ked tak naisto vies co sme si pisali..ach mama moja!
Tie Alfredo aspoň robili tak ako sa má ?
Musím uznať že je to príbeh z ktorého sa neskôr stane dobrý vtip ale nenechaj si týmto pribehom opantať myseľ, lebo nieje nič horšie ak sa z optimistu stane skeptik. Bude potom oveľa horšie odhadnúť ktorému chlapovi sa odovzdať a ktorému nie. Tiež som mal 9 ročný vzťah, ktorý stroskotal a zničilo ma to. Asi po dvoch rokoch som to konečne šiel skúsiť. Bola síce staršia s deťmi, ale mal som pocit ze si rozumieme. No nakoniec sa uz po tretej schôdzke vyfarbila. Čiže tvoja skúsenosť ma mrzí, ale ja to beriem ako prvotné vadné kusy vo vyrobe a potom ked sa už všetko nastaví, tak pride ten kus dokonalý. Nestracaj nádej, všetko bude tak ako má byť.