Existujú ešte normálni chlapi?

23. aug 2022

akoze zeny..ja mam za sebou rande ako zo zleho filmu...som uz dva roky po rozchode s ex som bola 9 rokov, posledne mesiace som sa rozhodla ze zacnem opat randit, aj ked z rozchodu som sa spamatavala dlho..ale stacilo uz trapenia a samoty..mam jednu kolegynu v praci ktora mi uz davnejsie spomenula ze ma super bratranca ktory je tiez uz dllhsie sam a vraj sa mu pacim - kolegyna ma ukazovala na fotkach co sme mali z jednej firemnej akcie..pytala sa ma teda ci mu moze dat moje cislo..tak som suhlasila..hned na druhy den mi napisal a bola z toho celkom prijemna konverzacia..potom sme si aj zavolali v telefone znel velmi prijemne..kolegyna mi ešte predtym ukazala jeho fotku..nebol to sice moj typ ale povedala som si ze tomu dam sancu a ved vyzor nieje vsetko..a fotky tiez skresluju..dostala som pozvanie na rande..teda na veceru na sobotu....to bolo tento vikend..tak som sa nahodila a cakala..mal po mna prist o siestej -20 minut meskal vraj mal problem s autom..ok neriesila som..zobral ma do restiky na namesti..hned ako sme vosli bolo jasne ze nebude velmi kam sadnut kedze bola total plna..ani jeden stol volny isiel k baru kde spustil na casnicku ze kde maju rezervaciu ze objednal telefonicky..casnicka pozrela do pocitaca ospravedlnila sa s tym ze ziadna rezervacia tam nieje..zacal hulakat ze akoto ze to objednaval tri dni dozadu ze im volal a ze si nejaky kolega zapisal rezervaciu a potvrdil..casnicka mu s kludom anglicana povedala ze ziadneho muzskeho kolegu nemaju..ze netusi s kym hovoril..ale ze tam ziadnu rezervaciu nevidi..akurat vtedy sa jeden stol uvolnil tak nam casnicka naznacila rukou ze si mame ist sadnut tam..on sa stale tvaril ako ze on je tam podvedeny zakaznik lebo ziadal rezervaciu a oni si to nepoznacili..(podla mna si pomylil restiku a volal do inej)- hned ako sme sa usadili a ja som otvorila jedalny listok mi oznamil ze aby som si objednala max len polievku lebo aj on si ide dat len polievku a na pitie vodu..kedze mal slabu vyplatu tento mesiac a nemoze vela minat..ze aby som sa nehnevala ze je mu to trapne ale ma obmedzeny rozpocet..chvilu som sa nanho nechapavo pozerala ci to mysli vazne alebo nejaky zart ale bolo evidentne ze nesranduje..tak som mu povedala ze kedze som cely den nic nejedla a som hladna ze si objednam nieco sytejsie ako polievku ale ze si to zacvakam sama..na to sa na mna strasne urazil ze preco mam potrebu ho ponizovat ako chlapa tym ze si budem platit sama ze vsak je vecer preco mi nestaci len polievka..ze nieje dobre sa vecer napchavat..on je vyzivovy poradca tak o tom nieco vie ze je to aj pre moje zdravie ..takk som mu podakovala za radu ale ze naozaj si dam aspon nejake cestoviny (v bruchu mi skvrkalo uz nenormalne)..a samozrejme si to zaplatim nech si nerobi starosti..na to sa zdvihol ze on ide prec ze sorry ale on s takou babou ako som ja nemoze byt,,a odisiel prec..kolegyni - svojej sesternici povedal ze druhe rande somnou nebude lebo som velmi narocna a on ma rad skromne zeny..asi tak :D..dva mesiace pred tym som bola na rande s chlapom z online zoznamky..v pohode sme sa bavili pri drinku ked mu zavolala mama a poziadala ho ci by jej cestou domov nekupil paralen lebo ma zimnicu a neciti sa dobre ..a odpoved " jooj mama neotravuj ma s pi.ovinami! .doslova jej to zvreskol do telefonu az sa vsetci v bare otacali ze sa robi..ja fakt nechapem ci normalni chlapy sa uz nevyrabaju alebo co

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momoftwo
24. aug 2022

Ako tak citam niektore komentare, dnes co prosim pustili do ovzdusia, aku psychotropnu latku?? Lebo par ludi (🚹🚺) tu, sa jej asi riadne nanuchalo🤦🏽‍♀️

mirro
24. aug 2022

Aj tak si tam dlho vydržala 😁.Na tvoju otázku....či ešte existujú aj normálni chlapi, áno, existujú.

niekto2hy
24. aug 2022

@viestta ,,vieš, chlap, ktorý je na babskom fóre je divný. Pokiaľ to nie je otec rodiny, tam je to pochopiteľné. A zas ak otec rodiny na ženskom fóre nahradzuje udicky, tak to už je naozaj traged." Tak ja neviem co je na tom divne,ked tu chlap dava prispevky a diskutuje. 😎

viestta
24. aug 2022

@niekto2hy a aj nahadzovanie udiciek je kóšer? O tom aké prapodivne exempláre mužského pohlavia som tu za tie roky stretla by sa dali romány písať. Ale, áno nájdu sa aj takí co sú OK, to uznam.

niekto2hy
24. aug 2022

@viestta Mas pravdu,vikendovy navstevnik...😀

viestta
24. aug 2022

@niekto2hy keby len ten.

dankamg
24. aug 2022

@barborachors ty musíš byť strašne zúfalá osoba, keď si potrebuješ dvíhať sebavedomie ponižovanim iných. Fakt, je mi ťa úprimne ľúto.

kamatopo
25. aug 2022

Že náročná žena len preto že sa chce najesť😂😂😂😂 no už aspoň vieš prečo je doteraz sám a ten druhý tiež🤦. To keby mňa mali posudzovať podľa môjho apetítu tak som sama doteraz. Je to zgrlos a druhý buran... Ale neboj ja som si tiež našla až po 30 životnú lásku.

liliana8
1. nov 2024

Ahoj, nasla si nakoniec lasku? 🙂