icon

Expriateľ sa dnes žení

9. júl 2022

Viem že tu asi nenájdem pochopenie ale potrebujem to zo seba dostať von.
Môj expriateľ, moja prvá ozajstná láska, sa dnes žení.
Ja som vydatá takmer dva roky, máme s manželom aj malé bábo. Ale moc nám to neklape. Je dobrý otec, stará sa o nás, ale necítim k manželovi také to psychické spojenie. Aj mi nejaké veci zatajil, čo som sa dozvedela až po svadbe, to ma dosť raní doteraz.
S tým ex sme sa rozišli kvôli diaľke, keďže som odišla študovať do iného mesta. Ale nikdy sme na seba nezabudli, stále sme počas života nejak na seba narážali, vzájomne sa zaujímali, ako sa nám darí… Myslím že sme to nedokázali uplne ukončiť, ani on, ani ja. Po škole som sa vrátila do rodného mesta a párkrát sme sa stretli. Stále sme si mali čo povedať, ja som už aj plánovala rozchod s priateľom, terajším manzelom, ale on ma pár dní na to požiadal o ruku. Nedokázala som mu povedat nie 🙈 tak sme sa zobrali.
Ale Proste nedokážem prestať myslieť na bývalého, on sa mi tiež občas ozve, naposledy asi pred týždňom. Ale s tou babou čaká dieťa, tak sa rozhodol si ju zobrať. Ale stále nejak cítim že a dúfam že raz budeme spolu.
Je mi dnes ťažko. Moja láska sa žení…

Strana
z3
gomak
9. júl 2022

Svoj spoločný život ste ustrihli obaja. Už je to pasé.... Sústreď sa na svoje terajšie manželstvo a pokús sa ho dať do poriadku.

zmrzlinka2021
9. júl 2022

@autorka

Chapem ta, ze si nestastna vo vztahu, kde si, ale ak mas rada byvaleho priatela, praj mu v jeho manzelstve len to najlepsie. Podporuj ho v tom, aby svoju zenu lubil, staral sa o nu, aby bol s nou stastny.
Neprenasaj svoje nestastie a frustraciu do jeho zivota.

kamatopo
9. júl 2022

Aj ja sa pripájam k názoru,že kašli na to. Už je tam ďalšie dieťa. Nebuď tá čo mu zoberie domov. Máš svoje dieťa a aj to si zaslúži domov. To že sa dnes žení je život. Aj ja som bola v tom že sa mi žení láska môjho života a po 20 rokoch môžem s kľudom povedať že s láskou môjho života teraz žijem úžasný život a ten ex bol len niekto čo som chcela a zrazu som ho nemohla mať. 🤷Takže správ si pekný večer so svojím manželom😉

maminkadeticiek
9. júl 2022

Trebalo sa spamatat skor,nie teraz,v takejto situacii.Nanteraz sa vyplac a nechajnto tak,nezmozes uz nic.Ak mate byt spolu,cestu si k sebe najdete.Viem o com hovorim.

autor
9. júl 2022

@zmrzlinka2021
@kamatopo
@maminkadeticiek
Ďakujem dievčatá za podporu. Áno, sú tam už detičky na oboch stranách, nechystám sa s tým už nič robiť. Nechcem im brať rodičov. Možno si fakt s odstupom dalších rokov poviem aká som len bola hlúpa že som sa nim tak dlho zaoberala. A možno nie.. ale nateraz (a aj najbližšie roky) je to passe.

vani190493
9. júl 2022

Pochopí len kto zažil. 🤗

autor
9. júl 2022

@vani190493 presne tak.. ale to je tak asi pri všetkom

veronikastrickova
14. júl 2022

Viem ako ti je. Tiez som milovala strasne moc, potom som stretla exmanzela, a otehotnela som. S nim sme mali vela problemov, ja som sa snazila, on tajil, matka na prvom mieste aj ked sme cakali syna a nakoniec milenka. Citila som ze nieje ten pravy, ale milenka ma dorazila. Rozviedli sme sa. Teraz mam manzela, milujem ho, niekedy ma nahneva(ako kazdy) ale nemenila by som ho.

lucyt11
16. júl 2022

Ak by si bral teba, mozno by si s nim nebola vobec stastna, je to tak ako ma byt, ak mate byt niekedy spolu, budete

kassandra25
16. júl 2022

Velmi o tom pochybujem, ci aj on pisal na forum, ked ty si mala svadbu a plakal ten den. A dufal, ze raz budete spolu. Mozno by si mala uzivat nejake magnezium na nervy, jest banany, nieco so sebou robit..... dufam, ze ho nebudes sledovat, kam sa teraz pohne. Vsak keby ta muz odkopol, ty sa rychlo spamatas a budes nam tu pisat ódy na muža.

lucyt11
17. júl 2022

6rokov som milovala…ale ze extremne…odkopol ma (vobec nie prijemny rozchod) tri mesiace som sa trapila ako je vsetko zle ako mi chyba ako ho chcem nazad….len som si ja truba mala skor uvedomit ze sa to uz nestane a cakat na niekoho kto ma nechce kde je laska sice silna ale len z jednej strany je zbytocnost a plytvanie casu. Preco si si brala manzela a mate spolu deti ked to nie je medzi vami 100%? Len aby si niekoho mala? Len aby bolo alebo z lasky? Ak to medzi vami nie je teraz ok zostavat spolu len kvoli detom ze im nechces brat rodicov je hlupost, byt spolu len kvoli nim nie je dobre a oni to vidia aj citia. Radsej byt rozideny rozvedeny ale dobre spolu vychadzat a davat im co najviac. Na byvaleho sa vykasli, popraj mu vsetko dobre a ak nakoniec spolu skoncite malo to tak byt, ak aj nie tiez to tak malo byt, predpokladam ze jemu je jedno co robis, nesleduje ta nevyplakava, je stastny tak ako je ked poziadal zenu o ruku a vzal si ju. Nemyslim si ze by to robil len tak z trucu aby ta nastval alebo si ziarlila. Ano boli to a extremne, ja som sa trapila v psychickych bolestiach tri mesiace ale musis si uvedomit, ze je to minulost a treba zit tu a teraz, minulost uz nebude a nikdy uz nebudes mat rovnako 20, 30, 50…uz sa neda vratit cas, co bolo, bolo, zaoberaj sa tym aby bolo dobre tebe teraz a v buducnosti. Kazdy jeden vztah je iny uz ziaden nebude ako s byvalym ale to neznamena ze nemozes byt zamilovana a stastna len ssa prosim netram v minulosti

Strana
z3