Facebook - prosím o rady

monnaa
28. feb 2014

Ahojte žienky, prosím vás, dajú sa na fb. skryť len niektorí priatelia ( teda aby som ich videla len ja , nie ostatní )? Všetkých naraz si viem skryť, ale osobitne mi to nejde.

A ešte otázočka- keď si otvorím chat, niektorí priatelia tam majú pri mene zobrazený mobil, aje kedy boli naposledy prihlísení ...., niektorí zas nie a pritom viem, že boli na mobile. Dá sa to nejak nastaviť, aby nebolo vidno kedy som sa prihlásila ?

Ďakujem pekne za každú odpoveď.

awalancha3
28. feb 2014

...tvoje starosti a Rotschildove peniaze...........a zivot by bol Raj............

sisaha
28. feb 2014

@monnaa nie, nedaju sa skryt iba jednotlivci.. bud si skryjes vsetkych (podla mna uplne najlepsie), alebo su vsetci viditelní.. Ak nechces, aby ta niekto videl, ze si bola na FB, tak si odinstaluj z telefonu aplikaciu a prihlasuj sa iba z PC.

liz_lemon
28. feb 2014

@monnaa mozes skryt vsetkych, jednotlivcom

monnaa
autor
28. feb 2014

@sisaha @liz_lemon -ďakujem pekne za odpovede . Ja používam práveže skoro stále mobil , tak asi to bude vidno tie moje prihlásenia....
A ešte predsa len jedna otázka - stalo sa vám, že ste poslali niekomu súkromnú správu, on si ju prečítal, ale nie je o tom potvrdenie ? ( napr. videné,alebo seen vtedy a vtedy ) ???

@awalancha3 - no mám samozrejme aj iné problémy , dávnejšie som tu kadečo zmysluplné riešila , aj radila, ale teraz proste potrebujem poradiť s takýmito blbosťami každodenného života.... 🙂

sari24
28. feb 2014

@monnaa No ono dá sa nastaviť tak, aby si videla len jednotlivcov, ale ide o to, že ten zvyšok neuvidí teba. Jedine tak, že pod chatom dole klikneš na to ozubene koliesko s názvom "Možnosti" a potom vyberieš "Pokročilé nastavenia". A tam dáš koho máš skryť. Čiže musíš vyklikať asi takmer všetkých a nechať tých, ktorých vidieť chceš. Lenže to spôsobí to, že tých čo tam napíšeš ťa ani neuvidia online a je to zdlhavé. A navyše akonáhle sa prihlásiš cez mobil, tak táto možnosť na mobile uložená nie je a aj tak uvidíš všetkých a aj oni teba.

Ten telefonik nezmažeš, ak ideš cez mobil, tak aj vypíše rovno, že si momentálne online cez mobil a ak sa odhlásiš tak vypíše, že koľko minút dozadu si tam bola.

A posledná otázka - stalo. Ale len vtedy ak som písala s priateľom, s ktorým píšem na fb cez iný chat, ktorý s FB je prepojený. A to má tu vymoženosť, že ja ak dačo napíšem, on si to prečíta, ale neukáže mi "seen". Tí, čo mi odpíšu normálne, tak to vidím vždy. A ešte ak známy mi odpisuje cez mobil, tak vtedy to nevypíše.

Snáď som pomohla 😉

monnaa
autor
1. mar 2014

@sari24 -ďakujem veľmi pekne, moc pomohlo 🙂
Nuž, fb je síce v niečom fajn, ale prehľad o svojich užívateľoch má riadny .