Fajčenie na prechádzke s kočíkom: Áno alebo nie?
Ahojte tie ktore fajcite zapalite si vonku na prechadzke ked ste s kocikom?
@lauriinkaa Môžem len otázku? Nerýpem..ak si tuhá fajčiarka...krabička a viac na deň...kde to preboha stíhneš vyfajčiť, ak pri manželovi a dieťaťu nefajčíš? Ok ak beriem do úvahy, že pracuješ..ale tam máš tiež isto len určitý počet prestávok....
@tanyag jasné, ja podnikám, čiže prestávky mám vtedy, keď si ja určím 😊 doobeda stiahnem polku krabice a do večera ďalšiu s tým, že si vyjdem zapáliť na terasu.
@galganka na Svk zeny dost fajcia. Na zapade nie . Ja som este nestretla mamku s cigaretou v parku ani nikde v Kanade ci usa . Vobec nikde o tom ze este Niekto vobec fajci cigi viem len z toho smradu v obleceni ked stretnem fajciara - taxikar ci niekto v potravinach. Aj to raz za rok. Ludia co fajcia to uz robia len v sukromi. Vo velkomestach v dave skor zaregistrujem marihuanu ako tabak. Na Svk som poziadala dve slecny nech nefajcia v nefajciarskej zone hnet vedla mojho babatka. ( fajciarska zona bola v nutry a sedenie vonku mala znacku zakaz fajcenia) urazene boli ze sak tam je popolnik. Fajcit pri kočiku ci cufzia osoba ci vlastna matka je hnus. Vrchol bezohladnosti.Autorka to dieta nebude dlho v kociku ked nechces prestat fajcjt tak Skus tento zlozvyk robit mimo dietata. Nechaj ho vecer otcovi a chod si niekde do sampty v klude fajcit. Ak to nedokazes ovladat tak porozmyslaj nad svojou zavislostou.
Dieťa si ťa aspoň s nikým nespletie...jeej to je maminka, už mi opäť robí obláčiky z pusy. 😍😃
@sheila121 myslim ze spolocnost bola k fajciarom tolerantna az prilis dlho. Kedysi sa fajcilo aj v lietadlach, nielen v restikach atd. Fajciar nema dovod byt netolerantny k nefajciarovi, ten predsa nerobi nic obtazujuce na rozdiel od fajciara. Podla tvojej logiky by sme mali tolerovat aj uchylaka, nie?
@lauriinkaa Chápem 😉
@diana20 som rada ze su ludia ako ty a presne o toto mi ide...ak to tam nikomu nevadi a riez fajcia, neriesim...ale ak vidis ze je tam dieta resp nefajciari tak sa stiahnes dalej. Bodaj by bolo viac ludi ako ty. Ja chapem ze je to zavislist, ale netreba ju nanucovat inemu
@sheila121 ja ti mezakazujem vychadzat von, ja len neznasam ked ma fajciari obmedzuju

Ja som silná fajčiarka ( rozumej krabička a viac denne) a v živote by som si nedovolila zapáliť pri kočiari, ani vzdialená od neho. Napriek dlhým prechádzkam som vždy vydržala. Teraz má moje dieťa 6 rokov a tiež si pri nej nezapálim, resp. ani pri mužovi, ktorý je nefajčiar. Neviem, prečo by mali ostatní trpieť našu sprostosť, že fajčíme. Je to smrad a bordel. Ja sama nedokážem sedieť v zafajčenej miestnosti napríklad. Čiže nie, nie je to vhodné, aby si fajčila ani vzdialená od kočíka.