icon

Fan page na Facebooku

zuzanna24
14. júl 2015

Ide o to, ze mam svoju Funpage stranku na Facebooku, ale ked som ju zakladala, neviem kde som mala rozum a zadala som samozrejme nie svoje vlastne meno, ale nick, prezyvku. Webstranku som predala, a ked som chcela nadstavit dotycneho ako spravcu tejto Funpage stranky na FB, jednoducho mi to vyhodilo odkaz, ze stranka je zablokovana z dovodu dlhodobej nepritomnosti, teda ze som tam dlho nebola prihlasena atd... ked som im pisala,chceli ID (obciansky), poslala som im asi vsetko - ID, vodicsky, dokonca fakturu o zaplateni reklamy na FB, ale oni mi ju odmietaju spristupnit s tym,ze meno mojho obcianskeho proste nesedi s menom na tejto stranke FB... tak ako mam postupovat?
Dalsia vec je, ze ak by som tam na tej Funpage stranke nahodou mala nejake prebiehajuce reklamy - platene, a oni mi k nej nedaju pristup, budu mi chodit donekonecna faktury (ja som bola jedina osoba ako moderator stranky aj spravca)... nejak tomu nechapem....ako toto riesia?
diky

tova
•
15. júl 2015

ked si zakladala stranku mala si citat podmienky. nemas davat falosne meno a nemozes predate prelozit stranku inemu uzivatelovi bez toho aby si mala suhlas vopred od fb

maria1989
•
15. júl 2015

@zuzanna24 skús pohľadať fórum, na ktorom sa bavia ITčkári, ale takí nejakí odborníci..