icon

Facebook zablokoval môj účet. Ako ho získať späť?

18. jún 2026

Ahojte,

dnes som sa chcela prihlásiť na Facebook a zistila som, že mám účet zablokovaný. Žiadne nevhodné príspevky nepridávam, s nikým sa nehádam a úprimne netuším, čo som mohla porušiť.

Prešla som si pokyny, ale stále som sa nedozvedela konkrétny dôvod. Poslala som odvolanie, no zatiaľ bez odpovede.

Stalo sa to niekomu z vás? Podarilo sa vám účet získať späť? Začínam panikáriť, lebo tam mám roky fotiek, kontaktov aj skupín.

anonym_9eb7f6
18. jún 2026

Áno mne a trvalo to asi vyše mesiaca.Poslala som to video tváre a odblokovali mi to,ked som tam napísala opäť,že žiadam odblokovanie, lebo som nič neporušila.Už neviem kde presne som to posielala.Skúšala som na stránke, že kde by to šlo

sisska96
18. jún 2026

Áno, A natrvalo zablokovali. Neviem asi som klikla na podvodný link

anonym_c56a7e
18. jún 2026

vacsia sanca je ze ti ho niekto ukradol zmenil meno a heslo, nez ze ti FB iba tak zrusi ucet.

mmonika
18. jún 2026

@anonym_autor ak si na facebooku prihlasena z viacerych zariadeni da sa tam dostat. napr ak sa prihlasijes cez mobil, ci tablet, notebok. Nie je to ľahké ale da sa to..

anonym_9eb7f6
18. jún 2026

Mne prišlo z Meta vyjadrenie, že po vykonaní kontroly nebolo potvrdené nič proti pravidlám a odblokovali.Myslím že u mňa bolo podozrenie, že nemám autentický účet či čo.