Facebook zablokoval môj účet. Ako ho získať späť?
Ahojte,
dnes som sa chcela prihlásiť na Facebook a zistila som, že mám účet zablokovaný. Žiadne nevhodné príspevky nepridávam, s nikým sa nehádam a úprimne netuším, čo som mohla porušiť.
Prešla som si pokyny, ale stále som sa nedozvedela konkrétny dôvod. Poslala som odvolanie, no zatiaľ bez odpovede.
Stalo sa to niekomu z vás? Podarilo sa vám účet získať späť? Začínam panikáriť, lebo tam mám roky fotiek, kontaktov aj skupín.
vacsia sanca je ze ti ho niekto ukradol zmenil meno a heslo, nez ze ti FB iba tak zrusi ucet.
@anonym_autor ak si na facebooku prihlasena z viacerych zariadeni da sa tam dostat. napr ak sa prihlasijes cez mobil, ci tablet, notebok. Nie je to ľahké ale da sa to..
Mne prišlo z Meta vyjadrenie, že po vykonaní kontroly nebolo potvrdené nič proti pravidlám a odblokovali.Myslím že u mňa bolo podozrenie, že nemám autentický účet či čo.

Áno mne a trvalo to asi vyše mesiaca.Poslala som to video tváre a odblokovali mi to,ked som tam napísala opäť,že žiadam odblokovanie, lebo som nič neporušila.Už neviem kde presne som to posielala.Skúšala som na stránke, že kde by to šlo