Farbenie vlasov

ddmc
23. mar 2014

Potrebovala by som poradiť.Už si pár mesiacov farbím vlasy s farbou od loreál casting creme gloss odtien 323 horká čokoláda..Zo začiatku mi farba niekoľko mesiacov vždy pekne chytala rovnomerne a postupne sa vymývala tak ako mala..Vlasy som mala takmer čierne a to sa mi páčilo..Teraz však posledné 4 mesiace čo si s nou farbím tak mi nechytá dobre...pri korienkoch takmer vôbec konce mám skoro úplne čierne a vrch pri hlave hnedý ako sú moje pôvodné vlasy..Vlasy mám zhruba po lopatky veľmi husté nie sú vždy som používala jedno balenie a nechcem prejsť na inú farbu táto je bez amoniaku..Myslíte že pomôže ked si kúpim dve balenia a nechám si farbu na hlave aj 30minút ???

emmuska8
23. mar 2014

treba ist ku kadernicke a poradit sa.. a je vela farieb bez amoniaku..

annazozelenehodomu1
23. mar 2014

Ja túto farbu ( ale iný odtieň) bežne nechávam 30 minút a možno aj dlhšie. Až tak presne to nestopujem.

apparox
23. mar 2014

@ddmc viem že ide o tvoju krasu, ale aspoň mesiac navyše si nefarby vlasy a vždy keď si umyješ hlavu, tak si vlavy polej žíhlavou (čerstvo natrhana mlada žíhlava vyluhovana ako čaj, ale nemusí byť čerstva) a potom si už vlasy nezmyvaj. Toto iste mala sestra a už je to v pohode.

mimla
23. mar 2014

Ahoj, ak ti chytá farba na koncoch vlasov intenzívnejšie, ako pri korienkoch, môže byť aj to tým, že nedodržuješ postup. Ak už máš farbené vlasy, tak najskôr treba farbou pokryť korienky a až po čase naniesť na zvyšok vlasov. Je to zdĺhavý, náročný a trošku otravný proces, preto to veľa žien radšej zverí profesionálom. Ak máš vlasy po plecia a ešte k tomu husté, určite treba použiť dve farby.

sisaha
23. mar 2014

@ddmc farbi si iba korienky - vyrastene vlasy.. a na konce uz nedavaj.. nechaj si to cca tych 30 minut

trasko
23. mar 2014

ahoj som kadernicka....aspon 2umytia pred farbenim umyvaj vlasy uplne obycajnym zihlava alebo breza samponom...podla mna je problem v DRAHYCH SAMPONOCH CO OBSAHUJU UUUPLNE VSETKO.natri len korene a v polovici prepen kvoli lesku

ddmc
autor
23. mar 2014

Naposledy som to tak urobila že som nafarbila najskôr korienky nechala pár minút a potom celé vlasy..skúsim tak použiť dve balenia a nechať dlhšie 🙂

ddmc
autor
23. mar 2014

@apparox potom jej farba lepšie chytila ? zo žihlavy mám strašne suché vlasy