icon

Farbenie vlasov, zafarbená pokožka, starostlivosť o vlasy po farbení.

saska121212
17. dec 2019

Ahojte !
Hľadám pomoc u vás mamičky
Farbíte si vlasy? Ak áno, doma alebo u kaderníka?
Ja som išla hneď na to doma, kúpila čiernu farbu a povedala sestre nech ma už farbí 😂🙈
Potrebovala by som viac rád
Čo si mam dať na okolie vlasov, aby mi pri farební sestra nezašpinila celé čelo nos aj všetko čo mohla aj nemohla?😂 čítala som že krém stačí a potom to dám dole aj citrodekom,no to mi len vypálilo celé čelo a teraz to bolí
Máte nejaké finty?
Ako sa potom staráte o vlasy?
Ďakujem krásne za odpovede

smejko25
17. dec 2019

@saska121212 ja si dlhe roky farbím vlasy doma (alebo kamaratka mi zafarbî) a davam si len krém 🙂 i keď nie uplne to zíjde dole ale po pár dňoch už nič nevidno

modrykoniicek
17. dec 2019

Daj si hrubšiu vrstvu krému okolo tváre aj aj uší :D lebo čierna zafarbí všetko 😂
Ja na vlasy používam šampón vždy iný.Balzám a na suché vlasy olej.

Poviem ti, že dnes mám už vlasy oveľa zdravšie a jemnejšie.Mala som ich ako chemlón.

Ale čierna vlas obaľuje neničí tak vlasy.
Len sa vymýva.

dominikamacakova
17. dec 2019

Kúp si taký štetec na farbenie vlasov (majú také napríklad v Tedi za pár centov) a stačí trochu precíznejšie nanášať farbu, nie len patlať hocijako a žiadny krém nepotrebuješ. S tým štetcom to ide perfektne. Proste len nech si dáva sestra pozor aby ti nenafarbila čelo 🙂

saska121212
autor
18. dec 2019

Ďakujem Vám za odpovede. No ten štetec mame, len mam take mini vlasky a tie sa snažila okolo čela uši a na šiji zamaskovať ale skôr ma celu pofarbila 😂 videla som ešte v drogérii odstraňovač farby na vlasy, skúsim uvidím dám vedieť 🙂

simca06022011
18. dec 2019

ved si to zafarby sama... mne sa to najlepsie dava rukami, od temena hlavy a potom cely zvysok ju rozmasirujem ako sampon. Bacha ale aby si jej mala dost podla hustoty vlasov a dlzky... okolo cela a usi to ide ako posledne a das si pozor, ved tie male vlasky pricapnes smerok ku vlasovej casti a nafarbis tam, nic sa ti nezafarbi. no mozno usi.. 🙂)) ja ak vyjdem tak uz ked mam farbu na vlasoch, ruky umyte tak to vatovym tamponom vsetko poutieram dookola... k farbe byva kura a ta mi uplne staci... loreal ma velke balenie v tom, cize vydrzia j po farbeni dlhsie.