Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?
Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?
No baby ja sa chlamem ze az 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Opakuju Martinku z mamickou 😀 Pozerate niektora?Ja nemozem z nich.A dnes bola Kleopatra aj v Promi Novinach.
@mamartinka stiham aj tu pisat aj na fb byt aj pozerat 😀DDD
Z tej mamy jej fakt nemozem 😀
baby kukam že ste včera rozoberali... Tak podla mna si mily Marianko nikdy nenajde ženu, ale nie kvôli zlej skusenosti s Darinou, ale kvôli tomu že on ženy svojho života už ma.. Jeho mamička a babička... Nezastavam Darinu, vobec do toho nevidim, ale jeho babka je sama jeho mati je sama on ostane sam.... Narozdiel od svojich žien on ma aj trošku nižšie IQ a neuvedomuje si v akom klane sa to nachadza.
Tie reči o tom ako sa nestara Darina o svoje deti možu a nemusia byť pravda, Neviem. Ale to ako je ten MArian zmanipulovany so svojou mamou, to je tak do oči bijuce že až.... Ja osobne by som takto žiť nemohla... A nieje hlavny dôvod ta voda či kravy ale to že Marian nema svoj život, scenar mu piše jeho mila mamička on skače ako piskaju a skor či neskor by to začalo vadiť každej normalnej žene... Jedinu šancu čo ma marian je že si najde nejaku ženu podobnu ako je on s nizkou inteligenciou, ktora potrebuje napisať na papier čo ma dnes spraviť, presny hramonogram...
Toť moje dojmy zo včerajška
ja si myslim, ze chyba je na oboch stranach, aj Martina hovorila, ze marianovi rozkazuje mama a babka, no a darina chcela rozkazovat sama plus chcela aby sa niekto staral o nu a jej deti, je to razna zena
a chcem sa opytat, pozerala som aj martinu s jej mamou, a dobre povedala o tych mobiloch, mne je tiez cudne ze jeden telefon sa najde v piecke, a na druhej farme sa najde v pracke, nejaka velka nahoda s mobilmi, ja by som aj verila ze to stab takto umelo chcel vyvolat konflikty aby bola souka a zeny sa navzajom osocovali
@ewwe suhlas, chudak marian doteraz bol poslušny chlapček synačik vnučik.. teraz aj manželik čo je moc to je moc 😀 😀 😀 😀
a s tymi mobilmi može byť... neviem nemožem povedať nebola som tam nevidela som to ale tiež ma to hned napadlo, že či to nahodou nebolo nafingovane štabom nech je nejaka zabava 😒
Kto vcera nevidel Farmara ma moznost teraz sledovat na joj opakovanie.
Mariana mi je aj lúto,prvý vztah,vsetko tak narýchlo a takto to dopadlo 😔 sa mi zdá že aj dosť pochudol,ako sa trápy ☹
@eva7780 10 kilo zhodil Marian.
@mamartinka asi ešte pochudne,Darina mu ešte nanvyvádza hlúposti 🤐
Chudak Marian. V tych dokrutkach hovoril rozumnejsie ako ta krava Darina. Dufam, ze natrafi na lepsiu, ktora ho bude mat mat skutocne rada.
a však mu bolo treba trocha pochudnuť, ved bol jak taky pampuch pampušik 😀 zatial mu kosti neštrngaju o seba....
@pia22 naaa to pochybujem že by nejaka normalna vydržala v takej podarenej rodinke kde je marianko ako na motuzikoch ktorymi poťahuju tie dve mamička a babička... To by musela byť svata žena aby zniesla hentie dve, aspon ja by som tam pri nich nevydržala ani hodinu.
Baby a nie je nieco tomu Mariánovi? vsak on rozprava aj sa tvari tak, ze nie je len jednoduchy, no, ja neviem, co by s nim bolo, keby nemal svoju mamu semetriku 😀
a inak hruza, pod uroven vsetko, ze farmar...mala chatrc, niet elektriny, vody, no priam lukrativne miesto o ktore sa treba pobit 😀
Chladnicku a mikrovlnku maju na slnecnu energiu, preto boli na dvore😉

@weiya ja mám 6 ročného a ešte mu rožky natieram syrom🙂 no veď toto,že chúďa malé