Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?
Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?
Ja som sa dnes tak dobre pobavila ...akoze "farmar"...neviem preco ich takto pomenovali ze farmar... 😀 😀 😀 😀 😀 Marian je totalny blb 😀 aka je to "farma" ked nema ani elektrinu,ani vodu ..... ta Darina sa ako za nim zenie....je to len tapa co si necha skakat po hlave od jeho matky. Martina bola paradna ...ja som sa tak zasmiala 😀
A este som nevidela zeby zena kydala hnoj ....ved to ked uz spravna gadzovina tak zeny v dome,chlapy okolo domu 😀 Doteraz nemali ziadne zeny...teraz maju po tri kazdy a ze nestihaju nic? A ako potom stihali sami vsetko???
A mam ujov co maju gazdovstva a kedze ked som bola mala chodievala som tam na prazdniny,tak viem asi ako taky zivot vyzera........ujovia porobili co trebalo, vecer sa umyli, sadli pred telku a oddychovali,alebo sa rozpravali v kuchyni za stolom.....takze to nieje ako pisali drina od vidim do nevidim...alebo robim, jem a spim a takto dookola.
A tety zasa varili, prali, upratovali, sadili kvety,okopavali zeleninu....a nie kydali hnoj,alebo sa starali o krmenie zvierat....takze je to cele odrb....ako pisala @klincek vybrali blbcov chlapov a nemozne zeny,aby zasa Slovensko malo co pozerat.
ja som uplne mimo diania, len som si pozrela tie posledne linky od mamartinky. ale podla mna chlap ktory pracuje "od svitu do mrku" ma trochu ine telo 😉
Podla mna je tato relacia otrasna. Co si ti chlapi o sebe myslia?? Su to trosky ktore si nikoho nemozu najst tak sa prihlasia do telky. Nieje to ubohe? A naivne take iste ako oni sa tam prihlasia tiez.. nikto ich nechce tak sa musia strapnit pred celou republikou. Tito "farmari"... nemam slov.. robia si tam z tych chuder sluzky ze ktora najlepsie vykyda hnoj tak si ju vezme za zenu?? Alebo kora najlepsie odsoferuje traktor bez vodicaka?? Mali by sa nad sebou zamysliet ako sa strapnuju pred celym narodom v chtrciach.. Nie na farmach..
to je ale rýchlosť 😉 ktovie,či Darinka nebude o pár týždnov lutovať 😀
@eva7780 veru rychlost.
Jaaaj a ja som to tu isla napisat a vy to uz viete 😀 😀 😀 Podla mna ta Darina tiez nieje bohvie co tak sa poistila a nechala sa nabuchat 😀
@stanca22 Precitaj si prispevok z dnes co som hodila 12.44 Ani mne sa nechce verit ze to ledva zacalo a uz toto.Svadba a tehu 😒 Dako narychlo.
@mamartinka Díky, no zvláštne je to veru, len či to je naozaj pravda, vieš ako, kadečo sa popíše po novinách ...
No lenze farmar sa natacal cele leto a vysielat to zacali az teraz....takze mozne to je...svadbu mali v septembry
😀 som sa pobavilaa 😀 http://lesk.cas.sk/clanok/91992/ocami-cicusky-z...
@monkula toto si krasne a usmevne napisala,ale pravdivo;DDD
@marorlinko a čo to? 😅 😅

http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/8357/marianovi-...