icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

peles
3. dec 2010

TAK TOTOJE PRAVDA DARINKA SA DNES NASTAHOVALA DO SVOJEJ RODNEJ DEINY ODISLA OD MARIANA A V DEDINE PREHLASILA ZE SA IDE ROZVADZAT TOTO JE PRAVDA 😝

ewwe
3. dec 2010

😝 😝 😝 😝
@peles ako vies? si jej sused???????????

bubinko83
3. dec 2010

@peles ,no jasne a tebe to hned po ceste aj všetko vykvakala nie??? hahaha 😉

weiya
3. dec 2010

@peles tak super ze toto je tvoj prvy prispevok :-P

ahoj @ewwe 😀

eva7780
4. dec 2010

tie bozky medzi kravami 😝 riadna romantika 😀 😀

evinkal
4. dec 2010

mne to pripadá,akoby ten marian bol celý život len ovplyvňovaný mamou a babkou a tá Darinka,že si ho chcela silou mocou chňapnúť a bohvie ako to vlastne s ňou a jej mužom bolo naozaj-pripadá mi taká,že ide za svojím aj cez mrtvoly.5 dní sú spolu a ona je "vraj" zamilovaná---neverím!

pia22
4. dec 2010

Ja z tejto show umreeeem....Martina modna ikona numero uno, nabuduce tych jej rodicov asi nerozchodim, Malo dievca co zdedit. Takze nakupit tricka s efektom rybacich supin-cim lesklejsie tym lepsie, 20 parov bielych ponoziek, len to licenie sama urcite nezvladnem. Jezisi tak s touto osobou by som sa fakt rada zoznamila.

bubinko83
4. dec 2010

@pia22 ,no ta Martina nema chybu to je fakt 😀 A ten jej otec ani sa nemame čomu čudovat že ma take chovanie ked tam ukazali aj tu jej čudesnu rodinku 😀 A tie roooooby čo tam povytahovala my sme s skoro s MM odpadli pri telke jak sme sa smiali.Ale toto chcu ludia vidiet to je v telke najzaujmavejšie 🙂 Urobit šou

evinkal
4. dec 2010

Môj muž to nekuká,ale keď vidí tú "superstar" nejde sa odtrhnúť od TV 😀 .A ten jej tato mi pripadá,akoby tiež nemal všetkých pohromade,ako o nej rozprával,že krásavica z Hollywoodu 😀 tato by si mal kúpiť šošovky 😀

kamilecka
10. dec 2010

Dnes je mato online na www.topky.sk......poviem vam ...je dost tupy.....ani pravopis nevie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klincek
10. dec 2010

@kamilecka, vsimla som si aj ja..preklepy to urcite nie su 😀
a tie tajnosti okolo vzdelania-dvakrat sa ho na to pytali, ale taji ako partizan. ved priznat sa k ucnovke nie je hanba-pokial ju teda clovek riadne skoncil 😉

kamilecka
10. dec 2010

@klincek uz tie hrubky prekrutil na srandu,lebo vsetko sa tam kruti okolo jeho pravopisu 😀 neverYs 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀