icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

klincek
10. dec 2010

@kamilecka vsak co mu zostava 😉
jaj, sa tesim, co dnes bude zas!

evinkal
10. dec 2010

no,Darinka pekne vystrkuje rožky a potvrdilo sa tichá voda brehy myje 😀

mariadaniela
10. dec 2010

@naafty boze ja som sa tu skoro pocurala 😀 i ked malo by mi byt asi do placu, ale on to vravel tak vazne- ani neverim, ze to nehral, ze je niekto naozaj taky sibnuty 😀

vodnarky
10. dec 2010

@naafty -no konec.... 😀 😀 😀

evinkal
10. dec 2010

Iná haluška tá "rodinka" z Martina 😀 😝 😲

marorlinko
10. dec 2010

ja som sa tak nasmiala,co tam tej stryko hovori,tak dokonale ju pozna,jake ich ma este aj bradavky,to napada len jedna vec,bud ich ukazuje aj jemu,ale aj daco viac,ked tej martine j ejedno komu da. ten jej satnik,predvadza ho,ja keby to boli krasne kusky,ale sak to su obycajne handry.
takuto rodinku som uz davno nevidela,asi ani neuvidim, ani mr.bean ma tak nerozosmial.:DD

dajna11
11. dec 2010

baby ja som sa včera skoro popučila....rozum mi postáva nad takou rodinou...nezdalo sa vám že tá martinina mama vyzerala ako nepodarený obraz od picasa?nejaká posunutá bola na tvári 😉 😉

bmmz
11. dec 2010

no ja som bola sokovane z tej rodiny .. ja som fakt necakala ze niekto tak presvedcivo a jasne tromfne mojsejovcov.... ta to ina katastrofa ale strasne sa mi nepacilo ako tam hovoria pred tymi detmi .... hrozne ... vsetci vymlety hlavne otec .. mama neskutocny zjav.. a martinka dost jej podobna 😀

ani3012
11. dec 2010

ja až neverím,že to je naozaj....no fakt ! Môže niekto taký existovať ? takto sa vyjadrovať ? môže to vôbec myslieť vážne ?

mamartinka
11. dec 2010

Baby ja nemam slov.Hlavne nad tou poslednou Martinkou.Co to za rodina?Sme sa z manzelom sulali hlavne na tom otcovi.Ze mame deti kazde z druhym chlapom.Aj cigana mame ale este nam American chyba co je skoda 😀 😀 😀 😀 No tie jeho hlasky a mama rovnako krasna ako Martinka.Aj v pondelok po profesionaloch ide nieco o Martininej rodine.Som zvedava.Inak som aj manzovi hovorila ze by sa este do panaleka hodila.Niekde by ju tam mal Andy Kraus hrat dat.Bola by sou dalsia. 😀

ani3012
11. dec 2010

toho Zdena mi je aj troška ľúto....

mamartinka
11. dec 2010

http://www.farmarhladazenu.sk/farmar-novinky/cl... Tak natoto som zvedava uz teraz 😀 😀

vodnarky
11. dec 2010

no teda..no coment... 🤐..na blbych dospelych sa zasmejem, ale ozaj chudence tie deticky...to aku vychovu budu mat??? ☹

nadhera
11. dec 2010

ale martinka vyzera jak z holyvudu, fakt hlasky nemali chybu ...a jej mama s pivom v ruke. Uz sa tesim na pondelok 22hu hodinu. 😀 😀 😀