icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

mamartinka
12. dec 2010

Silvestrovsky Farmar Piatok 31.12 Neodvysielane zabery.Silvestrovský špeciál ponúkne všetko, čo ste v dokumentárnej reality-šou doteraz ešte nevideli. Sledujte neodvysielané zábery z romantickej zoznamky, ktorej hrdinami sú piati farmári, hľadajúci lásku svojho života a odvážne ženy, bojujúce o ich srdcia všetkými povolenými zbraňami.Cas 21.15

tintinka
13. dec 2010

tak mne je strasne luto jej deti..taku matku a babu mat.. 😒 sa naspletaju tie zeny

evinkal
13. dec 2010

bože aké sú tie dve a tá matka-ožranka a jak nadáva-no fuj! 😲

mamartinka
13. dec 2010

Babyyyyyyyyyyyyy pozerame?Martinka casnicka.A ta jej mama nema chybu.Sama Ku.A to byvanie.No nemam slov.

maca793
13. dec 2010

sila normálne ma to prebralo už ani do postele sa mi nechce ísť 😀

pia22
13. dec 2010

Tak toto nevymyslis. Ina vzorka typickej slovenskej rodiny.

mamartinka
13. dec 2010

@pia22 😀 😀 Zajtra sa bude na nete o com aspon pisat.

maca793
13. dec 2010

hygiena joj od tej to má u nich daleko 😀

evinkal
13. dec 2010

to sú teda čísla.....a čo slovo to sex😀

mamartinka
13. dec 2010

Ta mama a vybrator.Depilator 😀 😀 Kazdemu mozem doporucit.Ja som cela vyholena. 😀 😀 A to ma vytetovane obocie ta mama ci ake? 😀 Aj mamicka je namaluvana 😀 A dcerenka ma teplaky.To prvy krat pocujem.Ty mas teplaky 😀 Aka heeeeeeerecka Martinka.No sou riadna.

mamartinka
13. dec 2010

No a skoncili sme nie.Do Pi................ 😀 😀 😀 😀

evinkal
13. dec 2010

podprsenka z rybích šupín... 😀 😀

amdeis
13. dec 2010

FUJ! Joj by sa mala hanbit, ze zneuziva ludi z najnizsich spolocenskych vrstiev, co ani nie su schopni si uvedomit dosledky svojich cinov. A vsetko len kvoli perverznemu zisku!. Hnus. Tej baby je mi luto, pretoze ju nemoralne zneuzili. 😔

mariro
14. dec 2010

@amdeis suhlasim s tebou, ja som mala taky isty dojem..HNUS co dokazu spravit ludia kvoli peniazom,myslim tym cely stab JOJ ☹ ,je to smutne,ze takto zneuzivaju jednoduchych ludi,ta Martina nebola az taka hlupa a nic take tam asi nevravela tak tam nominovali jej mamu aby to okorenili.Normalne som bola z toho smutna, co sme to za narod, smiat sa na slabsich a jednoduchsich ludoch.
Naschval im podsuvali otazky aby rozpravali presne o tom o com chceli,aby spravili sou a zosmiesnovali tie dve....a to sa idu celebrity predbiehat v humanitnych cinoch...toto bolo tiez humanne???
Som sklamana a smutna,nepozerala som celu sou ,iba vcerajsi prispevok,ale uz to viac nebudm pozerat a nebudem im zvysovat meranie piplmetrom ich sledovanost.....

bmmz
14. dec 2010

@amdeis uplny suhlas .. kvoli sledovanosti idu pod hranicu ludskej dostojnosti .. .chudak jej deti ... a ona pre peniaze ake divadlo este urobi

evinkal
14. dec 2010

ja by som povedala,že oni naschvál vybrali týchto farmárov a aj ženy,kvôli tomu,aby to ľudia pozerali.Všimla som si,že ani medzi ženami,ani mužmi,nieje nikto "normálny" z obyčajného ľudu...jedna pije,druhá je "herečka...... 😕