Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?
Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?
Silvestrovsky Farmar Piatok 31.12 Neodvysielane zabery.Silvestrovský špeciál ponúkne všetko, čo ste v dokumentárnej reality-šou doteraz ešte nevideli. Sledujte neodvysielané zábery z romantickej zoznamky, ktorej hrdinami sú piati farmári, hľadajúci lásku svojho života a odvážne ženy, bojujúce o ich srdcia všetkými povolenými zbraňami.Cas 21.15
tak mne je strasne luto jej deti..taku matku a babu mat.. 😒 sa naspletaju tie zeny
bože aké sú tie dve a tá matka-ožranka a jak nadáva-no fuj! 😲
Babyyyyyyyyyyyyy pozerame?Martinka casnicka.A ta jej mama nema chybu.Sama Ku.A to byvanie.No nemam slov.
sila normálne ma to prebralo už ani do postele sa mi nechce ísť 😀
Tak toto nevymyslis. Ina vzorka typickej slovenskej rodiny.
@pia22 😀 😀 Zajtra sa bude na nete o com aspon pisat.
hygiena joj od tej to má u nich daleko 😀
to sú teda čísla.....a čo slovo to sex😀
Ta mama a vybrator.Depilator 😀 😀 Kazdemu mozem doporucit.Ja som cela vyholena. 😀 😀 A to ma vytetovane obocie ta mama ci ake? 😀 Aj mamicka je namaluvana 😀 A dcerenka ma teplaky.To prvy krat pocujem.Ty mas teplaky 😀 Aka heeeeeeerecka Martinka.No sou riadna.
No a skoncili sme nie.Do Pi................ 😀 😀 😀 😀
podprsenka z rybích šupín... 😀 😀
FUJ! Joj by sa mala hanbit, ze zneuziva ludi z najnizsich spolocenskych vrstiev, co ani nie su schopni si uvedomit dosledky svojich cinov. A vsetko len kvoli perverznemu zisku!. Hnus. Tej baby je mi luto, pretoze ju nemoralne zneuzili. 😔
@amdeis suhlasim s tebou, ja som mala taky isty dojem..HNUS co dokazu spravit ludia kvoli peniazom,myslim tym cely stab JOJ ☹ ,je to smutne,ze takto zneuzivaju jednoduchych ludi,ta Martina nebola az taka hlupa a nic take tam asi nevravela tak tam nominovali jej mamu aby to okorenili.Normalne som bola z toho smutna, co sme to za narod, smiat sa na slabsich a jednoduchsich ludoch.
Naschval im podsuvali otazky aby rozpravali presne o tom o com chceli,aby spravili sou a zosmiesnovali tie dve....a to sa idu celebrity predbiehat v humanitnych cinoch...toto bolo tiez humanne???
Som sklamana a smutna,nepozerala som celu sou ,iba vcerajsi prispevok,ale uz to viac nebudm pozerat a nebudem im zvysovat meranie piplmetrom ich sledovanost.....
ja by som povedala,že oni naschvál vybrali týchto farmárov a aj ženy,kvôli tomu,aby to ľudia pozerali.Všimla som si,že ani medzi ženami,ani mužmi,nieje nikto "normálny" z obyčajného ľudu...jedna pije,druhá je "herečka...... 😕

http://lesk.cas.sk/clanok/92321/ocami-cicusky-k...