Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?
Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?
@murinka No zatial sa to len rozbieha.Mozno nas to casom chyti podaktore.Mne sa to napriklad paci.Kedysi na Markize chodily Srdcovky.Toto sa mi zda ze to bude nieco podobne.
Farmár hľadá ženu - Predstavenie farmárov
Pripravte sa na celosvetovo úspešný formát, ktorý pomohol nájsť ženy farmárom v 18-tich krajinách sveta. V pilotnej časti uvidíte 10 farmárov, ktorí sa predstavia potencionálnym partnerkám. Po odvysielaní relácie sa môžu potencionálne nevesty hlásiť formou listu na adresu TV JOJ, Brečtanova 1, 831 01 Bratislava. Program Farmár hľadá ženu pokračuje na jeseň 2010, kedy uvidíte, ako prvé hľadanie partneriek pre farmárov na Slovensku dopadlo. romantická zoznamka / dokumentárna reality šou - pilotná časť. Réžia: Pepe Majeský, moderátorka: Aneta Parišková
aaa, Boer zoekt vrouw 😀
to uz ma slovensko tolko farmarov? 😕 😅
ze to musim povedat,ale niektory tam bol aj chrumkavy 😀 a uvidime co to bude tesim sa hadam si vsetci najdu fesandu podla ich gusta drzim im palceky
len verim, ze sa tam neprihlasili takyto
http://www.cas.sk/clanok/143393/rozviedli-sobas...
pri obhliadke farmy mi to sem tam pripadalo ako ponuka pracovnej sily
ale ak to myslia uprimne, prajem im najst stastie 🙂
Mne to pripada ako keby ukazovali majetky ze co maju nech sa baby prihlasia aspon koli tomu.. Ze hoc je farmar ale ma majetok velky... Ale uvidime mozno nas prekvapia a bude to super..
Ahojte,
tak ja som vcera pozrela to predstavovanie tych farmarov, no a 2 boli celkom chutni 😀 len mi to tiez prislo ako hladanie pracovnej sily 😉 a nie partnerky 😝
podla mna by si nemali hladat zeny ale chlapov. lebo ked budu tie zenske musiet vyviest tolko hnoja tak neviem ,neviem ...mne sa to vobec nepacilo . ved to si mohli dat ponuku na urad prace .
aj mne to trochu pripomína "srdcovky" - zoznamovaciu reláciu
celkom sa mi to páči, už sa teším na tie hlody , tých starých mládencov 😀
niektorý tam sú celkom fešný 😉
@tynushqa no aj ja si myslím ... že dnes veru nieje ľahké nájsť taku pracantku, čo by tak drela chlapovi na farme.... som zvedavá nielen na tých farmárou ale aj na tie ženičky aké satam prihlásia ... stopro tam budú aj modelky s perfektnou manikúrou... 😀 Predstava farmy je síce krásna ale je to drina 😒
určite tí chlapi potrebujú nie len ženu- ako takú , ale hlavne pomocnice 😲 na tú ich farmu
slúžku - oprať, ožehliť, navariť, upratať. podojiť, nakrmiť.......júj- mňa by nenachytal 😝
a večer, aby bola milá, voňavá, krásna, nežná...... a blá,blá,blá
ale teším sa!
suhlas s aero, tiez si myslim, ze hladaju lacnu pracovnu silu... Baby co sa tam hlasia, si myslia, ze sa budu cely den opalovat, vozit na konikovi a relaxovat v prirode.... to isto 🙂 Ved taka farma, to je praca od 4-5 rano, nakrmit, podojit, vykydat hnoj, kone vycesat, potom hajde na luku hrabat seno, zvazat do stodoly, okopavar repu, zemiaky, chystat pre zvierata zasoby na zimu... Vecer ten isty kolotoc s dojenim , krmenim a podstielanim.A medzitym navarit obed, upratat v chalupe, oprat a vecer byt k dispozicii farmarovi... no nechcela by som, ani keby mi platili 😀
@rusalkablack - vystihla si to lepšie než ja 😀
@rusalkablack lepšie by som to nenapisala,sama som byvala cez leto na farme u tety bolo to sice užasne ale hrozne sme sa namakali 🤐 Ale som zvedava ake to bude a čo od toho tie baby očakavaju 😀
Uz zajtra zaciname http://www.cas.sk/clanok/183753/panic-marian-z-...
ja sa na to velmi tesim mam rada take relacie, aspon sa pri tom clovek pobavi 😀
@cherry1981 mne je skor trapne za tych ludi 😅 ale da sa na tom zasmiat. 😉
no, podla tych uputavok to fakt bude riadny trapas...ale ako sa tu uz pisalo bude zabava a...vzdy lepsie ako tie Segalovky kazdy piatok 😝 😠
Caute kocky,
len tak nahodou mi padol nadpis tejto temy do oka, tak som sem nakukla, ze co to je.
Tak vam musim povedat, tu v Nemecku bezi uz neviem kolka seria a je to riadny hlod. Vola sa to "Bauer sucht Frau", niekde na RTL-ke ci PRO 7-micke to bezi. Z prvej serie som skukla tak 2 diely alebo obcas cez reklamu prepinam, tak som sa na tom zastavila a je to hroza. No vam poviem, uz ako zufalo by som hladala chlapa, "rolnika" by som nechcela. Aby som tam makala. Lebo to väcsinou obhospodaruje rodina tie polia a statky, no nie dakujem. Mne staci uz nasa zahrada. A pod jednou strechou ziju aj 3 generacie, no aby mi "svokra" do vsetkeho "drbkala"....
Inak ako dlho to budu na SK vysielat? A na ktorom programe to bezi? Skuknem na Internete nech sa zasmejem 😀
Tento program je úspešný v zahraničí, najmä v nemecku, ale treba poznamenať, že tam majú na "farmárov" trošku iný pohľad ako u nás, sú niečo ako lepšie spoločensky uznávaní. Osobne som v Bavorsku bola na niekoľkých rodinných farmách (tlmočiť exkurzii poľnohospodárov) a poviem Vám, že tie ich farmy, maštale a kravy vyzerali o pár levelov lepšie, ako u nás. Tam majú zámkovú dlažbu až do kravína, čisto, žiadny hnoj, smrad, všetko majú elektronické, od čistenia stajní až po dojenie a dobytok je čistý a ligotavý. Oni sa radia k bohatším ľuďom. U nás bude farmár vždy len sedliak z dediny.
Preto si myslím, že ľudia to u nás budú pozerať, ale preto, že sa budú rehotať na zúfalkách, ktoré sa aj cez mrtvoly budú chcieť stoj čo stoj stať "farmárkami" a teda vstávať každé ráno o tretej, smrdieť od hnoja a celý život drieť niekde v Bohom zabudnutej doline. Pripomína mi to šou Rozvedení so záväzkami - tam sa tiež stretli riadni pacienti 😀
v holandsku je toto velmi uspesny program a vobec ho ludia nepozeraju preto, ze by nebolo na co ine v tv cumiet 😅 ale je prevda, co pise @hadassah , tu je farmar naozaj niekto, rovnako ako ktokolvek iny, kto ma vacsiu firmu. farmar je tiez predsa sefom firmy. a ani zdaleka to nemusi byt niekto po kolena zastrceny v hnoji, medzi farmarov tu napr. patria aj pestovatelia kvetov, co vobec nemusi byt neprijemne mat "zahradu" s milionmi tulipanov alebo herbier, nie? 😵
@ikke presne tak. Ja som to videla na vlastné oči. Farmy na západe sú úspešné rodinné firmy. U nás žiaľ hospodárstvo a poľnohospodárstvo upadá, krachuje a je veľmi ťažké udržať a uživiť sa. Čudujem sa, že vôbec zakúpili takýto formát. Asi ho hodnotili na základe úspešnosti v nemecku, holandsku, no mali brať do úvahy aj podmienky na slovensku a aj to, že slovenský divák ešte stále nie je nastavený na takéto reality šou.
Veď to, u nás tento program nebude mať punc serióznosti. Už tie ukážky, ktoré som videla hovoria za všetko. Pripitá ženská sa zosmiešňuje pred kamerou... Všetci sa na tom budú len zabávať a všetky bulvárne médiá ich nechutne rozoberú do šróba a povyťahujú pikošky ešte aj z čias ich starých materí.
A ten chudáčik Marian - býva izolovanie asi s matkou, ženu ešte nevidel... hmm.... neviem, či to nenechá na ňom nejakú duševnú ujmu.

uz tretia reklama 😠 .zatial sa predstavuju 😅 uvidime co bude dalej