Fešáci doktori
Aj vy si všímate aký fešáci sú niektorý doktori?Aspoň niečo ako odškodné za to že musíme ísť k dr,aspoň je na čo sa pozerať😃keď tak nad tým rozmýšľam,všetci odborníci ktorým chodím sú chlapi a celkom pekný
My mame v nasej nemocnici vela fesnych porodnikov mladych😂
*pekní
a áno, niektorí sú ozaj fešní 😎
našťastie tak často k lekárom nechodím, vlastne viac menej len na preventívky a to nie vždy k mužom, ale keď som pred rokmi rodila, tak ma síce bolesti ťahali po stene, ale, že je pôrodník krásny muž, to som si všimla 😉
@viestta Zdravotníctvo by mohlo byť aj lepšie na tom,no ja som človek čo hľadá na každom niečo pozitívne.Tak keď už musím chodiť k neakemu dr tak sa rada pozrem na pekné
nezabudnem na fesneho doktora, ale fakt, ze pekny bol. robil amnekina. no taky ... to bol, ze hroza. striedal baby,total sebec.
Ja mam fesaka zubara,rada tam chodim 🤣
Tak ja neviem,ja mám gynekológa fešáka. Ale rada tam nechodím.
Ja so stretla na pohotovosti,ked som bola tehotna. Prisiel fesak, a zahlasil vyzlecte sa 🤣🤣🤣 tak az mi trapne bolo sa pred nim vyzliect🤣🤣🤣 este,ze ma nerodil🤣
Ja zubár, gynekológ aj všeobecný muži a ani jeden feši resp.nič moc😂
No tak ja mám zas samých postarších pánkov, alebo ženy 🤔. Jediný neurológ, ten je ako tak k svetu, ale podľa jeho správania a gestikulácie si myslím, že asi bude gay 😕. Ale zato je fakt veľmi milý. No, nevadí, snáď sa karta jedného dňa otočí, keď budem stará babka a všetci mi prídu chrumkaví 😄.
Ja mám fešáka gynekológa a pritom už len pár rokov a pôjde do dôchodku 😄 už je šedivý, ale stále má šmrnc.. no ale rada tam veru nechodím..
A tiež aj doktorky sú pekné, mladé, milé . Dúfam ze môj partner nebude chorý 😳
Mňa minule taký fešák cievkoval, ale veru nenapadlo ma ho pozvať na rande... 🤔 možno by už na rande nebol taký ostych 😂✌️
neurolog kde chodím ja krásny chlap.
@babovka2321 aj v BB sú taký pôrodnici. 😁
Ženy aj napíšte, kde tí fešáci sú lebo u nás len starí dedkovia čo počas vyšetrenia zaspia a sestrička ich budí 🤣. Aj keď primára na gynekologii máme tiež fešáka, ale toho som videla len na fotkách z nemocnice 🙈
no už keď gramatiku neovládaš, aspoň zrak máš dobrý. Asi k nim ozaj často chodíš😉
@kvetinka75 To je najjednoduchšie hneď kritizovať gramatiku.A to ťa nenapadlo že nie každá je slovenka a chodila do slovenskej školy?
predpokladám že si maďarskej národnosti a celý život žiješ na Slovensku? Alebo?
@kvetinka75 To je jedno akej národnosti,no áno žijem na Slovensku.Inac aj doktori sú aj cudzinci nie len Slováci.A nie všetky vedia sto percentne hovoriť a písať po slovensky.No to ešte neznamená že budem sa im vysmievať sa za to.
ja sa nikomu nevysmievam ale ak žijem v nejakej krajine, možno celý život, tak sa snažím naučiť sa aj pravopis. Neviem ale od začiatku nám všepovali, si Slovenka, základom je aj pravopis. Potom sa čudujeme že jazyk pomaly zaniká, lebo ľudia na pravopis kašlú a prenikajú sem rôzne výrazy z cudzích jazykov. A je iné, ak sem príde niekto zo zahraničia, je tu pár mesiacov a jazyk sa učí. S vysmievaním to nemá nič spoločné.
A čo fešáci sústružníci? Na tých nemyslí nikto?

Keď u doktora je krása to co hľadáš, tak aspoň ty si spokojná s naším zdravotnicstvom🤔