icon

Festival Pohoda so 6-týždňovým bábätkom

16. jún 2022

Ahojte, co si myslite o napade brat 6 tyzdnove babatko na Pohodu?

Strana
z2
tomikejt
16. jún 2022

Tak Pohoda je festival, ktorý je aj pre deti. Je tam kopec detských atrakcií, detské koncerty, stanové mestečko pre rodiny, môj vtedy 4 ročný si to mega užil. ale 6týždňové bábo je v podstate novorodenec takže s takým by som sa tam netrepala..

sissy27
16. jún 2022

@svetlonos festival nie je diskotéka aby tam niekto musel trčať prilepený k repráku. Je to obrovský areál, sú tam rôzne zóny, dokonca ak sa nemýlim, tak po minulé roky boli aj meditačnéA nemusí byť matka ani vadná. Dokonca sú k dispozícii aj prebaľovacie pulty, plienky, detská kozmetika, takže ráta sa aj s mini návštevníkmi.
Podľa mňa je to len zbytočnosť ísť tam s dieťaťom, ale každá nech si spraví podľa seba...

marcellka32
16. jún 2022

@julish nejde o vzduch, ale že sa trepe tak s malým dieťaťom do klimatizovaného priestoru, prípadne do nosiča, keď ešte dieťa poriadne ani nesedí

lienka.7
16. jún 2022

Samozrejme ze ano, prečo nie? (Myslene ironicky) 👍

kvetinka75
16. jún 2022

@vero96 neporovnávala by som dovolenku s festivalom. a už je trošku rozdiel 6 týždňov a 4 mesiace

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mimi3008
16. jún 2022

Ti rodicia musia byt streleni sebci, ktori sa kvoli dobru svojho babatka nevedia vzdat takej somariny

vero96
16. jún 2022

@kvetinka75 chcela som tým len povedať, že aj do nás “hustili” že dieťatko bude len plakať, že ma problém s pristávanim, vzlietanim, presunom atd atd atd. Dieťatko bolo tak spokojné ako doma 🙂 takže ako hovorím. Každá matka vie najlepšie čo je vhodne pre jej dieťa, takže nech si každý opatruje najprv tie svoje. Veľa ľudí rady nežiada a aj tak ich dostane. Toť vsjo odo mňa. Ja by som možno tiež na pohodu nešla s takým dieťatkom, no rovnako su rodičia, kt. nejdú s deťmi na dovolenku skôr ako po roku, my sme šli…. Pekný zvyšok dňa

lucilaines
16. jún 2022

Ja by som tipla, ze vacsina tu diskutujucich v zivire na Pohode neboli. Ja osobne by som tieznesla so 6 tyzdnovym babom, ale teda najma preto, ze by sa mi nechcelo. Nic by som z toho ja nemala, len zbytocna robota a stres navyse. Ale ak niekto naozaj chce, tak si myslim, ze sa to zrovna na Pohode da zvladnut uplne bez problemov a tak, ze tak malemu babatku to bude uplne jedno kde je.

elizabet173
16. jún 2022

@lucilaines na Pohode som bola viac krát, nikdy by som tam dieťa mladšie ako tri, štyri roky nebrala, je to super akcia, ale normálne sa dá bez nej prežiť, tak ako sa dalo cez pandémiu.

kiki68
16. jún 2022

V ziadnom pripade. To je take male dieta, ze to by som neriskla. Nemas tam vela tiena kde je, mas roznych ludi. Tie stany nie su idealne pre tak male babo. Je tam hluk. Kopec ludi v podnapitom stave. Naco tam tahat babatko do toho?

kiki68
16. jún 2022

A hlavne 6 tyzdnov po porode liest na tie toalety tam, tak to ani omylom

Strana
z2