Fetus in fetu. Máte s tým skúsenosť?

anett9
14. aug 2011

alebo aj "zakrpatené dvojča" . Opuch a bolesť v kostrči,po čase môže odtiaľ vytekať hnis. Počula som,že po chirurgickom zákroku/otvorení/ sa tam našli vlasy a dokonca zárodky zubov. Hovorí sa tomu aj zkrpatené dvojča.ˇUdajne ten kto mal tento problém,má pri kostrči zárodky-bunky svojho nenarodeného dvojčaťa,ktoré sa z neznámeho dôvodu v akomkoľvek veku zaktivujú a miesto sa bolestivo zapáli a opuchne.Má s tým niekto skúsenosť?

pia22
14. aug 2011

@anett9 ahoj🙂 mojej mamine to asi pred 40 rokmi operovali z dovodu silneho zapalu. Vtedy sa to na nijaky spec. rozbor nedavalo, takze nic blizsie neviem. Odvtedy s tym problemy nemala, zostala len dost velka jazva.

anett9
autor
14. aug 2011

@pia22 mala tam aj vlasy,alebo niečo podobné?

pia22
14. aug 2011

@anett9 povedali jej len, ze to bol pravdepodobne zarodok, myslim, ze sa nijaky podrobnejsi prieskum vtedy nerobil.

tinushka13
24. apr 2012

Ahojte.. ja som s tym mala problem presne pred týždňom.. strašne ma bolela kostrč a tak som išla k lekárke.. poslala ma na chirurgiu a tam mi do toho vredu dali dve injekcioe umrtvovak a potom rezali a vyberali.. lekar povedal ze som prisla dost zavcasu a vybral iba 4mm vacok.. ale co v nom bolo neviem.. a ani to vediet nechcem.. bolo to neprijemne a hlavne taka sialená bolesť že som tam ziapala ako malé dieťa.. 🙂 ale rana sa mi zahojila rýchloa hneď po zákroku som nič necítila.. čistila som si to Betadine a aj mydlom Betadine. Teraz mám ísť na kontrolu. tak uvidíme. Ale ak toniektorá máte, riešte to zavčasu a nenechávajte nič na náhodu.. je to nepríjemná bolesť kostrče a ešte väčšia bolesť keď vám tam pichá injekciu.. bleeee ☹ ☹ ☹