icon

Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?

15. jan 2025

https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...

Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?

On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.

Strana
z12
dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@tetapetra Ja som vzdy😉

tetapetra
19. jan 2025

Premiér ostro zareagoval na výzvu psychológov, ktorí ho vyzvali k sebareflexii alebo odstúpeniu. Fico ich obvinil zo zneužívania profesie na politické účely a označil ich výzvu za politický apel. A už to začína

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@tetapetra Tak snad si niekto nemyslel, ze by jeho odpoved bola ina😉

tetapetra
19. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl akurát som čítala komenty, ktoré mu píšu, asi si zablokujem FB a zabudnem prístupové heslo.

viestta
19. jan 2025

@tetapetra zas az take tazke skody to zalaskovanie na tebe nezanechalo, vidim, ze sudruha zo Sumracnej si prekukla aj tak.

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@tetapetra staci, ked nebudes obzerat niektore profily.

viestta
19. jan 2025

@tetapetra presne takto reagoval aj velky Mufty z Elektry. Proste si tu historiu musime zpoakovat, ked su niektori nepoucitelni. Zopakujeme si ju na nasu vlastnu skodu

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@viestta Pockaj, o chvilu sem nabehnu tie, ktory chodia noty zo Sumracnej a potom bude veselo😉

viestta
19. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl to mi je uplne jasne. Len este musia pockat, kym noty rozoslu

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@viestta Tam musi byt teraz rusno😉

tetapetra
19. jan 2025

Dievky, čaká nás veselý týždeň.

viestta
19. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl hej, hej, chudence. Ani v nedelu nemaju pokoj

tetapetra
19. jan 2025

@viestta
@dskjhfdlkdjhl hľadala som a našla som, toto išlo ako prvé,ešte pred psychiatrami

enmery
19. jan 2025

@tetapetra Už proti nim chystá kroky. Ten človek je neskutočne chorý. To je už normálne diagnóza. 😢

tetapetra
19. jan 2025

@enmery on si môže vieš čo. Je to naozaj chory človek.

viestta
19. jan 2025

@enmery @tetapetra desi ma co ten ... (A ake primerane a zaroven publikovatelne podstatane meno pouzit?) svojimi vyjadrenami rozputal. Desi ma, co z toho bude, pretoze jeho nasledovatelia nerozmyslaju, len preberaju jeho (chore?) myslienky a vyjadrenia

tetapetra
19. jan 2025

@viestta pomaly sa proti nemusí stávajú aj "jeho". Oko nie je p..., oko vidí. Jasné,že mi nie je jedno čo sa deje. Niekedy rozmýšľam,že čo myslí PS, že čo dokážu keď budú vo vláde. Nie som ich voličkou. Náš štát je tak rozvrateny, že neviem či to niekto dá dokopy,bez toho,aby trpeli ľudia.

klarinkas
19. jan 2025

Tie diskusie su tu na smiech, ci do placu. Hodnotite co kto poveda, alebo napisal. Iba v niektorych prispevkoch je hodnotena udalaost. Poniektori maju dobre spomienky tak co s nimi, rychlo ich tu napisat.Dve baby ked sa hadaju tak pospominaju na seba vsetko co vedia, mozno od narodenia, ale problem to neriesi.

tetapetra
19. jan 2025

@klarinkas našťastie máme teba a ty nás upozorniš alebo vyvedieš z omylu.

viestta
19. jan 2025

@klarinkas este dobre, ze ty mas kratku pamat a pre teba je Fico majsster okamziku bez minulosti. My stare korcule si pamatame a co si pamatat nemozne sme si dostudovali. Takze ano, budeme stale pripominat tu dialnicu co slubil, aj to, ze nam slubil, ze nebude v politike a aj tu jeho birmovku a clenstvo v KSS (a mnohe ine).

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@klarinkas No, hlavne, ze si prispela. Sice si nic rozumne nenapisala, ale mas ciarku😉

eva8
20. jan 2025

@tetapetra prekvapilo ma to, preto tie ???
U mna nastal po carovnych sviatkoch 😍 navrat do zazracnej slovenskej politiky 😢

eva8
20. jan 2025

Keďže som prežil, rozhodli ste sa to skúsiť vy. Fico obvinil psychológov zo zneužívania profesie proti vláde
https://www.ta3.com/clanok/976421/kedze-som-pre...

tetapetra
20. jan 2025

@eva8 áno, áno, panko to už včera zdieľal

veronka1996
24. jan 2025

Študent sa zachoval správne. Zločincom sa v slušnej spoločnosti ruka nepodáva!

hendikep
24. jan 2025

@irusa drucker je v tej koalicii jediny za ktorym aspon nieco vidno okrem rozkladu statu a amaterizmu… zastal sa aj maturantov s tym transparentom “milujem fica” , robi reformy a riesi dusevne zdravie deti, ved na tom ze jednemu podal ruku a druhemu nie aspon vidno, ze to nebolo len preto lebo su “ z tej druhej strany” ale proste ma taku vnutornu integritu ze bezcharakternemu grazlovi neda ruku ani keby to bol kral sveta a vesmiru. Lebo tak to je.. nik by ma nedonutil… to je presne to co maju slobodni ludia na rozdiel od tychto pritakavacov v koalicii… charakter a moralny kompas, ktory im nikto nevezme ani mocou, ani nasilim ani peniazmi ani nicim.. a to je dovod preco sa ten stary komunista na F s tym nedokaze zmierit. Ze vsetko na svete si nekupi ani nevynuti a takato realita sa mu nepaci.

Strana
z12