icon

Film 50 odtieňov sivej

janulienocka
14. feb 2015

Kočky boli ste na tom? Oplatí sa?

Strana
z2
ajka1973
1. mar 2015

Citala som knihu ale fik o nicom čakala som viac ...
.

deluxea
11. mar 2015

Knihy všetky tri super....a film bol tiež super aj keď je lepšie najskôr prečítať knihy a potom pozrieť film,aspoň podľa mňa.....

lubinaxyz
11. mar 2015

ma tu niekto 50 odtienov (trilogiu) audioknihu?

zuzzankka
2. apr 2015

ahojte baby, ja som prečítala všetky 3.časti...stiahla som si to z uložto... A aj to som si najskôr prečítala prvú časť, potom tretiu a nakoniec druhú - nechtiac.. 😉

Ale viete, čo mi to pripomínalo? Twilight !! 😀
Aj tam bola Bella, ktorá bola nemotorná, na ktorú sa lepili život ohrozujúce situácie, ktorá o sebe nemala príliš vysokú mienku ( čo sa šikovnosti, vizáže, schopností a múdrosti týkalo )...
Tiež si hrýzla spodnú peru, čo veľmi "vzrušovalo" upíra Edwarda...
Na upíra pozerala a bol tam opisovaný ako nádherný anjel. Adonis.....
Tak po prečítaní tejto trilógie som fakt myslela,že čítam twilight a vrátila som sa pár rokov späť....(samozrejme,že až na ten sex )... Neviem,neviem, či autorka neodpísala niečo od upírov 🙂
ale ako relax, fajn.. 🙂

deluxea
2. apr 2015

@zuzzankka Ahoj,však ano...autorka E L James bola veľká fanušička Twilightu a jej postavy mali najprv mená Bella a Edward a aj niektoré časti deja sa dosť podobali,no po tom čo jej príbeh zaznamenal veľký úspech,zmenila mená a príbeh rozdelila do 3 častí a vydala v knižnej forme......

zuzzankka
2. apr 2015

@deluxea haha 😀 😀 😀
Veď som si hovorila,že to nie je možné,aby sa to tak podobalo.... A priznám sa,ani som nepátrala či to je autor,alebo autorka.... Ale myslela som si,že je to muž (kvôli iniciálkam ) a krútila som hlavou,že toto môže napísať chlap ???? 😀 😀 😀
Divné mi to bolo

deluxea
2. apr 2015

@zuzzankka 😀 vraj to písala v kríze stredného veku preto ten sexualny príbeh..... A dokonca v prvom filmovom dieli samotna autorka chcela do hlavnej ulohy Christiana Greya obsadiť herca z Twilightu ktorý hral Edwarda Roberta Patinsona,ale jej to neprešlo....

Strana
z2