icon

Filmy na večerný relax: Hľadáme inšpiráciu medzi tanečnými filmami

pipo1777
11. feb 2007

Ahoj otváram tému lebo neviem kde inde hladať inšpiráciu ako u žien mamičiek aj nemamičiek.Poradte mi nejaký dobrý film na večerný relax.Nejaký tanečný typu hrieš.tanec.

lara1znk
12. feb 2007

to s vami suhlasim, tiez mam rada ceske komedie 😀

lara1znk
12. feb 2007

kto tuzi po romantike, mozem odporucit film Notebook

justina
12. feb 2007

Ze nudny!!! 😨 (Amelia). Prave, ze ten film je tak "plny", ako maloktory. A tie napady su originalne 🙂 Ale je tam dost malo akcie, to je fakt. Je to film o pocitoch. Mne sa vlmi pacia dobre napady. napriklad aj Klub bitkarov bol taky. Napad s nalepovanim neslusnych okienok 🙂 a na konci nalepene...az po titulkoch 😀 som myslela, ze mi nastala posledna hodina. Alebo detailik, ked sa chlapik v lietadle derie cez sedadlo spolucestujuceho do ulicky a vravi: Otazka z etiky: Mam na vas vystrcit zadok alebo genitalie? a to nehovorim o celkovom napade, celeho filmu...
Inak, dik za tipy, znacim si 😉

pipo1777
autor
13. feb 2007

Nici to bolo o babách čo tancovali v bare u nejakého kojota.Ja tých hercou nepoznám moc.

ukana
13. feb 2007

najnovšie mám obľúbený český film: Román pro ženy. Americký : Piráti z Karibiku, europsky : Čokoláda. Johnyho Deppa možem od rána do večera 😝 😝 😝 😝 😝 😝

mitinka
14. feb 2007

baby poradte aj nejake dobre romanticke filmy ktore sa daju aj pozicat
😉

nici
14. feb 2007

aha pipo, ty myslis Coyote Ugly, ale to nie je ono...nevadi, inak aj toto nie je zle, tiez je to taky rozlievak...
tie Jersey Girl, je o tom, ako si chudobne dievca z Jersey najde bohateho muza z Manhattanu a zoznami sa s nim, tak, ze mu narazi do jeho mercedesu, urcite ti to je trochu zname....taka rozpravka pre dospelych, asi ako Pretty Woman... 🙂

govinda
14. feb 2007

no mne sa strašne páči film Nepobozkaná (never been kissed). Aj romantika, aj komédia. A milujem aj filmy Bridget Jonesová 😉

bobicek
14. feb 2007

baby, mna celkom oslovil "life or something like it", hra tam angelina jolie. taka romantika a komedy naraz🙂
no a klasika hriesny tanec, rozpravky typu princezna ze mlejna...
apropooo, dnes ide tusim na nove hriesak 😵 😵 😵

expertka8
6. feb 2009

...relax???....rozpravky "na entuuuuuu" 😅 😀
...na to som este alergiu od svojix detskyx liet nexytila 😀

luciaakubko
6. feb 2009

len sem prihodim ten moj oblubeny - vykupenie z väznice shawshank - lubim t. robinsa a m. freemana 😀

veronikahel
6. feb 2009

veľmi pekný až smutný film... "Život je krásny"

susik77
6. feb 2009

Pekne romanticke filmy su: Pred sumrakom a myslim ze volne pokracovanie je pred usvitom. Mate pri tom pocit, ze aj vy ste to uz zazili, fakt krasne, nostalgicke 🙂

halienka
6. feb 2009

Luciaakubko, tak vykúpenie z väznice shawshank je aj môj oblúbený 😵 tiež forest gump 🙂 a inak viem že jima carrey (neviem ako sa to píše) moc ľudia nemajú radi, ale teda ja sa vždy dobre pobavím na Ja,moje druhé ja a Irena a Klamár, klamár. Ale veľmi dobrý film je Lepšie to už nebude (alebo Tak dobre ako sa len dá) s Jackom Nocholsnom 🙂

titkovamiriam
6. feb 2009

forest-gump,pelisky,a z tych novsich parfem,dokonaly trik 😀

inak ak chcete ist do kina tak je super ten nas- tango s komarmi,aj nestida - ja idem zajtra na falca

alon111
6. feb 2009

moja srdcovka je "ti druhi" s nicol kidman

titkovamiriam
6. feb 2009

MOULIN ROUGE,gigi,chicago,fantom opery,zustat na zivu,tancujem aby som zil,zbohatni aneb chcipni-to su dobre hudobne

katusha
6. feb 2009

alon, to je naozaj skvely film 😉

mna naposledy oslovil film "kokaín" ... podla skutocnej udalosti, hra tam johnny depp 😉

jasumat
6. feb 2009

Mne sa veľmi páčil Terminál s Tomom Hanksom a tiež Walk to remember- to je krásny príbeh o zmene človeka.

mirka414
6. feb 2009

ja milujem filmy s Afriky,take romanticke,kde v prirode behaju slony,zirafy a do toho je nejaky dej,nejaky romanticky.chodia kazdu sobotu u nas vo svajciarsku a je to skutocne nadherne,teraz bol aj pekne zamotany pribeh,romantika,priroda skratka nadhera.

funilieta
6. feb 2009

ceske filmy a hlavne marecku, podejte mi pero...to je coooool

jankando
6. feb 2009

Katusha

Kokain, super film, ja zboznujem Deppa
a pridavam film, pekna romantika,..ale fakt pekny film PS: I love u....alebo Ps: Miluji te 😉

No a z ceskych milujem Pelisky...
a tiez na Fantozziho nedam dopustit..to je komedia nad komedii..hoci nie kazdeho chyta..treba rozumiet ich humoru.. 😀 😀

eva7780
6. feb 2009

Fantozziho žeriem,a české filmy

mikalove
6. feb 2009

české filmy pozerame asi najviac aj my, fantozzi nema chybu 😀

kisska
6. feb 2009

Stare, ale aj novsie ceske - "Sverakovky" - Kolja, Vratne lahve...
Oddychovky - Vdas se a basta!, Roman pre zeny, Mesto anjelov, Moja tucna grecka svadba (slabsia ale podobna je aj tucna indicka svadba), Urcite, mozno; Smiem prosit? (tanecne s R. Gere - mnam), Hudbu slozil, slova napsal, Prazdniny, Diabol nosi pradu, Geisha...
vybrakovala som pred vianocami kamosovi pozicovnu, tak mam par chutoviek 😉

bibula
6. feb 2009

cindy,alebo anna zo zeleneho domu 😀

mikalove
6. feb 2009

anna sú moje najoblubenejšie knihy 😉

monkula
6. feb 2009

janakndo ,súhlasím, kokain ,skvelý film..
ja milujem mafi´ánske filmy, krstný otec ,to je asi biblia pre tieto filmy ,Krycie meno donnie Brasco ,t oso mveľmi plakala 😅
poto mzelená míľa ,diaľnica 60, Hra na schovávačku, s mojím oblľúbeným Robertom de Nirom, vlastne všetky film ,dke hrá sú pre mňa zárukou kvality ,Shawshank, forrest Gump, osudový dotyk, Ostrov, Muž v ohni, Crash, nezvratný osud..

jankando
6. feb 2009

Monku
tiez lubim mafianske...aie knihy pre mna lepsie..som este nevidela krstneho otca...ale knihu mam precitanu... 😉

monkula
6. feb 2009

jankando ,ja mám knihu úrečítanú tiež asi dvakrát 😎
Filmy sú perfektné tiež. ael vždy t odávajú neskoro 🙄 🙄 🙄
a fešácky Al pacino tam hrá Michaela Corleoneho a neskôr tam hrá aj Andy garcia 😵 😵 😅