Fľaky na oblečení po vypratí
Ahojte, poslednu dobu si vsimam, ze po vyprati su na niektorych kusoch oblecenia sede flaky. Pred pranim bolo oblecenie bez flakov. Pouzivam niekedy praci prasok, niekedy gel, vacsinou aj avivaz. Citala som, ze dovodom je prave avivaz. Ale napr. dnes som prala s kapsulou a na jednom tricku boli zase take flaky. Pracku mam novu od vianoc. Neviete co robim zle? A co na tie flaky? Zlcove mydlo nepomaha...
@janahu7 noo ak chceš vedieť viac o eurone a prášok s názvom agent. Tak je perfektný lebo vyperie aj zaprane škvrny. Zatiaľ čo som mala doma všetko pekne vypral. Obsahuje aktívny kyslík. Ak chceš vedieť viac tak sa pozri do mojej skupinky ako sa vie využiť pre mňa výrobok ktorý vieš použiť na x spôsobov v domácnosti nie len na škvrny.
@lenkagago dajte prosím vedieť či to pomôže, mám ten istý problém
@majanik dobrý deň. Mohli by ste aj mne poslať vzorku? Mam na prádle presne tie isté fľaky ako písala pani s bielym tričkom a je to fakt zúfalstvo..
@majanik dobrý deň mne sa to stalo na bielom prádla ide to dole aj stým agentom ? Ďakujem
@michaelagengelova zdravím pani to skúšala ale nepoteším nešlo to s tým dole. Tak už naozaj len vyčistiť pracku od plnidiel.
Mne to práčka robila tiez, ale ako som ju vycistila tak, ze som do bubna pracky dala 5 tabliet finish co je do umyvacky riadu, zapla pracku na 90 a nechala tak prebehnut uz mi to nerobi a to je odvtedy uz mesiac a periem aj styri krat do tyzdna.
@janahu7 pozerám na tvoju fotku trička a som z toho paf.. už asi rok sa mi deje to isté, práčka má 3 roky, pravidelne (raz mesačne) ju čistím, do každého prania dávam kamennú soľ. Väčšinou je to na drobcových tričkách na brušku a mužových dole na okraji. Myslela som, že je to z ovocia - drahý často strúha drobcovi ovocie, tak som naňho dudrala, nech sa najprv prezlečie, lebo všetky svetlé tričká ma dole oprskané a neviem to vyprať. A teraz som z toho prekvapená - že by to fakt robila práčka?? ale ako??
Ahojte. Presne take skvrny mam aj ja. Nasla som k tomu toto
Dievčatá, zatial som použila tip od @ninakajka...uvidíme, čo to povie.
A možno je čas vyskúšať nový prášok na pranie.(tie fotky vyzerajú odstrašujúco)
Tiez mi to začalo robiť na detských tričkách a hlavne na brušku, tak neviem, či je to aj tvoj prípad. No dobra sprava, z jednej mikiny sa mi to už odpralo (a opat druhý krát zaspinilo)..och
Dievcata.. patram po tom uz dlho a konecne som nasla odpoved.. je to bublifuk.. normalne to nevidiet ale az po oprani vyskocia tie skvrny od bublifuku ako sede.. vraj to na niektorých aj píšu na etikete. Celu zimu nič a zrazu teraz na 3 tričkách najmenšieho clena.... Tu je to spomenute https://mira.pullman.sk/zahadne-flaky-na-bieliz...
mne sa prestali robiť fľaky, keď som prestala používať aviváž

@majanik ďakujem za odpoveď, no aj po vyčistení práčky to robí..no vyberie si iba pár kusov prádla (väčšinou nové a kvalitnejšie)