Fórum pre ťažko pracujúce, no prácou znudené ženy
Myslím si, že aj tu na MK sa nájdu žienky, ktoré sú už v práci...niektoré pracujú pár hodín, iné celé dni....a pre všetky ktoré už nevedia, ako by si zrýchlili tento čas strávený v práci vzniklo toto fórum..tak si môžme pomôcť navzájom.....
Napríklad tu môžte pridávať linky z rôznych článkov alebo čokoľvek čo Vás zaujalo....teším sa 😀
@snoopik26 som rada, ze beries iste reakcie s rezervou 😉
ja osobne som mala velmi narocnu pracu, makala som jak diva, ale boli dni, ked som aspon na chvilku zbehla na internet, ked ma nieco zaujimalo a verim, ze su prace, kde je tempo pomalsie, ael to neznamena, ze sa clovek flaka 😎
,..by som všetky ťažko pracujúce ženy,ktoré nevedia v robote,čo so sebou dala niekde do výroby,kde by si nemali ani kedy prdnúť!..potom by boli radi,že sú radi ..táto téma je JASNÁ PROVOKÁCIA!!!!
@miskakyska provokacia? a to je v pohode ked zienky pocas pracovnych hodin prispievaju do inych tem? vsak hadam kazdy si je schopny zhodnotit sam za seba kedy a kolko moze prispievat.
ved nie sme roboti. 8 hodin v praci + rodina je dost narocne, preco by si zeny nenasli cas pokecat aj o niecom inom, nikto tu predsa nebude visiet cely pracovny cas 😝
@snoopik26 ja sa rada zapojim, len este tu pracu musim rychlo najst 😀
@liz_lemon no niektorí možno áno, ale aj tak pochybujem, že o 12tej -🙂 ja zvyčajne končím okolo pol druhej, niekedy o pol jednej (keďže som učiteľka), ale veľakrát ostávam v práci, lebo so študentmi treba kadečo riešiť, byrokracia ako svi.a v školstve tiež panuje, takže kopec hentakých a onakých papierov treba večne vypĺňať, na projektoch pracovať, po školeniach cez víkendy chodiť a keď človek zabuchne dvere zamestnania, tým sa to ešte ani zďaleka nekončí. Doma sa treba pripraviť na vyučovanie na ďalší deň, prichystať si kopec materiálov (najmä ak nie je učebnica), prezentácie urobiť na PC, testy poopravovať a čo ja viem čo všetko ešte. Takže netreba odsudzovať niekoho, kto chodí domov skôr, lebo nikdy nevieš, koľko práce ešte doma musí robiť a čo všetko jeho práca obnáša :-/
tak čo??začne sa tu naozaj pridávat niečo zaujímavé??či sa tu budeme naďalej len urážat??? 😉
Wow ja ze aka fajna tema, v praci sice nemam net ale doma mozem svoju hodinku na PC venovat ze pozrem nejake odporucane linky... Ale asi si na ne este chvilku pockam 🙂 Baby toto snad nie...
na zaciatok pridavam nieco na pospevovanie pri vareni nedelneho obeda ;)
http://www.topky.sk/cl/1000125/1311288/FOTOREPO...
toto vyzerá super
jaj, neda mi neprispiet :D
najnudnejsia a najhorsia praca, aku som mala, bola ked som musela v Anglicku lestit 3 stlpy 1x1m 8 hodin. To kazdu stredu... Vacsiu nudu a horsiu pracu, ako vymyslenu si ani neviem predstavit. No bola som vdacna sefovi, ze mi aspon taku blbost vymyslel. V tej fabrike robili sami chlapi a strasne sa mi vysmievali 😀 Lebo stat pri tych stlpoch 8 hodin a tvarit sa ze robim bol fakt zaberak.
a najbrutalnejsie bolo, ked som po par tyzdnoch dostala jednu litovku na vypomoc
@vojann moja najdivnejsia praca, ale bola to len brigada pocas skoly, bola praca v srovbykarni.
tam bolo potrebne rozbalit krabicu, spocitat srovby/klince a potom ich zabalit do takej istej novej krabice. a tak dookola... 😀
pocuj a to si tie stlpy nezodrala ked si ich tolko lestila? 😀

@tinatina8 a s cim mas internetovy obchod?