Fotka - čo vás za poslednú dobu pobavilo
Priložím aspoň 2 😁 dajte aj vy nejaké 🙏
@basullinka ojha, nejako naraz a to isté :D
@emm_i ja som ti práve pisala, aka pekne zhoda 😂😂😂 uz som to šla poslat a tu zrazu upozonenie 😂
@janba 😂😂😂😂😂😂😂😂 ale dinosaurus je fajn.
Tiež jeden o manželke a manželovi.
Muž sa vráti o 6tej ráno domov, a hneď medzi dvermi dostane od ženy valčekom.
Keď sa o pár hodín preberie, žena mu hovorí: Ježiši Feri prepáč, ja som zabudla,že si mal nočnú 😂😂😂😂😂
@leskovael o, booooze, toto sa nam realne stalo. Skoro ma vtedy slahlo. 🤣🤣🤣
@moonlight1210 keby raz ale mojmu sa to stavalo pravidelne kazdy den istu dobu
Taky trochu vedecky:
Pride chlapík do krčmy a postupne si objednáva
1 pivo, 1 pivo, 2 pivá, 3 pivá, 5 pív…
Barman mu hovori: „Fibonacci, Fibonacci Ty sa zase najebeš jak hovado!“.
📍😂
Princip fungovania slovenskych zeleznic a dovod, preco nase vlaky drncaju ako pri japonskom zemetraseni, tak ako ho prednasaju na zeleznicnej doprave:
vlak, to je rusen a vagony. vagony sa akurat vezu, takze ich zanedbame, upriamime sa na lokomotivu. ta sa sklada z podvozku a toho ostatneho nad nim, to sa iba veze, takze to zanedbame. z podvozku sa po kolajnicach pohybuju akurat kolesa, takze zvysok zanedbame, a kolesa zjednodusime na jedno koleso, ostatne zanedbame. koleso je kruh, to je pi er na druhu, pi je konstatnta, tak ju zanedbame, ostane er na druhu, to je stvorec, no a stvorec iduci po kolajnicach drnca. 😁
@moonlight1210 aj nám a môj muž namiesto toho,aby mi pomohol,sa rehotal ako debil🤣
@mala_zabka presne toto iste aj ja 😆
Vecerne spravy:
Albanski teroristi, ktori obsadili vinny sklipek na Morave, ani po tyzdni nie su schopni sformulovat svoje poziadavky.
@jaja20 Mam dost 🤣🤣🤣🤣

Momentálne táto