icon

Fotokniha od Fotomagica - vaše skúsenosti

katey
18. jan 2015

Ahojte, rada by som vedela vasu skusenost s touto firmou. Ja som od nich davala robit fotoknihu este v aprili, nebol s tym ziadny problem. Tak som si objednala fotoknihu aj teraz pred Vianocami. Objednavka odoslana 7.12, dnes je 18.1 a fotokniha stale nikde. Volala som tam asi 20x zdvihli mi raz a vraj im to nepreslo, potom sa tam viac nedalo dovolat, na mail neodpisuju. Isla som tam osobne, tak vraj uz je vsetko v poriadku, ze ide kniha do vyroby, do tyzdna mi bude dorucena. Ale kniha je stale v systeme oznacena ako nevybavena. A objednavaka, ktoru som odoslala znovu a pani na mieste mi tvrdila, ze ju vymazala tam stale svieti.. takze ma zjavne oklamala. Takze som uz dost vytocena, kedze som pripravou tej fotoknihy stravila niekolko hodin a zjavne sa jej ani nedozijem. Musim si precitat aj ich obchodne podmienky, na co mam narok, popripade to asi zacnem riesit s portalom zlavadna, odkial som kupila kupon.. ale chcem sa vas baby spytat, ci ste niektora nekupovali tiez tento kupon pred vianocami a ako ste dopadli. Dakujem za info 🙂

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
katey
autor
28. jan 2015

@anicka.be
@jasminkaj
@hungary keby sa mi chcelo do toho pustat aj ich udam na sude.. som zvedava ako sa zatvaria ked tam v pondelok pridem. ja mam pocit ze s takymto pristupom skor ci neskor skrachuju..

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
katey
autor
28. jan 2015

@jasminkaj no ved prave aj mne vadi ten princip, sice v tom mam viac prachov a ako aj naica pisala, ona v tom ma vyse 100€ to uz je dost. osobne si fakt mylsim, ze uz krachuju a je im to aj jedno... lebo oni su velmi podozriva firma, ked som zadala ico uvedene na voucheri do vyhladavaca obchodneho registra, tak neexistovalo, az potom som sa dostala k nejakej spolocnosti proact, ci ako a tam som nasla nejake ico, co mi aj naslo konkretnych konatelov, lebo tak nikde nikdy nie je ziadne meno..

katey
autor
29. jan 2015

@anicka.be
@hungary
@jasminkaj Baby, neuverite mi, ale dnes mi dosla ta fotokniha.Akoze normalne kukam jak puk, Sice tam mala ta trubka odskrtnut ze si pre nu pridem osobne, ale kaslat na to. Navys ujo z UPS bol taky "prjemny" ze som mu msela vynadat. Ja uz neviem, ci vyvolavam konflikty, ale tak nech necaka, ze ja zaplatim 4,50 za UPS a ja ho budem cakat v snehu na kraji cesty. A ked som ho cakal vo vchode, protom z cesty vidi az dnu do vchodu, tak mi povedal, ze on tu stal a odisiel ked ma nevidel.. akoze nonsens. Tak sa vam chcem ospravedlnit, tym co som slubila, ze sa popytam na ich objednavky, ze teda uz tam nepojdem, ked mam knihu doma.

jasminkaj
29. jan 2015

@katey No supeeeer, babraci sa rozbehli? Ja som uz dala vytlacit dcerkine foto na platno a dam svokrovcom obraz.. ta kniha uz by bola dost trapny darcek sama o sebe 😖

katey
autor
29. jan 2015

@jasminkaj myslis kvoli tomu popisu? akoze prisla, ale fotky dost hrozne, dobre davala som tam vela fotiek aj z mobilu, ale celkovo je ta kniha velmi tmava, na niektorych sa anineda rozrznat co tam je..

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
katey
autor
29. jan 2015

@jasminkaj jaj, tak to ozaj asi netreba vyvolavat.... a neskusala si so zlavou dna dohodnut vratenie penazi?

anicka.be
29. jan 2015

@katey Wau wau wau! Neveriiiim, som milo prekvapena 🙂
Mne co dosla ta prva kniha pred vianocami, tak fotky boli pekne.
Pevne veriiim, ze aj mne knihy dojdu, len dufam, ze mi uplatnia kupony, nemam v plane riesit s kurierom, ze to ma byt za 4.5 x 2

anicka.be
30. jan 2015

Ahojte kocky, nikto nic nove okrem katey?

elje
1. feb 2015

@anicka.be u nas nic nove 😠 Aj my cakame na knihu od 5.12. ☹

anicka.be
1. feb 2015

@elje ale katey mi dala nadej, ze to predsa len skonci happyendom, tak stale cakaaaam 🙂

elje
2. feb 2015

@anicka.be Vies co mne ked uz by aj prisla, ja ju neprevezmem.. Nemam uz o knihu zaujem, mal to byt dar, ale musela som kupit iny.. tak nech si uz nechaju.. Ale ako tu uz pisala nejaka kocka predomnou - aj ja som sa im postarala o paradnu anti-kampan na socialnej sieti 😠

zuzlik_666
4. feb 2015

Caute kocky, ja som posielala 2 knihy koncom mesiaca, tak dufam, ze sa ich dockam, uz som u nich davala robit davnejsie a bolo to ok... ale tiez mi na mail neodpisali... :/

anicka.be
5. feb 2015

@zuzlik_666 @elje @jasminkaj @katey
Ahojte, dnes mi prisiel od nich mail, ze poslednu z 3 knih neeviduju prenos suboru. Nastastie mam ulozeny potvrdzujuci mail od nich zo 14.12.2014, ze prenos prebehol uspesne. Uz mi raz tak napisali, odpisala som im, ze mam potvrdenie a vtedy sa mi nasledne ospravedlnili, ze subory dohladali. Dufam, ze aj tento krat to tak bude. Nemam ani najmensiu chut opat nahravat subor ☹
Takze, asi sa to tam hybe, a mozno sa mojich vytuzenych fotoknih aj dockam .-)

anicka.be
5. feb 2015

Ja neveriiim, prihlasila som sa do mojho uctu a kontrolovala objednavky. Tak ta uplne prva, co prisla pred Vianocami, je stale oznacena ako "prebieha spracovanie", to je v pohode, nic nove, takto to je oznacene uz spred Vianoc, ale comu som sa potesila je to, ze dalsia kniha v poradi je oznacena "dokonceno", cize asi mam ocakavat kuriera. Zajtra ma svokra (pre ktoru to mal byt x-mas darcek) narodeniny, tak by to mohlo vyjst. No som zvedava, ale pritom ostavam realista 😉

anicka.be
6. feb 2015

@jasminkaj dnes prisli 2 knihy! Platila som len 4,5. Boli to dve samostatne objednavky.

jasminkaj
6. feb 2015

@anicka.be Supeeeer.. mozno niekto cital tuto diskusiu 😀 Takze zajtra mam cakat kuriera? 😅

zuzlik_666
6. feb 2015

@anicka.be potesila si ma, dufam, ze sa aj ja dockam 🙂

katey
autor
6. feb 2015

@anicka.be neveriiiiiim, ale gratulujem 🙂

anicka.be
6. feb 2015

@jasminkaj @zuzlik_666 skontrolujte si stav objednavky na ich stranke 😉

anicka.be
12. feb 2015

Pred par dnami mi dosiel od nich mail, ze poslednu knihu / subor neeviduju, ☹ opat, no nic prekvapive. Tak som im napisala, ze opat mam potvrdenie, tak nech to dohladaju. Dnes mi prisiel mail, ze subor dohladali, dali dovyroby a buduci tyzden posielaju. Aleluja, konecne posledna kniha a koncim s nimi!

anicka.be
12. feb 2015

@zuzlik_666 @jasminkaj u vas nic nove?

zuzlik_666
12. feb 2015

@anicka.be stale "nevybavene"... 😖

zuzlik_666
12. feb 2015

@anicka.be ale dala si nadej, ze sa dockam...

anicka.be
13. feb 2015

@zuzlik_666 urcite sa dockas 😉

jasminkaj
13. feb 2015

@anicka.be Nie nie u nas nic nove 😒

anicka.be
13. feb 2015

@jasminkaj kedy si objednavala? Ja 14.12.14.

jasminkaj
13. feb 2015

@anicka.be Prvu som objednala 30.11. a druhu 5.12. (kedze im nepresla naraz s prvou tak som ju musela manualne nahrat). 😠