Fotokniha od Fotomagica - vaše skúsenosti
Ahojte, rada by som vedela vasu skusenost s touto firmou. Ja som od nich davala robit fotoknihu este v aprili, nebol s tym ziadny problem. Tak som si objednala fotoknihu aj teraz pred Vianocami. Objednavka odoslana 7.12, dnes je 18.1 a fotokniha stale nikde. Volala som tam asi 20x zdvihli mi raz a vraj im to nepreslo, potom sa tam viac nedalo dovolat, na mail neodpisuju. Isla som tam osobne, tak vraj uz je vsetko v poriadku, ze ide kniha do vyroby, do tyzdna mi bude dorucena. Ale kniha je stale v systeme oznacena ako nevybavena. A objednavaka, ktoru som odoslala znovu a pani na mieste mi tvrdila, ze ju vymazala tam stale svieti.. takze ma zjavne oklamala. Takze som uz dost vytocena, kedze som pripravou tej fotoknihy stravila niekolko hodin a zjavne sa jej ani nedozijem. Musim si precitat aj ich obchodne podmienky, na co mam narok, popripade to asi zacnem riesit s portalom zlavadna, odkial som kupila kupon.. ale chcem sa vas baby spytat, ci ste niektora nekupovali tiez tento kupon pred vianocami a ako ste dopadli. Dakujem za info 🙂
@jasminkaj no ved prave aj mne vadi ten princip, sice v tom mam viac prachov a ako aj naica pisala, ona v tom ma vyse 100€ to uz je dost. osobne si fakt mylsim, ze uz krachuju a je im to aj jedno... lebo oni su velmi podozriva firma, ked som zadala ico uvedene na voucheri do vyhladavaca obchodneho registra, tak neexistovalo, az potom som sa dostala k nejakej spolocnosti proact, ci ako a tam som nasla nejake ico, co mi aj naslo konkretnych konatelov, lebo tak nikde nikdy nie je ziadne meno..
@anicka.be
@hungary
@jasminkaj Baby, neuverite mi, ale dnes mi dosla ta fotokniha.Akoze normalne kukam jak puk, Sice tam mala ta trubka odskrtnut ze si pre nu pridem osobne, ale kaslat na to. Navys ujo z UPS bol taky "prjemny" ze som mu msela vynadat. Ja uz neviem, ci vyvolavam konflikty, ale tak nech necaka, ze ja zaplatim 4,50 za UPS a ja ho budem cakat v snehu na kraji cesty. A ked som ho cakal vo vchode, protom z cesty vidi az dnu do vchodu, tak mi povedal, ze on tu stal a odisiel ked ma nevidel.. akoze nonsens. Tak sa vam chcem ospravedlnit, tym co som slubila, ze sa popytam na ich objednavky, ze teda uz tam nepojdem, ked mam knihu doma.
Ahojte kocky, nikto nic nove okrem katey?
Caute kocky, ja som posielala 2 knihy koncom mesiaca, tak dufam, ze sa ich dockam, uz som u nich davala robit davnejsie a bolo to ok... ale tiez mi na mail neodpisali... :/
@zuzlik_666 @elje @jasminkaj @katey
Ahojte, dnes mi prisiel od nich mail, ze poslednu z 3 knih neeviduju prenos suboru. Nastastie mam ulozeny potvrdzujuci mail od nich zo 14.12.2014, ze prenos prebehol uspesne. Uz mi raz tak napisali, odpisala som im, ze mam potvrdenie a vtedy sa mi nasledne ospravedlnili, ze subory dohladali. Dufam, ze aj tento krat to tak bude. Nemam ani najmensiu chut opat nahravat subor ☹
Takze, asi sa to tam hybe, a mozno sa mojich vytuzenych fotoknih aj dockam .-)
Ja neveriiim, prihlasila som sa do mojho uctu a kontrolovala objednavky. Tak ta uplne prva, co prisla pred Vianocami, je stale oznacena ako "prebieha spracovanie", to je v pohode, nic nove, takto to je oznacene uz spred Vianoc, ale comu som sa potesila je to, ze dalsia kniha v poradi je oznacena "dokonceno", cize asi mam ocakavat kuriera. Zajtra ma svokra (pre ktoru to mal byt x-mas darcek) narodeniny, tak by to mohlo vyjst. No som zvedava, ale pritom ostavam realista 😉
@anicka.be potesila si ma, dufam, ze sa aj ja dockam 🙂
@jasminkaj @zuzlik_666 skontrolujte si stav objednavky na ich stranke 😉
Pred par dnami mi dosiel od nich mail, ze poslednu knihu / subor neeviduju, ☹ opat, no nic prekvapive. Tak som im napisala, ze opat mam potvrdenie, tak nech to dohladaju. Dnes mi prisiel mail, ze subor dohladali, dali dovyroby a buduci tyzden posielaju. Aleluja, konecne posledna kniha a koncim s nimi!
@zuzlik_666 @jasminkaj u vas nic nove?
@anicka.be stale "nevybavene"... 😖
@anicka.be ale dala si nadej, ze sa dockam...
@zuzlik_666 urcite sa dockas 😉