icon

Frakčný laser - Bratislava

olivia77
4. jan 2018

Viete mi niektora poradit dobreho lekara alebo kliniku, kde ste podstupili frakcny laser a boli ste spokojne? Niekoho, kto je profesional vo svojom obore. Dakujem pekne rady😉

Strana
z2
surdovag
26. apr 2020

@slavkadud Ahoj, ak sem ešte chodíš, mohla by si mi prosím dať nejaké info ohľadne toho lasera na tvár? 🙂 Bola by som rada, ak by som mohla prehodiť pár viet s niekým, kto už to absolvoval.. ĎAKUJEM

zuzkaz91
27. apr 2020

@surdovag ja ti poviem,bola som pred 4mesiacmi,žiadna zmena,tri týždne nejsť von,červená som doteraz,vidím obrys červený na tvary a krk bledý...onicom ba horšie

surdovag
27. apr 2020

@zuzkaz91 Ahoj, vážne? och... tak potom asi naozaj škoda peňazí..popravde som čítala viac negatívnych recenzií ako pozitívnych, no potrebovala by som pomôcť s jazvičkami po akné.. Mám ich dosť rozšírené, hlavne na lícach... :/ dúfala som, že toto by mohlo pomôcť, ale teda teraz o tom naozaj pochybujem.. asi sa s nimi už len zmieriť... :(

zuzkaz91
28. apr 2020

@surdovag ja nemám také hlboké jazvy,ale póry a červené fliacky po vyrazkach a nezabralo ani na tie póry a fľaky,čiže nechápem ako niekomu môže jazvy vyhladiť.a tá bolesť neskutočna,ja neviem platila som350e,sú aj za 100,čiže nešla som ku hocikomu,neverím už pozitívnym reakciám.

xili99
30. apr 2020

@zuzkaz91 žiadna zmena? Niekedy treba viacej sedení, viacero tých ošetrení nielen jedno aby to bolo vidieť. Ale ja som takýto problém nemala, ten týždeň po zákroku bol síce taký, že som mala chrastičky a tak, ale to opadlo a potom už bolo dobre. Ale ten konečný efekt je vidieť až cca po troch mesiacoch.

zuzkaz91
30. apr 2020

@xili99 ja už som 4 m a nič,a to nemám takú katastrofu na tvári.

xili99
3. máj 2020

@zuzkaz91 ani tie fľaky ti to nestiahlo? Lebo mne to na jazvičky pomohlo. Nie sú také viditeľné ako boli predtým. Možno je to aj tým, že kto má akú pleť, predsa len každá je iná, každá má aj inú schopnosť regenerácie. :/

majuskakrellova
10. júl 2020

No ja som frakcny absolvovala 3x kvoli rozsirenym porom na licach, samozrejme som si uz nechala spalit cely xicht, pomohol vsak len docasne do pol roka boli pory take ako pred frakcnym, ale napr mala som pehu na nose a ta zmizla, tiez nejaku tu vrasku na cele a tiez boli fuc, len to zrejme treba stale opakovat, mala som aj jazvu na lici od popaleniny taku malicku cca ako hrasok, ale ta nezmizla ani po tretom raze.

keloid
Autor odpoveď zmazal
tonibraxton
9. júl 2024

@slavkadud Slávka,aj ja sa chystám objednať na konzultáciu k úprave jazvičiek frakčným laserom,išla by som v zime,ale vyberám kliniku,chcem sa objednať na konzultáciu,Mohla by si mi,prosím,poradit kde,meno lekára? Sama vieš ,aké je to dôležité.Ďakujem!

Strana
z2