Frustrácia z výpredajov
Aj vás vie nahnevať keď niečo kúpite v plnej sume a vo výpredaji je to za zlomok ceny?
Takto som na jeseň kupila bundu v Tesco za 50€. Teraz cez víkend som tam bola a predáva sa za 10€. Skoro ma vystrelo 🥲 ešte aj moja veľkosť ..
Aj vás fo vie nahnevať? Na čom ste sa “oplachli” takto vy?
Skus si pozriet na stranke. Dal sa vratit nenoseny tovar s visackami tusim rok od nakupu? Sestra tak vracala nenosene sandale. Ci to stale plati, netusim.
Kup aj tuto za 10€ a budes spokojna lebo nakoniec budes mat kazdu jednu za 30€ 🤣 cize vlastne si spravis 40% zlavu na tu prvu 🤣
@simsalabim ano? Nestretla som sa s tym, jedine ze by mali takto rozsirene podmienky, ze konkretny obchod. Tesco, Kaufland, Lidl, urcite nie 🤭
@simsalabim Určite nie. "Zákonom stanovená lehota na vrátenie tovaru zakúpeného cez internetový obchod je 14 dní odo dňa prevzatia tovaru zákazníkom, a to bez udania dôvodu. V rámci nášho nadštandardného zákazníckeho servisu však zákazníkom poskytujeme lehotu na vrátenie tovaru 60 dní od doručenia tovaru v prípade, že sa bude jednať o tovar v nepoužitom, nepoškodenom a znovu predajnom stave."
@sovica tak teraz uz nie, asi to zmenili... ale minule leto sestra vracala sandale, kupene rok pred tym. Bola som s nou. Predavacka trochu ohrnala nos, ale suhlasila s tym, ze tovar ma stale pravo vratit.

@simsalabim ja tiež nerozumiem aký to je princíp? 😁 ako to funguje?