Funfón verzus 4ka
Ahojte,
Mam operatora O2, a mam modry pausal, mam 4 GB dat,
Chcem prejst k inemu operatorovi kde budem mat nižšiu cenu,
a vyhodnejsi balik - data.
Mate pozitivne skusenosti s Funfonom alebo viac s 4ka?
Počula som že 4ke nefunguju data, obcas na niektorych miestach Slovenska.
Dufam ze mi poradite. 🙂
Ďakujem. ☺️
@domi235 ty si aktivuješ novú simku od radosti, s novym číslom a mozes ju používať týždeň neobmedzene a za tú dobu sa rozhodnúť, či si chces preniesť číslo. Môžeš to urobiť samozrejme aj hneď, ale tak prečo najprv nevyskúšať. Ja som si prenášala asi po štyroch dňoch a trvalo to asi 10 minút
@domi235 nie, to sa nedá. Sieť je síce O2, ale je to iný operátor. Kúpiš si od nich simku, aktivuješ v appke a môžeš hneď preniesť číslo z O2, trvá to tak 10-15 minút. Prípadne ju môžeš vyskúšať najskôr s číslom Radosti, je to na 7 dní zdarma a uvidíš, či si ju necháš, alebo nie. 🙂
@maranco lenže ja mám takú skúsenosť že jakmile prejde pod roaming orange tak síce svieti že 3G ale dáta nejdu vôbec ako keby boli vypnuté.
@doriiis ano existuje len už nevyrábajú ďalšie spoty Pištu Lakatoša a Obliny. Ja ešte doteraz mám aj hru Pištove vajcia čo mu padajú do košíka a to je funfón hra. Funfón má taký kreditný paušál že každý mesiac si musíte dobiť 8€ a vyskladáte si dáta, hovory a sms.

@domi235 v EU je to ako doma. V GB ešte tiež ceny iné nemajú. Výnimky sú len v dátach, ale tie máš tiež nejaké aj v cene. Na tejto stránke majú všetko. Úplne na spodku sú otázky a odpovede a tam sú info k dátam 🙂 https://www.radost.digital/roaming