icon

Funfón verzus 4ka

domi235
3. nov 2022

Ahojte,
Mam operatora O2, a mam modry pausal, mam 4 GB dat,
Chcem prejst k inemu operatorovi kde budem mat nižšiu cenu,
a vyhodnejsi balik - data.

Mate pozitivne skusenosti s Funfonom alebo viac s 4ka?
Počula som že 4ke nefunguju data, obcas na niektorych miestach Slovenska.

Dufam ze mi poradite. 🙂

Ďakujem. ☺️

Strana
z2
janka0215
6. nov 2022

@domi235 v EU je to ako doma. V GB ešte tiež ceny iné nemajú. Výnimky sú len v dátach, ale tie máš tiež nejaké aj v cene. Na tejto stránke majú všetko. Úplne na spodku sú otázky a odpovede a tam sú info k dátam 🙂 https://www.radost.digital/roaming

domi235
autor
7. nov 2022

@janka0215 Ďakujem. ☺️

janka0215
7. nov 2022

@domi235 nemáš za čo. 🙂 kľudne im napíš aj na chat, my sme tak simku objednali. Majú ich aj na benzínkach, ale tam sme po ňu boli 3x a bola vkuse vypredaná... 😑

domi235
autor
7. nov 2022

@janka0215 neviem ci prejst z O2 simky na radost alebo kupit druhu simku na radost… co je lepsie?

kristiii
7. nov 2022

@domi235 v oboch prípadoch musíš kúpiť novú simku a už potom sa rozhodneš, či si prenesieš číslo z O2 alebo si ponecháš nové číslo od radosti

janka0215
8. nov 2022

@domi235 presne ako píše @kristiii

domi235
autor
8. nov 2022

@kristiii neda sa hned prejst z O2 do radosti? Alebo si myslite ze by mi to nefungovalo ? Kedy by som presla hned z O2 na radost? Trva to nejaku dlhu dobu ?

domi235
autor
8. nov 2022

@kristiii zbytocne platit dve cisla ?

kristiii
8. nov 2022

@domi235 ty si aktivuješ novú simku od radosti, s novym číslom a mozes ju používať týždeň neobmedzene a za tú dobu sa rozhodnúť, či si chces preniesť číslo. Môžeš to urobiť samozrejme aj hneď, ale tak prečo najprv nevyskúšať. Ja som si prenášala asi po štyroch dňoch a trvalo to asi 10 minút

janka0215
8. nov 2022

@domi235 nie, to sa nedá. Sieť je síce O2, ale je to iný operátor. Kúpiš si od nich simku, aktivuješ v appke a môžeš hneď preniesť číslo z O2, trvá to tak 10-15 minút. Prípadne ju môžeš vyskúšať najskôr s číslom Radosti, je to na 7 dní zdarma a uvidíš, či si ju necháš, alebo nie. 🙂

domi235
autor
8. nov 2022

@janka0215 radost ma esim ? Alebo mi pride klasicky postou/ kurierom?

kristiii
8. nov 2022

@domi235 klasická simka, buď ti ju dovezie kuriér zadarmo alebo si môžeš kúpiť v niektorých obchodoch a pumpach. Ja som kupovala v Nay za euro

janka0215
8. nov 2022

@domi235 nie, nemá esim. Tiež sme chceli, ale zatiaľ ju Radosť nepodporuje. Príde poštou ak si ju v appke objednáš. Prípadne ju majú aj v Alze, Nay, slovnaft a pod.. 🙂

kristiii
8. nov 2022

@domi235 poslala som ti do správy zľavové kódy, ak by si mala záujem

santiago_segura
27. jan 2023

@maranco lenže ja mám takú skúsenosť že jakmile prejde pod roaming orange tak síce svieti že 3G ale dáta nejdu vôbec ako keby boli vypnuté.

santiago_segura
28. jan 2023

@doriiis ano existuje len už nevyrábajú ďalšie spoty Pištu Lakatoša a Obliny. Ja ešte doteraz mám aj hru Pištove vajcia čo mu padajú do košíka a to je funfón hra. Funfón má taký kreditný paušál že každý mesiac si musíte dobiť 8€ a vyskladáte si dáta, hovory a sms.

Strana
z2