Funguje burza autokino v Rakúsku?
Ahojte dievcence neviete nahodou niektora ci este funguje burza autokino v Rakusku? ak ano kedy byva? Dakujem
ahoj Lubi, vv nedelu bola moja známa a vravela, ze taký slabý výber este nezazila! takze smola, dufam, ze bdueme mat viac stastia, lebo to mame poriadne daleko, az 3h. cesty. 😒 Vy ste tam rpisli na 6h?
Ahoj, babula, teda až teraz čítam, že stále píšem sobota,ale samozrejme sme boli v nedeľu. prišli sme okolo 8.00 hod, my sme z Bratislavy, máme to blízko. Na tej rakúskej web-stránke je písané, že burza je od ôsmej, tak neviem. Mimikiky, počasie bolo celkom dobré, v tom to asi nebolo. Čo som pozerala lyžiarky detské, tak stáli od 20 do 30 eur a boli dosť poničené a nielen zvonku, ale aj znútra vložka bola dokrivená, čo sa už nedá nosiť. Ale včera som bola v Outlete Exisport na Račianskej v Ba, synovi som kúpila nastaviteľné lyžiarky na 3 čísla za 49 EUR a palice na lyžovanie za 10,- Eur. Ani som neváhala a hneď som to vzala. Sú to nové veci a myslím že za dobrú cenu. Ak ste z Ba a chcete takéto veci, choďte tam, majú dobré ceny aj pre dospelých.
ahoj Lubka, všetky baby vravia, čo tam chodia, že to začína o 6, tak teraz neviem, nie, že sa vyberieme o 3 ráno a bdueme tam 2h. čakať.
Vie mi nieko poradiť, kedy začína burza vo Schwechate???
Baby chodili už na 6, vtedy je vraj najvačší výber. 😒 tak nakoniec si dobre nakupila aj v BA, ako fajn.
ja už som Ti písala, že najlepšie čo najskôr 🙂 my tam prídeme vždy tak medzi 6:15-6:30 😉 😉
mimi, ja viem,len ma zmietla informacia, ze otvaraju az neskor, vdaka za potvrdenie!! 🙂
nie, púšťajú normálka už o 6tej, bez problémov, vtedy sa ešte len začínajú vybaľovať, a dá sa naozaj najlepšie nakúpiť hneď na začiatku.
my sme chceli ísť teraz v nedeľu,ale muž stavia na fušku celý víkend krb, tak som bez varovky a aj bez auta ☹
aj my sme chceli ist teraz, ale mame problem s autom, tak hladame niekoho s autom 😖
Ahoj Lubi, bolis me včera, ppčasie fantázia, ale nemohli sme isť už oo 3 ráno a na ceste boli 2 obchádzky, tak sme tam doišlia ž o 8,45!!!! 😖 ☹ Najprv som myslela, že padáme preč, veci ako z kontajnera, bola som sklamaná, ale potom som čosi našla a minula som 50€, aj korčule som kupila, veci pre Baby born, oblečko, hračky, ale asi som sklamaná,. čakala som od toho viac... neviem, či to bolo preto, že sme prisli neskoro, ale ved o 6 ráno je ešte tma, v tme by som nevdiela na tie veci... začína ma hlodať červík pochybností, že v Autokine jelepšie....
Ahoj, my sme včera boli na burze, tiež sme zastihli jednu obchadzku na D1 tak sme prišli o 6,30 noveho času a nakupili sme celkom dobre. Chcela som ale kupit lyže pre dceru a tie som uz nezohnala. Chystam sa ešte na ne do autokina. Boli ste tam niektora v poslednej dobe? Ja som tam už veľmi dlho nebola...
Babula, moj prvý dojem bol rovnaký. Len asi ozaj musíš prísť skôr, ale to my sa nedokážeme vykopať z domu. Myslím, že tam sa skôr nájdu veci pre menšie detičky. Ale som rada, že ste nakúpili. Z nás bol najspokojnejší náš syn, že sme mu kúpili obrovský kebab... Deni, ak pôjdeš do autokina, daj správu, ako tam bolo. Ja som zháňala zimné a lyžiarske oblečenie pre 6 roč. syna.
Ak by som bola v BA, chodim tam stale, ved je to velmi blizko, lenze nam by sa to na benzine vobec nevyplatilo ☹ ale deti mali radosť z drobností po 10 centov 😀
To autokino by ajmna zaujimalo, stale nechaopem, ako moze niekto nakupit v tme, da sa to?? 😀
Lubi do autokina chcem ist kupit 8 rocnej dcere lyze. No a po tme ani ja neviem nakupovat, ale teraz ked sa posunul cas tak o 6,30 je uz svetlo.
To je pravda, aj my sme boli párkrát po tme, mali baterku, ale nejak som nevedela nič kúpiť...Také vacsie veci ako bicykel....to ano, ale na oblecko som si dockala az na svetlo.
ahá 😀 záhada vyriešená. len nechápem, načo taks koro? ved je čas celý den, nie? 😖 Ja som na svetle kupila tricko s dierkou, takže v tme by som nevdiela už nic 😀
Ahojte ....tak ako to je to autokino je v nedelu a ten flohmarkt je kazdu sobotu? Dakujem za odpovede
flohmarkt je aj v nedelu, boli sme pred mesiacom 😉 , vraj v nedelu lepsi vyber, ale zalezi odo stastia.
ahojte..
http://www.flohmarkt.at/termine/
tu najdete prehlad o burzach konanich v rakusku snad Vam to pomoze ak nieco konkretne hladate..
my chodievame na burzu pobliz severnej vlakovej stanice vo viedni..konktetne na Obkirchergasse..kona sa 2x do roka na jar a jesen doteraz tam bol vzdy dobry vyber..tentokrat sa bude konat 24.4.2010
gitka
caute kocky.
nechce sa niekto pridat na burzu (asi autokino)
chceme ist zo segrou, takze mame v aute este 1-2miesta volne.
este sme tam nikdy neboli, tak najlepsie niekto kto pozna cestu, ale ak nie, tak verim ze to najdeme -pojdeme za davom 🙂
ak mate niekto zaujem, tak piste do IP. terim dohodneme.
ahojTE,
veľmi zvažujem ísť na burzu, ale pravdupovediac neviem , či do Autokina, či Schwechat. Nejaký mám z toho chaos. Čo je lepšie. Píšete všetci , že sa tam oplatí ísť, tak rada by som to vyskúšala. Máte niekto kontakt, ako to nájdem? Ďakujem
bol tam niekto v poslednej dobe?? isla by som v nedelu, ale neviem ci to tam este funguje 😅

Ahoj, babula, na prvej strane bola trasa na autokino. Ja som to nakoniec našla na internete na rakúskych stránkach pod heslom" Flohmarkt Schwechat". Je to v areáli pivovaru skoro na konci Schwechatu po ľavej strane od hlavnej cesty. Boli sme tam v sobotu, celkom pekne sme to našli. Chcela som synov - 6.r. kúpiť výstroj na lyžovačku, ale nejako som tam nenašla naňho nič. Možno je ešte skoro na zimné veci, niečo už mali, ale nič moc.
Držím palec v sobotu, nech si úspešnejšia.