Funguje vám koronagov.sk?
Čaute, funguje vám? Ja som ešte ráno o pol 8, davala požiadavky o vyšetrenie na pcr, a nic žiadna sms... V nedelu som muža a mamku objednávala a do 1h prišla sms s termínom, ja chápem, ze maju veľa ale tak 9h je dosť.... Proste prišiel vám už termín dnes?
@cocolino234 tak lebo potrebujeme ist cim skôr, mame male babatko ktorému už nie je dobre 5 dni, a stav sa vobec nelepsi tak a nas na pohotovosti neosetria kedze sme v karantene a na covid detskej pohotovosti tiez ne, kedze nemame potvrdeny vysledok.... Ci ma bábätko covid alebo nie ... Muz ma potvrdeny ale bábätko bolo skôr choré ako Muz...
Ja som ráno 2.20 žiadala pcr a termín už ráno o 7,22 prišiel. Dcérke som termín žiadala o 11.06 a 13.53 prišiel
@cocolino234 príznaky, som dala, bábätko od piatku mame chore a od vcera je s blu horšie, robili sme jej my antigen zo slín aj, aj z konca nošteka no negat.... Ale kedze muž je pozit, ja nie som ocko.... Tak musime byt v karantene... Len rada by som boka keby 5m dieta vidí lekar, strasne zlé dycha, chrapci jej na prieduskach... Ale zvyšnu TT nema, vdaka bohu, len plac, kasel, hlieny, a tazsie dýcha.... No ale kde s nou, pediatricka povie, ze to prejde... Vidim ako prechádza... A ze nas vysettru ked bude mat negat mala, ze mam s nou prísť....
@noami12 dakujem, tak prisla mne sms, ze az evidované hneď...ale termin od pol 8 čakáme a nic . A na zajtra vám dali?
ak to potrebuješ súrne a máš súkromné odberové miesto v okolí, choď ako samoplatca, ak máš túto možnosť...
Ta sms tiež mi prišla hneď ale tie časy čo som vypísala tak prišli už termíny, áno na zajtra ráno, tiež idem z 11 mesačnou dcérkou, kde ste si žiadali v akom meste ?
My sme si žiadali o pcr test večer o 9 a behom pol hodinky nám prišiel termín o 2 dni plus sme si mohli vybrať miesto
ak ťažko dýcha tak smer pohotovosť. Číslo nájdeš na nete, zavolaj dopredu čo a ako.
Môžeš si aj zavolať sanitku domov kde ho pozrú povieš, že ste pozit
Alebo covidova ambulancia pre deti...nie je podmienka, že musíš mať pre bábo test veď niekto sa nestihne ani nahlásiť a je mu hneď zle a potrebuje osetrenie
písala si, že zle dýcha. Pokiaľ sa ti čokoľvek nezdá, radšej raz ísť zbytočne ako neskoro.