icon

Je bežné platiť storno poplatok za nevyužitý termín v salóne?

Včera o 13:58

baby ako toto funguje? mala som dnes termin na nechty, rano mi prislo zle tak som napisala ze nepridem. bolo to asi 4 hodiny pred terminom.
salon mi odpisal ze pri dalsom termine mam doplatit polovicu ceny ako storno. objednavala som sa cez spravu a nikde mi ziadne storno podmienky neposielali, aspon som si nic take nevsimla.
50 % mi pride celkom dost ked som fakt ochorela. je toto dnes bezne?

Strana
z2
anonym_f57954
Včera o 13:59

@anonym_autor Bežný postup, keď odriekneš termín na poslednú chvíľu. 50% je ešte férová suma

anonym_496f44
Včera o 14:03

@anonym_autor vacsinou sa plati 100% sumy, ona tam mohla mat niekoho ineho

vler
Včera o 14:10

@anonym_autor to je jedno z akeho dovodu si neprisla. Tiez si myslim ze mozes byt rada ze za zrusenie len 4 hodiny pred ziadaju 50%

mogaa
Včera o 14:17

@anonym_autor úprimne...do takéhoto salónu by som viac krát nešla....

billy_jean
Včera o 14:19

Na nechty chodím u mojej nechtárke od roku 2013, predtým som mala inú. Ešte sa mi ani raz nestalo, aby mi účtovala poplatok keď som termín zrušila - buď mi do toho niečo pracovné prišlo, alebo mi v ten deň bolo zle. Rovnako aj ona pár krát zrušila termín - tiež zo zdr. dôvodov. Nikdy žiaden poplatok, ani žiadne výčitky či už z jednej alebo druhej strany. Keď jej niekto nepríde, väčšinou píše tej ďalšej, že či vie prísť aj skôr. Moja nechtárka je rada, keď do salónu choré nechodíme.

maca1984
Včera o 14:26

Už je to " bežné ".
Aj moja pedikérka napr.má že zrušenie termínu do x dní, hodín a poplatky.

niekto2hy
Včera o 14:32

Zákazník napíše do prevádzky: „Dobrý deň, chcel by som zrušiť termín.“
Dostane odpoveď: „Pri zrušení termínu menej ako tri dni vopred peniaze nevraciam.“
Zákazník nato odpovie: „Aha, tak môžeme to presunúť o 3 dni?“
Prevádzkar: „To sa dá.“ Zákazník: „Oki, píšem si, štvrtok 16:00.
Ďakujem. A teraz by som poprosil zrušiť termín.“😎

petamich
Včera o 14:35

Je to relatívne bežné v službách a nečudujem sa, ty si objektívne ochorela ale je x ľudú, ktorí proste neprídu a je im jedno, že osoba na druhej strane už ten termín neobsadí, prichádza o príjem atď. ak je niekto pravidelný zákazník a stalo sa to prvýkrát resp. ojedinele, tak vtedy chápem, že neúčtuje ale inak.

anonym_8f29f2
Včera o 14:44

Ano, je to uplne bezne. Ved takto v jeden den by im mohli urobit vsetci zakaznici a nic by nezarobili. Ta pracovncika zarezervovala termin pre teba takze je logicke, ze ked to nedas dopredu vediet zvycajne 48-24h tak je poplatok.

anonym_a1e116
Včera o 14:45

@anonym_autor spraviť pekne nechcty a kvalitne chce čas. Koľko žien stihne za deň, ak chcú komplitovanejšie motívy?n4?5?6?
Autorka tak si predsav že všetky štyri odrieknu termín.
Ona musí platiť nájomné, energie, dane odvody a ešte aj z niečoho vyžiť, nedajbože živit svoje deti....

anonym_3e6707
Včera o 15:26

Áno je to bežné, normálne a pochopiteľné, ale malo by to byť aj odkomunikované a napísané v obchodom poriadku/zverejnenom cenníku, takéto objednávačky iba cez správy sú v tom trošku šedá zóna, ale určite majú aj nejakú stránku alebo aspoň vyvesený cenník na sociálnych sieťach, nepozerala si tam?

anonym_7861a6
Včera o 15:46

vacsinou ak je to menej ako 24 hodin tak je to 100%

anonym_5b1875
Včera o 15:59

Ak sa chcete trosku zabaviť na tuto tému, tak si prečítajte tuto stránku. Je to fskt zážitok 🤪🤣🤪🤣🤪🤣

zuzubb007
Včera o 16:10

50% je ešte dobrý poplatok ja by som dala 100% proste robia si ľudia čo chcú, človek poctivo pracuje a chce zarobiť, toto keď urobí každý deň jeden dvaja ľudia je to v prdeli, vezmi si to na seba aké by si mala nervy, medzi objednaný mi zrazu medzera dve tri hodiny a čo máš robiť len nervy

maca1984
Včera o 16:12
@anonym_5b1875

Ak sa chcete trosku zabaviť na tuto tému, tak si prečítajte tuto stránku. Je to fskt zážitok 🤪🤣🤪🤣🤪🤣

@anonym_5b1875 túto sledujem, a to sú iné " údery" tam 🤣

sense
Včera o 16:21

Tak mne to bežné nepríde, pokiaľ to nemajú uvedené v podmienkach. Ak to nemajú uvedené v podmienkach viac by som do takého salónu nešla a to nemám problém zaplatiť rezervačný poplatok ak to majú uvedené v rezervačným portály rovnako ak tam je napísané že v prípade zrušenia termínu sa poplatok nevracia.

anonym_79223a
Včera o 16:26
@sense

Tak mne to bežné nepríde, pokiaľ to nemajú uvedené v podmienkach. Ak to nemajú uvedené v podmienkach viac by som do takého salónu nešla a to nemám problém zaplatiť rezervačný poplatok ak to majú uvedené v rezervačným portály rovnako ak tam je napísané že v prípade zrušenia termínu sa poplatok nevracia.

@sense a mozno aj ma, len ona asi necitala. Ja by som si ratala 100%, koho si tam ona mala dat? Mozno kvoli nej do prace isla. Dnes je sobota, mohla doma sediet s vylozenymi nohami, ale nie, ona si pre nu rezervovala cas. Bola by som zvedava, ako nadsena by si bola, keby si ta nechtarka bola Ty

lenka.25
Včera o 16:29

Áno , je to bezne , ale zas všetko je o ľuďoch . Aj moja zubarka ma 50€ poplatok keď nedám vedieť dopredu 24 hodín že neprídeme . Ráno dcéra vstala s teplotou , tak som tam rovno volala , že o dvanástej neprídeme , ale poplatok samozrejme zaplatím a ona ze nič platiť nebudeme , že rozumie , že nebudem ťahať choré dieťa k zubarke .
Takze pokial je to u teba ojedinele , tak sa čudujem danej majiteľka salónu , že jej zo za tých par € stojí , znechucovat stálych zákazníkov

sense
Včera o 16:33
@anonym_79223a

@sense a mozno aj ma, len ona asi necitala. Ja by som si ratala 100%, koho si tam ona mala dat? Mozno kvoli nej do prace isla. Dnes je sobota, mohla doma sediet s vylozenymi nohami, ale nie, ona si pre nu rezervovala cas. Bola by som zvedava, ako nadsena by si bola, keby si ta nechtarka bola Ty

@anonym_79223a ak to tam má nie je o čom. Vtedy by som to zaplatila. Aj keď ja by som brala rezervačný poplatok, neprídeš smola. Ja čo chodím k mojej kozmeticke, tak čo viem si nič neúčtuje a teda roaz som dostala teploty napísala som jej ráno,termín bol o pár hodin, neuctovala si nič, rovnako keď mi ona zavolala že žiaľ musí termín zrušiť, alebo sa stalo že termín prelozila,lebo jej je zle. Ale tak stalo sa mi to raz za x rokov . Ale ako píšem chápem že ak má poskytovatelia služieb zle skúsenosti. Tak to rieši takto. A teda kaderníčka majú rovno pri objednávke termínu napísané ,ak zrušia termín menej ako 12 hod tak sa platí 50%, a lekár má tiež napísané ak sa nedostavila na termín alebo ho zrušis menej ako 24hod tak účtujú 100chf poplatok

muchotrafka298

Dnes su tieto storno poplatky uz bezne nielen v sluzbach ako je kozmetika alebo kadernictvo. Oni vyhradia pre danu osobu cas a ona nepride a im ujdu peniaze, lebo si tam narychlo nikoho uz nevedia dat. Jasne, ze chorobu si clovek nevyberie. Lenze je strasne vela spekulantov, ktori proste nepridu, lebo sa im nechce a na toto doplacaju slusni klienti.

misiak7777
@maca1984

@maca1984 najradšej mám historku so škrečkom 😃😃😃

anonym_5b1875
Včera o 16:34
@maca1984

@maca1984 ja keď má zlý deň tak idem na tuto stránku a smejem sa potom do polnoci. Niektoré ženské tu dobre trúby

muchotrafka298
Včera o 16:34
@misiak7777

@misiak7777 jezis to je legenda...smejem sa teraz, jak to tu vidim spomenute 😂😂😂😂😂😂😂😂

biba_18
Včera o 16:47

ľudia to robia bežne - myslia si že čas iných nič nestojí a chovajú sa úplne s dešpektom… či nechtárkam, trénerom vo fitku, koľko ľudí tak robí aj priateľom že ich nechajú čakať alebo na poslednú chvíľu zmenia program…

maca1984
Včera o 16:51
@misiak7777

@misiak7777 mňa bavia tie masáže gulí, alebo že nedorazí lebo kurva išla na last minute dovolenku 🤣 ale pobaví ma tam všetko.
Tam vidno kam až siaha ľudská ani neviem čo 😄

misiak7777
Včera o 17:00
@maca1984

@misiak7777 mňa bavia tie masáže gulí, alebo že nedorazí lebo kurva išla na last minute dovolenku 🤣 ale pobaví ma tam všetko.
Tam vidno kam až siaha ľudská ani neviem čo 😄

@maca1984 toto je moje obľúbené 😃😃😃

anonym_5d43da
Včera o 17:00

@anonym_autor Tak tam už viac nechod a pochybujem, že bude od Teba vymáhať tú sumu.

maca1984
Včera o 17:01
@misiak7777

@misiak7777 🤣🤣🤣 tak toto som nepostrehla 🤣🤣 ďakujem.
Pobavilo

biba_18
Včera o 17:02
@misiak7777

@misiak7777 a ten chudák pes v alzaboxe, tej mi bolo ľúto…

misiak7777
Včera o 17:10
@biba_18

@misiak7777 a ten chudák pes v alzaboxe, tej mi bolo ľúto…

@biba_18 áno, čítala som a tiež by ma chytila panika 😃🤣 je to super profil, vždy sa pobavim 😃😃

Strana
z2