Gay propaganda
Ahojte kočky narazila som na jedno video na IG a normálne má to nasralo. Video bolo o tom že by ľudia mali nosiť dúhový znak a že by mal byť prítomný v taxikoch a náramky a dúhové náhrdelníky aby sa LGBT ľudia cítili bezpečne. V komentároch sa tam strhla debata kde gay ľudia nadávajú heterakom za to že vyjadrili svoj názor že proste nie je potrebné aby každý bol okvačkaný duhovymi znakmi a podobne.
Poviem to na svojom príklade. Som žena. Tiež keď v noci idem sama v MHD v odhaľujúcom oblečení a prisadne si ku mne cudzí muž tak sa necítim komfortne. Zažila som už obťažovanie nie raz. Mám pre to ale očakávať že všetci muži budú nosiť nejaké feministicke odznaky aby som ja bola v kľude? Mne to príde choré. Aj keby som černoška na Slovensku tak asi budem očakávať a obávať sa rasistických poznámok.. nieje to pekne nemalo by sa to diať. Ale máme teraz všetci biely nosiť nejaký odznak že nie sme rasisti? Takmer každý má niečo za čo by teoreticky mohol byť odsudzovaný.
Lenže toto už čo pretláčajú nie je podľa mňa o tolerancii ale o privilegovaní. Samozrejme každý v komentári kto s nimi 100 percentné nesúhlasil bol hneď označený za nevzdealneho, homofoba čo nemá základy histórie (a iné invektiva) . A to tam písali aj 15 ročné deti 40tnikom... Zaskočilo má to. A nemyslite si že ja som homofób môj najlepší kamarát je gay a aj jemu to pripadá že toto ich komunite skôr ubližuje ako pomáha.
už miešaš rasy s orientáciou? 🤣🙏
@mondolina nie vravím že je to úplne ten istý princíp
Takže si založila diskusiu, kde sa rozčuľuje autorka, ze nejaká skupina na nete, kde lgbti tlači na svoje názory a každého s iným názorom odsudzuje. Neviem ale koho mi to pripomína? Správne túto tému. Tu predsa autorka sama kritizuje ludi s druhým názorom a tých s jej názorom pochváli, ze správne čítajú. Autorka, takže použijem tvoju rétoriku, prečo nám dokelu pretláčas svoj nazor? To už nás menšina v podobe autorky ide nútiť na to aby sme mali názor ako ona? A kto nemá nečíta veci správne?
Lebo fakt hádať sa o nejakej nezmyselnej skupine na nete a na základe nej hodnotiť celú spoločnosť je veľmi úsmevné. Ja osobne poznám asi tak jedného bi človeka a to je tak všetko. Ale áno idem sa zavzdusnovat na ľudí, ktorí sú niekde a nijako ma neobplyvnuju.
Autorka, si homofob a celá tato téma vratane jej názvu je toho dôkazom.
Video som zrovna dnes videla, koluje to po nete, obyčajne video o tom ako môže nenápadný symbol pomôcť niekomu citit sa bezpečnejšie. Nikto nikoho do ničoho nenúti ani nepropaguje.
Aj ked podľa tvojich predstav sa ma celá menšina niekam schovávať za zavreté dvere a tváriť sa ze neexistuje. Mať nejaké symboly, stretávať sa ako komunita, organizovať nejaké akcie, točiť si videa to je úplná nehoráznosť a propaganda.
Viem si uplne predstaviť ake komentáre sa objavia pod takymto videom, pretože tie sú pod každým jednym článkom, videom s druhou. Príde sa tam vypľuť veľa zakomplexovaných ľudí
Áno na OBIDVOCH názorových stranách ale v očiach ľudí sko si ty je to len zlá zlá drzá teplá menšina, čo si to dovoľujú byt taký drzí , ved im tam dobrý ľudia len píšu svoj tradičný názor. Samé milé slová typu “zvrátenosť” a “choré” to je fakt nepochopiteľné ze na to niekto reaguje.
Mali by ich všetkých zavrieť za tie dvere !!!
@mondolina Ver tomu, že nie je to tak. Mal som možnosť prečítať si knihu Petra Soráta. Vydáva si knihy vlastným nákladom. Prepadol hazardu a o všetko prišiel. Skončil na ulici. Hovorí, že málokto sa rozhodne žiť dobrovoľne na ulici. Dobre ale späť k veci. Nemyslím ľudí ale ideologiu. Medzi ideologiu sa radí aj komunizmus.
Nemozes sudit podla jedneho nazoru na IG,ze je to propaganda. Niekto vyslovil ten nazor a s tymto nazorom nesuhlasia vsetci. Nesuhlasia aj ludia s lgbti komunity. Ja nechapem,preco tolko ludi preziva tieto veci. Preco nam vadi,ze sa lgbti komunita chce dostat do povedomia ludi,aby ich konecne brali ako normalnych a prijali ich medzi seba. Keby boli prijati,nemuseli by riesit taketo veci. A navyse mnoho takychto diskusii je vytvorenych ucelovo,aby rozostvali ludi medzi sebou. Dnes su ludia plateni za to,aby sirili nenavist a podla toho,co pises,sa im to aj dari. Kedze ta to tak nastvalo. Dnes uz musis vsetko brat s nadhladom,neverit vsetkemu,co na sietach vidis a citas. Soc siete zacinaju byt nebezpecne pre ludi,ktori ich nevedia pouzivat.
Gay ma maľoval na svadbu,, je silno proti tomu co sa deje okolo LGBT a nepodporuje to,,,povedal ze jedine zlo kto robí sú politici, aj tí čo sú za nich aj tí proti, len rozoštvať ľudí medzi sebou a to je hnus

@bloger
ideológoou? že sa ráno zobudím, či narodím a som gay? 🙈
s ľuďmi na okraji spoločnosť pracujem cez 11 rokov...ver tomu, že 99% z nich si tento spôsob života vybrali....nie, že sa tak narodili.
@mondolina podľa tejto teórie černoch si vybral že ním bude? Nie. A že sa narodí na Slovensku? Nie. Bude húfne nadávať ľuďom za to že odmietnu nosiť nejakú antirasistickú vlajku na sebe? Pochybujem