Granule pre psa
Ahojte majiteľky 4-nohých maznáčikov,čím kŕmite svojich miláčikov?Ja som sa vďaka testovaniu dostala k novým granuliam Beyond od Puriny.Poznáte ich?Aké máte s nimi skúsenosti?Tie čo používate granule značky Purina ako ste spokojné?Tieto nové Beyond sú v príchuti losos a bataty alebo jahňa a celozrnný ovos,sú bez konzervantov,farbív a umelých dochucovadiel.
Ahojte, prosím vás nedavajte svojím psíkom len granule, je to najhoršia vec aku môžete robiť..pre viac info si prečítajte knihu "psy by žili dlhšie keby"
@lalenka33 Akože asi u každého psíka niečo iné zaberie. Samozrejme treba si aj viac zistiť ohľadom zloženia potravy pre vášho psíka. U nás Royal ani Beyond sa neosvedčil, naopak Acana Heritage super https://nivadog.eu/acana-heritage-senior-2-kg/ a rovnako Orijen je super
@lalenka33 N&D a Acana ale určite nestačia iba granule dávame mu aj mäso,kosti,zeleninu,ovocie... Najhoršie granule sú Purina,Royal Canin,Pedigree,Darlings atd....
@anulienkalenka Veľa zverolekárov je podlateních aby odporučovali zlé značky🙂
ja nasho krmim granulkami od slovakiafarma, kupujem mu premiumky

@ah1234 dobrý deň neviete poradiť o tom Barf stravovani z vasich skusenosti vôbec neviem kolko ma to vyjde mesacne pre 7 mesačnu rotvičku a co k tomu vzdy miešať aby to nemala len mäso uz teraz dostava granule Eminent ale moc jej nechutia a kosti mava orezy ryza tvaroh škvarky trupy všetko toto zje jablko ale tie granule nechce tak neviem ak zvolíme Barf co k tomu dávať