icon

Granule pre psa

lalenka33
1. máj 2018

Ahojte majiteľky 4-nohých maznáčikov,čím kŕmite svojich miláčikov?Ja som sa vďaka testovaniu dostala k novým granuliam Beyond od Puriny.Poznáte ich?Aké máte s nimi skúsenosti?Tie čo používate granule značky Purina ako ste spokojné?Tieto nové Beyond sú v príchuti losos a bataty alebo jahňa a celozrnný ovos,sú bez konzervantov,farbív a umelých dochucovadiel.

Strana
z5
superholka77
15. júl 2020

@ah1234 dobrý deň neviete poradiť o tom Barf stravovani z vasich skusenosti vôbec neviem kolko ma to vyjde mesacne pre 7 mesačnu rotvičku a co k tomu vzdy miešať aby to nemala len mäso uz teraz dostava granule Eminent ale moc jej nechutia a kosti mava orezy ryza tvaroh škvarky trupy všetko toto zje jablko ale tie granule nechce tak neviem ak zvolíme Barf co k tomu dávať

katkaa128
13. mar 2021

Ahojte, prosím vás nedavajte svojím psíkom len granule, je to najhoršia vec aku môžete robiť..pre viac info si prečítajte knihu "psy by žili dlhšie keby"

janicka648
1. okt 2021

@lalenka33 Akože asi u každého psíka niečo iné zaberie. Samozrejme treba si aj viac zistiť ohľadom zloženia potravy pre vášho psíka. U nás Royal ani Beyond sa neosvedčil, naopak Acana Heritage super https://nivadog.eu/acana-heritage-senior-2-kg/ a rovnako Orijen je super

psikovia1212
31. dec 2023

@lalenka33 N&D a Acana ale určite nestačia iba granule dávame mu aj mäso,kosti,zeleninu,ovocie... Najhoršie granule sú Purina,Royal Canin,Pedigree,Darlings atd....

psikovia1212
31. dec 2023

@anulienkalenka Veľa zverolekárov je podlateních aby odporučovali zlé značky🙂

beahavala
19. mar 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja nasho krmim granulkami od slovakiafarma, kupujem mu premiumky

Strana
z5