Gruppen sex
AHOJ NECHCEM VYZNIET DIVNE ALE ZAUJIMAJU MA NAZORY,SKUSENOSTI , ATD....CO VY NA TO SLI BY STE DO DOHO? 🙂
@laskavamama
mimochodom, asi by som sa cítila ako nejaká samička a nie žena 😒
@laskavamama 😀 😀 😀 moj Ty smutku...no dobre no. Nie, nesla! Milujem absolutnu exkluzivitu aj vo vztahu.
@jabadaba stacia tie obrusky na okuiare, okenu radsej nie 😉
@jabadaba, ešte ma napadlo, že ihriská sú možno správne, len pozvánka je nejako zašifrovaná...a musíš poznať heslo, vieš.... 😀
bo žiadna sa ma nespýta, že nedáš s nami grupáč cez víkend? ale skoro každá, až mi je to divné, že čo si varila dnes? 😀 no a ešte som sa zjavne netrafila.
a španielske vtáčky to nie sú, to už som raz povedala a ništ... 😀 tak ak niekto bude vedieť heslo, dajte vedieť, dobrú noc!
Tak čuduj sa svete, že prečo je moc rozšírený svrab, syfilis AIDS, HIV, kvapavka, trichomoniáza, chlamýdie, pohlavné choroby a infekcie, len si predstavte, že príde domov manžel, ktorý vonku ako pes lýzal via p.čí a potom Vás aj deti bozkávaaal. Alebo príde domov mama, ktorá vonku na tajnáča lýzala viac k.k.tov a potom objímala svoje deti. Nebojte sa to vyjde najavo, choroba nedá na seba dlho čakať. Keď bude potom v posteli za živa hniť a zvíjať sa v preukrutných bolestiach ozve sa aj svedomie. Už ste videli syfilis na ústach a na tvári? Aj u nás v meste máme takú k..vu, a ešte založila OZ. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😵

@laskavamama
nick laskavamama a grupák mi nejde a nejde dokopy, nejak sa to k sebe nehodí 😎
ale k téme... určite by som nešla (morálne zábrany)... ale pravda je, že ma na takéto aktivity nikto nikdy nevolal, asi nemám tých správnych priateľov a tie správne "matky" v okolí 😀