Povedať triednej o kratších šatách na rodičovskom?
Dnes máme rodičovské a dcéra mi už párkrát spomenula, že triedna nosí kratšie šaty alebo sukne a keď si niekedy čupne, bolo jej vraj vidno spodné prádlo. Chalani v triede si to všimli a smejú sa na tom.
Nejde mi o to riešiť, čo má oblečené, skôr rozmýšľam, či jej to po rodičovskom nepovedať bokom, aby o tom vedela. Ale zase nechcem vyznieť úplne divne, že si všímam takéto veci, keď to vlastne viem len od dcéry.
Povedali by ste jej to, alebo by ste sa do toho radšej nemiešali?
Radšej sa nestrápňuj
@anonym_autor dcera to nepovie spoluzuacke? Skola nema pravidla na hole zadky?
@anonym_16e2e6 citaj este raz
ide o triednu - prsty mas rychlejsie ako oci
@anonym_16e2e6 citaj este raz
ide o triednu - prsty mas rychlejsie ako oci
@anonym_4debd0 😃 diky mas pravdu, tak nehovorila by som nic
@anonym_16e2e6 😂 😂 😂 😂 triedna je po nocom spoluziacka?
@anonym_16e2e6 😂 😂 😂 😂 triedna je po nocom spoluziacka?
@anonym_ab796a necitam pozorne 😊
@anonym_autor učiteľka si určite všimne, že sa na nej chlapci chichúňajú. Netreba jej nič hovoriť, iba ak by si čupla na rodičku a bolo jej vidno tangáče.
@anonym_autor Neviem, ako sú starí tí žiaci, ale veď nechaj chalanom trochu "vzrúša". Učiteľka si je určite vedomá, že po nej kukajú, možno preto si dáva tak krátke sukne či šaty.
Neber im zábavu. Učiteľke to neublíži a oni si trochu užijú.
Asi by som to nehovoril.
To bude možno tá učiteľka čo chcela ísť na prvý školský deň bez podprdy 🤣🤣
Ja som u kolegýň zažila, že v lete si doniesli kraťasy s trčiacou polovicou zadku. Učili na 2. stupni. Síce mladé učiteľky, ale nič nepomohlo. Aj my kolegyne sme dohovorili, že to nie je veľmi vhodné. Nehovorím, že je potrebné sa obliekať ako mníška, ale určitý dresscode by u učiteliek a učiteľov mal byť. Potom sa jedna takáto kolegyňa čudovala, že ju deviatak opakovane volal do kina a stále ju vyhľadával cez prestávky.
Ja som u kolegýň zažila, že v lete si doniesli kraťasy s trčiacou polovicou zadku. Učili na 2. stupni. Síce mladé učiteľky, ale nič nepomohlo. Aj my kolegyne sme dohovorili, že to nie je veľmi vhodné. Nehovorím, že je potrebné sa obliekať ako mníška, ale určitý dresscode by u učiteliek a učiteľov mal byť. Potom sa jedna takáto kolegyňa čudovala, že ju deviatak opakovane volal do kina a stále ju vyhľadával cez prestávky.
@anonym_8f37a5 a to sú vážne učiteľky tak blbé?
...pokiaľ to spodné prádlo má 🙈😂
ako vazne toto? ked sme boli my decka tak chalani číhali pod prvou lavicou pred katedrou aby videli učitelke nohavičky 😂 ...takže podla mna vobec neriešiť, decka vzdy si nieco najdu ci dnes ci vcera ci zajtra
@janinah uplne bezne nastavaju situacie ze sa ako ucitelka musim zohnut, alebo cupnut
no, moje deti chodili obaja na cirkevnú, tiež tam bola jedna učiteľka - pripadala mi skôr ako šľapka, celých 11 rokov som sa nad ňou zamýšľala, v duchu som sa dokonca pohoršovala, potom som si povedala, že ak to riaditeľovi a farárovi nevadí, nemám čo do toho kecať a tak plynul čas a syn síce chodí opäť na cirkevnú ale na strednú a dcéra už bude maturovať 🙂 a či tam ešte je tá pani učiteľka? Neviem.
@anonym_8f37a5 😀😝😝
V akych pripadoch si potrebuje ucitelka čupnuť v triede? Zas sa dakto nudi....
@janinah
mozno kedysi ucitelky len stali rovno ako laty v triede a recitovali naucene texty 🙂
my sme mali na gympli profáčku čo nosievala štrikované svetre čo vyzerali ako sieťka na ryby a pod to bez podprsenky, veľmi divné to bolo ale chlapcom sa to páčilo a jej zjavne tiež 😂😂
@anonym_autor hádam nebudete dohovárať dospelej osobe alebo ju upozorňovať na oblečenie 😀
@anonym_autor syn mal takú učiteľku na základke, učila ich výtvarnú. Ja ked som ju stretla som mala problém kam sa pozerať a hanbila som sa aj za nu. Výstrih az po pupok, obtiahnuté šaty, také že keď vytiahneš hore tak ti vidno zadok a keď potiahneš dolu tak vyskočí prso, zasadne tigrovany vzor. Gelove nechty, a milion cinkajucich naramkov a nahrdelnikov. Umele nechty, vlasy, mihalnice. Mne až smiešno bolo z nej. Bola kamoška riaditeľky tak asi preto si to mohla dovoliť. Potom ju už syn nemal.
Akože niektoré sa tu idete psychicky rúcať za tepláky a toto je OK??
@kikush182329 toto ma hneď napadlo 😂
Akože niektoré sa tu idete psychicky rúcať za tepláky a toto je OK??
@kikush182329 no asi tak, zlate teplaky
@anonym_autor ja by som nehovorila nič.
Môže to uškodiť tvojej dcére.
Možno sa takto prezentuje úmyselne.
Veď má nejakú VŠ.
V podstate je to vizitka vedenia školy.
@anonym_8f37a5 vy ako kolegyne ste sa do toho nemali ani miešať. To je bordel a vizitka riaditeľa školy.
Pozri si na stránke školy alebo Edupage školský poriadok a či je tam niečo o pravidlách obliekania. Možno tam nájdeš niečo o obliekaní. Keď budete preberať na rodičovskom školský poriadok (bude dávať podpisovať alebo hovoriť, aby ste online podpísali), tak sa opýtaj na hranice medzi vhodným a nevhodným obliekaním. Konkrétne môžeš spomenúť dĺžku tričiek (holý pupok), hĺbku výstrihov, diery na nohaviciach, dĺžku sukní...