Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
když já jak přemýšlim na látkou, tak vymejšlim ijiný materiály, nejblíž mi přijde kůže a jsem zase u vietnamců 😝 😀 😀 😀 😀
uz vidim ze na mna poslete hitmana, ked vam to prezradim 😀
ono je to naozaj jednoduche
ja fakt neviem, to bude nejaká haluz 😀
blízko látky? nejaký sveter?
mirka - neprozrazuj 😎
jabber ty o tom ale uvažuješ dobře, já si pod tím představovala jen přenést vodu např. ze studny domů, ty to bereš jako tu vodu nějak přesměrovat 😅
😀 😀 kal, jabber 😀 😀
em ty už víš že se nám směješ?!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
spongia?
nie, smejem sa na vašich rečiach 😀 okap, vietnamec 😀
nebude to oblak?
kal, neber tu latku zas doslova? chcete napovedu? 😕
emanka 😀 se nesměj a navrhuj řešení nebo jsme tady do rána 😀
kal - jo, ale je to stejně k ničemu 😀
ale fakt sa super bavim 🙂 jaj baby, toto je lepsie ako... no skoro take dobre 😀 😀 😀
to som peknú blbosť zapotila, že oblak? červený? zelený? deravý? 😀 😀
emjee na to kápla!!! ja odpadnem
možná na to emjee kápla, ale já vím stejně prd 😀 😀 😀
co je spongia? 😅
žinka
není to houba?
teda áno, houba, nie žinka 😀
spongia = hubka = netusim jak sa to povie po cesky, take one cim sa trebars zotiera skolska tabula 😀
no a kde je Mirka? je to tak? uhádla emjee?
jsem si vzpomněla na Sponge Boba 😀
jé 😅 jabber jak to emjee napsala tak mě napadla houba, ale ten vykojenem omezenej mozeček si představil houbu jako hřib, muchomůrku atd... tak jsem říkala že jsem teda modrou ještě neviděla. až teď jak se napsala žinka mi docvaklo že exituje i mycí houba 😀 😀 😀
kto je Sponge Boba?
emje!!! ja chcem vidiet tvoju obcianku 😠 bud googlis alebo si bosorka 😕 no nechapem, ale ano spongia, hubka je riesenie...
no sklanam sa pred tebou 😅
emjee nám tady spongií vytvoříla hádanku v hádance 😀
Hmmm, houba by to mohla bejt 🙂
emanka, skoro som spadla zo stolicky..jaj brucho ma uz boli co sa to vyrehlujem 😀
no ano huba, ta vsiakne vodu a nepusti ju,, a ked ju vyzmykas vodu ziskas spat 😎
mirka 😀 😀 😀
teda ne ze by som nebola dobra aj v googleni 😀 ale toto som nahodou vymyslela sama - dost pomohla ta "latka" 😀 a este som aj skromna 😀 😀 😀
emjee je bosorka!!! Príde a len tak z ničoho nič zahlási, že špongia a ono je to špongia 😀
kal, ty si dobrá muchotrávka 😀 😀 😀

a to 'odnese' vodu mi právě připomnělo ten okap 😀