Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
tie mince asi viem:
o
o o
tu hornu som dala na lavu spodnu, su dve na sebe, takze v kazdom ramene su teraz 3... moze to tak byt?
petruska, ano 😉
juchuuuuuu 😵
som si to nakreslila na papierik a popri vareni som na to stale poskulovala, uz som to chcela vzdat az ma zrazu osvietilo 😀
No vidím, že tu sa háda v plnom prúde 😲
Mne sa o tých lanách aj snívalo, teda, snívalo sa mi, že prišla jabber ku nám, teda k našim a to tam už nebývam a dala si ma zavolať, lebo otvorila moja mama. Prišla som k dverám a jabber mi hovorí, že rýchlo poď so mnou, nemôžme tam uhádnuť jednu hádanku 😀 Poď nám pomôcť!!! Tak som sa obliekla a išli sme. Ale kam, to netuším...to už bol koniec sna 😀
petruska, sporak je tusim dobra inspiracia 😀 dokazala si, zeny vedia riesit viac veci odrazu 😉
emanka 😀 ty si uz ako Kekule, aj jemu sa snival sen, ktory ho naviedol na vyriesenie vedeckeho problemu 😀
inkinka, až tak dobre na tom nie som 😀
emanka 😀 😀 😀 tak já už straším i ve snech.....no vida 😎 😀 😀
mavanka, su tie povrazy rovnako dlhe?
Inkinka: to není podstatné, možná jo, možná ne, podstatné je, že hoří hodinu... ale už to tu někdo vyřešil
no vyriešila to emjee 😉
Archeologovia našli v lade zamrznute nahe telo zeny.Hned ako sa jej lepsie prizreli vedeli,ze je to prvá zena-Eva.Ako na to prisli? 🙂
Dvaja otcovia a dvaja synovia zastrelili každý jednu kačku. Celkom zastrelili 3 kačky. Ako je to možné? 😉
zuzkaku: dědeček, tatínek a syn?
😲 😲 😲 mavanka, dobrá si 😉
slnyecko - chýbalo jej rebro?
tak teda inú:
Aký najmenší čas je potrebný k opečeniu 3 hrianok, keď na panvicu sa zmestia len 2 naraz a jedna strana sa pečie 30 sekúnd?
Zuzkaaa, to už tu bolo včera 😀
jaj...emanka ty máš prehľad asi vo všetkom 😀 😕 tak nič... 😝
už som jak SIS-ka 😀
ako mohlo eve chybat rebro? 😀
tak mela jedno navic 😅
nebo mela v ruce jablko
emanka...a nechýbalo to rebro Adamovi?
no ja neviem, ja zas nie som odborník na "stvorenie sveta", ja skôr verím Darwinovi, ale nebolo to tak, že Adama stvoril Boh z Evinho rebra???
no, to si nie som istá 😒
slnyecko, tak aké je riešenie hádanky? Som veľmi zvedavá 😕
Ale, ak by jej hypoteticky chýbalo rebro, tak tí archeológovia by to asi hneď nezbadali 😕
uz viem - nemala pupok 😀
hmmm, asi máš pravdu, oni tam asi našli figový list na jej prirodzení 😀
riesenie este nie, musime na to prist 🙂

mirka, vsak gravitacia 😀 taku pociatocnu rychlost jej neudelis, aby odletela do vesmiru 😀